Vestvold Gildet
              Sct. Georgs Gildet for Brøndby-Rødovre

 

Nyheder
Kalender
Ledelse
Vores Laug
bullet

Spejderlaug

bullet

Scleroselaug

bullet

Festlaug

bullet

Aktivitetslaug

bullet

Narkolaug

bullet

PR-Lauget

bullet

Blindetjenesten

 
Voldstafetten
Hvem er vi ??
Loppemarked i RC
Bliv Gildebror
Vores Historie
Links
 
Fra Arkiverne

Vestvold Gildet har fejret sin 43 års fødselsdag

Vestvold Gildet har fejret sin 43 års fødselsdag på Rødovregård, og har igen været gavmilde på sin fødselsdag hvor midlerne, fra de af Gildebrødrene gennem året indtjente beløb, blev uddelt til humanitære organisationer og lokale spejdergrupper.

Der var indbudt repræsentanter for ovennævnte organisationer som i overværelse af 34 gildebrødre fik overrakt kuverter med et meget velkomment indhold.

Den økonomiske baggrund, der er nødvendig for at kunne uddele ca. 100.000 kr., kommer ikke mindst fra de to årlige loppemarkeder i Rødovre Centrum.

 

Her ses 4 af de glade modtagere :

 

Kalle Birck-Madsen gør en kæmpeindsats for at hjælpe gadebørn i Rådmandsgade hvor han arbejder sammen med andre psykologer og folk som har mod på at hjælpe unge mennesker. 

De har rådighed over en stor bolig hvor gadebørn i vanskeligheder kan komme og gå helt frit, ingen spørger, hvad de hedder. Men der kommer ofte efterhånden en kontakt med disse unge, og flere har kunnet frigøre sig fra det dårlige miljø og leve videre i gode stillinger.

 

Ole Olsen, har haft ledende arbejde inden for Gildebevægelsen, modtog midler til fordel for Menighedsplejen i Islev Sogn.

 

Inger Rønsholt fra Brøndbyvester Sogn modtog hjælp til Støtteforeningen som bl.a. kan tilbyde sommerhusophold til trængte enlige mødre.

 

Christoffer Krogh, KFUM Spejderne i Rødovre, modtog 2 store patruljekasser og 2 grydesæt til spejderarbejdet.

 

Arne
PR

 
 

Kontakt os,   hvis du har kommentarer til indholdet.  Sidst opdateret 12-02-07