Fra: Lars Jacob [mailto:rabaxu1@gmail.com]
Sendt: 20. oktober 2009 20:41
Til: Mikkel.Warming@sof.kk.dk; Jesper_Schou_Hansen@br.kk.dk; Peter_Schluter@br.kk.dk; Ninna_Thomsen@br.kk.dk; Thor_Groenlykke@br.kk.dk; Lars_Rasmussen@br.kk.dk; susan_hedlund@netdialog.dk; Finn_Rudaizky@br.kk.dk; Margrethe_Wivel@br.kk.dk; Wallait_Khan@br.kk.dk; Rikke_Lauritzen@br.kk.dk; Anette.Laigaard@sof.kk.dk
Emne: artikel

 

 

Til Socialudvalget, København.

 

Se denne artikel om Gaderummet:

 

http://www.socialrdg.dk/Default.aspx?ID=2512

 

Her indrømmer Anders Sørensen at der bor brugere på gaden.

Jeg kan oplyse jer om at mange tidligere brugere bor på gaden, og har det ad helvedes til.

 

Siden rydningen og at Nødrummet kom ind i lokalerne er færre og færre brugere kommet der. At I sætter socialpædagoger til at passe på brugerne, var det dummeste I kunne gøre. De kan ikke håndtere Gaderummets brugere – og det nu bevist. Det var jo det Gaderummet advarede jer om, men I ville ikke lytte. Mange brugere skred fra Nødrummet, de holdt sig væk og gider ikke komme der, eller også blev de smidt ud af Nødrummet. Gaderummet skabte et sted de unge gad komme, og Gaderummet behøvede ikke at smide folk ud, personalet kunne rumme den her særlige gruppe, som nu er på gaden. Flot, flot, flot.!!! Og nu har I så lukket Nødrummet helt ned, og folk får ingen psykologhjælp, Endnu mere flot!

 

Jeg tror ikke I har den fjerenste anelse om hvad Gaderummet og personalet egentlig gjorde for Nørrebro. De samlede så mange unge op, som ikke kunne rummes andre steder, og var i stand til at få de fleste videre – enten ind i samfundet eller i stand til at kunne begå sig på et alm herberg. Og for et minimalt budget, personalet knoklede langt ud over alm arbejdstid - I fik så meget ekstra for pengene og foræret, og så sked I bare på det og hånede det.

 

Og nu vil I sætte to alm organisationer, som ikke har kunnet hjælpe brugerne tidligere, til at ”hjælpe” dem igen. Hvad tror der vil ske???  I har skudt jer selv i foden, og jeg tror at I er for fine til at indrømme det. 

I var så ”ansvarsfulde” da I lukkede Gaderummet, men tør I i dag tage ud på gaderne og kigge de tidligere brugere i øjnene, og stå ved det ansvar I så gerne ville være kendte for ????  Eller åbne jeres dør for en bruger eller to, som kan sove på jeres sofa????

Det her er ikke den eneste sag – I er selv ude om at så mange lider af politikerlede, og er der noget at sige til det???

 

Ulrik MAdsen

Tidligere bruger af Gaderummet