Nyhed: Støt Demonstrationen imod asocial Warming´s (Enhedslisten) stormtropper tors. d 27 kl. 19:30 på Sankt Hans Torv, går ind til Rådhuspladsen og går tilbage.

 

 

From troels peter schmidt <troelspeter.schmidt@gmail.com>

dato27. nov. 2008 12.16

 

Subject Nyhed:

Støt Demonstrationen imod asocial Warming´s (Enhedslisten) stormtropper tors. d 27 kl. 19:30 på Sankt Hans Torv, går ind til Rådhuspladsen og går tilbage.

signeret afgmail.com

 

Dear friends, politicians, Councils of Ethnic & Cultural Integration and other good people in Denmark,

 

Gaderummet er også et vigtigt led i integration af etniske minoriteter i Danmark:

Dagbladet Arbejderen:

Gaderummet lukket på uretmæssigt grundlag:

Preben Brandt, dr.med. og medlem af Gaderummets bestyrelse:

"Når man lukker en hel institution, sætter unge på gaden og fratager 200 unge hjemløse et sted at komme og et sted at få den støtte, som de så hårdt har brug for, bør man kunne fremlægge dokumentation for de anklager, som man baserer sin beslutning på", siger Preben Brandt til Dagbladet Arbejderen.

 

Nyhed: Støt Demonstrationen imod asocial Warming´s (Enhedslisten) stormtropper tors. d 27 kl. 19:30 på Sankt Hans Torv, går ind til Rådhuspladsen og går tilbage.

Læs mere på: http://www.gaderummet.dk/

 

Asocial Warming´s stormtropper forsøgte i nattens ly og mørke forgæves at rydde Gaderummet, men efter at alle de hjemløse blev smidt ud på gaden blev Gaderummet generobret af de modige og stædige unge hjemløse! En hyldest til de gode hjemløse der bekæmper den asociale borgmester, som ikke fortjener at repræsentere Enhedslisten og burde snarest fyres!

 

Heldigvis har de hjemløse nu barrikaderet sig – Søg Gaderummet på YouTube og Google videos for mere!