Kapitalfonde og politisk korrekthed versus lysten til hash, drikkelse, hore og slås!

Opgør med den politiske korrekthed. 1.maj 2010

 

I mange år har den ”politiske korrekthed” vundet frem. En slags fundamentalisme fra midten, der breder sig ud som en paddehattesky over alt, fra den yderste højrefløj til den såkaldte venstrefløj. Det indoptages allerede snildt af den nuværende stat, og det medvirker til dens yderligere selvstændiggørelse.

 

Et samfund kun med plads til de heteroseksuelle, de monogame, de serielle, og de der kan skrige deres undertrykkelse indad, og op i nye moraler for andre - med krig, psykiske forstyrrelser og forkrøblinger til følge.

 

Nogle normer knæsættes som sande og rigtige overfor andre normer, der er forkerte eller falske. Pluralisme bliver til ensliggørelse, til underkastelse under ét dictum, alle skal knæle for. Samtidig ophæves normen til det ”Udiskuterbart Sande”, hvor det andet menneske - det der ikke deler dette abstrakte værdisæt, eller har andre givne omgange med hinanden - bliver set som fejlende, umoralske og uetiske væsener, der skal assimileres eller udslettes.

 

Jeg lyster at ryge hash, drikke, hore, slås og arbejde, og det vil jeg fortsat have det godt med, da jeg søger at være bevidst om at gøre det i et socialistisk-samfundsmæssigt perspektiv. Jeg er måske endda, hvorom nogen påstå, en ”muslim”, da nogen påstå de har flere kvinder som kærester.

Når kvinder har lige ret til flere mænd som kærester, bliver jeg måske en simpel bonde, fra landet. Men så vil jeg være det før plantegiften og gødningen kvalte det hele – ja, den natur vi snakker om lige nu!

Jeg er træt af ”politisk korrekthed”, fra de der mener at stå uden for al snavs! Hvad med en stillingtagen til kapitalfondene, der malker det materielle og humane og erstatter det med giftig ørken, alle de steder de slår ned?

Hvad med en kritik af borgerskabet og monopolernes nomenklatur, der styrer dette? Bare for at kunne vinde ny kapital til næste belåning? For at kunne forblive på dispositionsretten?

 

Kun den der aldrig er blevet født, er vel ren nok til at udtale sig om andres fejl.

 

Denne den evige moralske stillingtagen til den andens laden og gøren, denne nye folkesygdom - ved siden af kapitalfondene - ondt i røven hedder den måske. Det er næppe læger nok, til alle de røvhuller, der fortsat forestiller sig at leve af at have ondt i røven på andres vegne. Måske derfor at sundhedsudgifterne bare bliver ved med at stige at stige og stige.

 

”Politisk korrekthed” er, som kapitalfondene, ren manipulation af midler (:økonomipapirer = moralske statements), til fremme af sit eget mål. Det er ene og alene handel med værdipapirer, der ikke skaber værdi, men som omfordeler fra producent til kapitalejer, gennem dispositionsretten til produktionsapparatet, men med henblik på afkast af investeringen!

Du dér, der er så ren, at du end ikke er født endnu, du vil end ikke fremover blive født under denne logik med kapitalfonde og politisk korrekthed – med mindre selvfølgelig der kan spottes en gentype for ’kapitalfondes politiske korrekthed” – så får du måske et kejsersnit før aborten, inden du får en gps-chip i øret, og bliver sendt på korrekthedsbabylejren for kuvøseguf til fondskapitals fremme.  

 

Oprør mod korrektheden og kapitalfondene; modstand, intet roligt bagland.

 

Go 1.maj - Rød front 2010

K