https://dub113.mail.live.com/ol/clear.gifhttps://dub113.mail.live.com/ol/clear.gif

https://dub113.mail.live.com/ol/clear.gifHer på Den Hellige Ko

·         HELLIGKO ER ET VÆRESTED, IKKE ET VÆRTSHUS. Vi (har vores egne hjem og) kan leve med, at du kommer påvirket, så længe du ikke er til gene for de andre unge (personale og naboer må gerne generes), men vi indtager ikke alkohol, hash eller andre stoffer i huset. (Om DU gør det er det op til din egen snilde. Husk, at det tager tid at riste en fed, det lugter, det ryges i fællesskab og det vil blive opdaget. Husk at det tager tid at drikke en øl med dine kammerater, flasken er synlig og letgenkendelig og du kommer til at lugte af øl. Til gengæld tager det kun 2 minutter at handle på lokum, og sniffe en bane kokain bag lukkede døre – det er rent, det er pænt og det bliver aldrig opdaget. I praksis må du også gerne drikke sprut fra din vandflaske eller kaffekop. Det er usynligt, uskyldigt og bliver ikke påtalt).

·         PÅ HELLIGKO PASSER VI PÅ HINANDEN. (Og især dem der er nederst i fødekæden, anstrenger sig for at passe på deres højtstående velgørere). Vi accepterer ikke hårde stoffer, eller ikke-ordineret medicin, tyvekoster eller hælervarer. (Men vi har ikke en levende mulighed for at tjekke hver aften om disse frit og kvit opbevares for eksempel i vores 150 aflåste stålskabe. Vi er heller ikke bemyndiget til det. Vi respekterer og forsvarer med vores liv alt mulig privat ejendom og frit valg; derfor reagerer vi slet ikke hvis en ung vælger at få hjertestop af overdosis af amfetamin eller ecstasy, men vi HJÆLPER gerne den unge med at bære hans/hendes livløse krop ud på friluftsområdet).

·         DET KAN IKKE BETALE SIG. Hvis du sælger hash eller andre stoffer på HELLIGKO, bliver vi nødt til at bortvise dig. (Vi er bare nogle ah! så søde og naive ejendomsmæglere at vi kan svært få øje på forskel mellem rusmidler og stoffer. Vi mener stoffer er noget, de ufaglærte arbejdere skal bruge til at sy vores fine gardiner af. Vi regner ikke med at du gider tage den lange vej fra grønne Christiania og ud til ørknen ved Ny Ellebjerg, men hvis du gør, så bliver du fanget. Tværtimod kan vi lukke øjnene, hvis du kommer med farvestrålende piller, frimærker eller hvid pulver – vi han ikke se forskel på dem og sukker og slik. Endelig: det kan ikke betale sig, fordi vi stopper din aktivering, melder dig og din gamle afdøde bedstemor til kommunen og du bliver trukket i din kontanthjælp).

·         VI SKAL ALLE KUNNE LIDE AT VÆRE HER. Vi skal respektere hinanden ved, at rygere kun ryger i aftalte rum eller går udenfor og trækker lidt frisk luft. (Tja, den er god nok, vi skal alle kunne lide af at være her… Vi skal respektere hinanden ved at folk der bruger barbersprit, skarp parfume og billige deodoranter skal tage bad hjemmefra eller få sund motion ved at vaske sig i regnen og slud udenfor).

·         VI SKAL ALLE FØLE OS TRYGGE. Vi accepterer ikke vold og trusler, og beder hellere politiet om hjælp end at tage nogen chancer. (Haves: en flok smarte fidusmagere, der vil score penge på hjemløse, men er bange for at den dæmoniske unge hjemløse finder vej til stedet og tager dem på ordet. Søges: bevæbnede og ulønnede livsvagter).

 

Alle papirer Gaderummet og Hellebro 2015-04-23 Hellebro -- set fra Gaderumshøjde