Dag after dag - de samme beretninger

Metroxpress fra 7. og 8.januar 2014. "Lykkepiller kan holde dig som livslang slave", "Professor anklager lykkepiller for at dræbe på grund af løgne"

Hvorfor gør Regeringen ikke noget? Hvorfor gjorde den tidligere regering ikke noget, og heller ikke den før? Man må åbenbart være godt tilfreds med det tugthus og den disciplineringsfabrik, som psykiatrien – trods skiftende behandlingsmetoder fra tandudtrækning, negleudtrækning, lavement, isolation, splitbrain, forgiftning mm., jf. ”2011 Syfilis og psykiatriens grundlag” – udgør. Eller er sandheden, at folketingsmedlemmer har så stor en løn, at de tror de kan købe sig fri af problemer, for dem selv og deres nære kære, som fx gennem rekreation, psykolog, massage og økologi? Det kan alle så ikke alligevel, men statistisk er hovedparten af ”gæster” i psykiatrien, fra de ressoucefattigste klasser og socialgrupper.

 

Hvorfor gør Sundhedsstyrelsen ikke noget? Nåh ja, dumt spørgsmål, Sundhedsstyrelsen siger selv, at den er ”reaktiv”, den tjekker medicinalindustriens resultater, ikke engang særlig grundigt, men den handler ikke selv! Måske også derfor at hashen stadig er bandlyst på et ”oplyst grundlag”, der – med et udtryk for Karsten Jensen er i ”Nordkoreansk liga”. Hvorfor kan den ene politiker efter den anden, udtale sig om brug og farerne ved hash, sidst var det Trine Bramsen fra Socialdemokraterne, og vedvarende slippe af sted med åbenlys misinformation, og løgn slet og ret? Fordi at det skal de have lov til! Det står frit for enhver at fremstille sig selv som ”komiske Ali”, men folket vil åbenbart bedrages, siden denne type er så rigt repræsenteret i Folketinget.

 

Hvorfor gør folket ikke noget? Det gør folket også, men samtidig synes folket også splittet. Alle ”hvorfor-erne” indtil er kun en simpel brøkdel af alle de spørgsmål der stilles omkring, hvorfor handler den nuværende SSFR-regering som den gør. Man forstår ikke Socialdemokraterne, både omkring skattelettelser, kontanthjælpsreformen – nedsatte ydelser, fælles forsørgerpligt - den manglende legalisering af hash mm. Af og til svares der dog, at det alt sammen skyldes de Radikale. Måske, men det svarer så ikke på, hvorfor Socialdemokraterne accepterer, at de skal føre politik mod de svageste i samfundet, på sin vis fundamentet for deres egen målgruppe. – har det i hvert fald været – og aktuelt også betaler for det med vælgerfrafald. Måske fordi Socialdemokraterne på gamle fronter har ganske meget til fælles med det Radikale på to bestemte punkter, dels en pøbelforagt/frygt og dels et kommunismehad. Nogen grund må der jo være, siden også den nuværende regering handler mod et bedre fælles for alle!

 

Facebook-->