<-Billeder og film

Hverdagsliv i en lejr med markoprydning - 20timers film kogt ned til 3.15timer uden fraklip.

En billedhistorie om frivilligt socialt arbejde. Gaderummet på Efteroprydning Roskilde Festival 2013.

2013 del 1. Eftroprydning Roskilde Festival Gaderummet2013 del 2. Eftroprydning Roskilde Festival Gaderummet2013 del 3. Eftroprydning Roskilde Festival Gaderummet2013 del 4. Eftroprydning Roskilde Festival Gaderummet

 

Reklame!

Der er også efteroprydning - dvs. 'frivilligt socialt arbejde' - på Roskilde Festival i år. Gaderummet starter mandag d.7.juli 2014 - samme dag festivalen slutter - og du er velkommen til at deltage. Vi mødes om morgenen på dagen, så vi kan være klar til kl.14, og har både arbejde senere og samtidig skal vi nå at samle til den lejr, vi skal bo i, forhåbentligt mange uger frem, og til Roskilde Festivalen 2014, ikke har brug for os mere. Vi arbejder fra solen står op, til vi ikke kan se mere, efter at solen er gået ned, eller hvis vind og regn fjerner alt. Næsten.
Generelt er det helt ustressende.

Kontakt Kalle på kallebm@mail.dk eller send sms på 2487 9126.

 

Reklame 2!

Forsøgspersoner, der har set filmene, må medgive, at er man ikke direkte involveret, så er det søvndysseren til en hvilken som helst svær tid. Med andre ord. En organisk sovepille, ingen tilsætningsstoffer, den rene vare, hvor søvnen efter lidt tilvending kommer buldrende indefra, og limer øjenlågene sammen.

 

Reklame 3!

Den bedste søvn kommer af at knokle sin krop igennem. Tag med (igen) i år. Der er fri himmel og nyttigt arbejde, med en beskidt natur, der bare blive så flot til sidst.

 

Vel mødt gaderummet.dk