Nyhedsbrev maj 2009. Information fra Gaderummet  Netudgaven her
http://gaderummet.dk/a%20a%202009/Referater/2009-04-27%20Nyhedsbrev%20maj%202009%20Gaderummet.htm

Socialpsykologisk fristed for udstødte unge
Nørrebro

Polen
1.ste maj 09: Vi mødes efter kl 13 i Fælledparken
mellem søen og Borgmester Jensens Allé.
Se efter Gaderummets fane


Kære Dig

 

Vi lever stadig. Vi fungerer stadig. Vi er stadig vandrende, med det meste på gaden og kun nogle unge og nogen ejendele under tag. Det er et helvede for de svageste. Dem der har allermest brug for et fast etableret Gaderummet.

 

Vi har lavet en CD til uddeling på gaden, i parker, i de forbudte klubber osv. Den er her: http://gaderummet.dk/gaden/. Det nytter sikkert ikke langt, men det er en start.

VANDRENDE

Vi søger stadig midler og et sted til at kunne forsætte vores arbejde. Københavns Kommunen der har annekteret vors lokalerne i Rådmandsgade 60, gør det ikke. Mange unge, der blev tilbage til kommunens Nødrum, har erfaret at junken, nu med nålen i armen, styrer deres liv. Alt hvad Gaderummet sagde der ville ske af dramatisk og dårligt for de unge i gaderummet, HVIS DET BLEV LUKKET, er sket. Og gaderne på Nørrebro er da også i samme tidsrum, blevet meget mere usikre og forarmede.

Så kom stormenMan føres væk


Vi har stadig mange psykologiske forløb, og meget sagsarbejde for unge i klemme i kommunalt og statsligt regi, og vi forsætter selvfølgelig vores gratis arbejde.


Gaderummet bygger småtSmides på gadenYou got a Brothahood We areTænker på jerKasseretGaderummets nye boligGaderummet under belejringDet sidste spark
Billedserien Den sidste olie og det sidste søm fra kommunens side Andre billeder fra aug.-sep.2008. Ude og hjemme

STØTTE

Vi siger tak for al den støtte som vi igennem årene modtaget til vores arbejde og kamp. Men vi er desværre ikke endnu helt selvkørende. Så husk os, hvis du kan undvære en mønt eller en seddel, til den første.

 

KONSULENTARBEJDE

Gaderummet har tidligere tilbudt sin arbejdskraft til almindelig aflønning. Det vil vi også gøre igen. Men mere specificeret. Da vi ikke som tidligere, med kort varsel, kan stille en større gruppe – for vi skal ud og finde dem først, skulle de stadig være i live på trappestenene, i parkerne mm. – er det små komplekse opgaver, vi kan tilbyde løsning på.

 

Fx : MUSIK, PC, STALKERBEKÆMPELSE, KOMPLEKS PSYKOLOGISK OG FILOSOFISK ARBEJDE

- at komponere musikstykker, sætte musik til tekst og meget mere, og særligt pc-arbejde

- stalkerbekæmpelse. Har du problemer med personer, der forfølger dig på nettet, så kan vi måske hjælpe, således at du fremfor fortsat ”damagecontrolling”, selv kan sætte din dagsorden. Dette stykke – en joj-ballade, mp3 - er til eksempel lavet til supplerende intervention overfor en konkret og kendt stalker af gaderummets mennesker. Teksten til videre udvikleren, er her Adolf. Opsummering.

- kompleks psykologisk/psykosocialt eller filosofisk arbejde. Hvor et "system" giver op.
Godt forår, go 1.ste maj, og en opmuntrende sommer, til alle

Gaderummet, Vandrende socialpsykologisk fristed for udstødte unge

Tlf. 3581 5555; mob.2487 9126. info@gaderummet.dk;

www.gaderummet.dk;www.tvgaderummet.info; www.gaderummet.net; www.gaderummet.com

 

Støtte på Danske Bank, Reg.0274; kontonr.0766399;

Eller Arbejdernes Landsbank Reg.5361; kontonr. 0415718