Nyhedsbrev oktober 2008. Elektronisk udgave

                                                                     

Det vandrende Gaderum. Gaderummet flytter på gaden

- fra ”socialpsykologisk fristed for udstødte unge”, til ”gadens opbevaring af de uønskede”

 

Gaderummet har ikke kunnet beholde sine lokaler, og er derfor i skrivende stund ved at flytte sine ting og mennesker på gaden. 10.oktober er skæringsdato fra kommunens side.

 

Vi håber selvfølgelig at miraklet indtræffer, og at vi finder et andet sted og andre lokaler, og at vinteren ikke skal gennemleves på gaden. Hjælp os.

Vi har brug for hver en skilling og seddel, for at klare os, og vi kan bruge alt, der kan give os tag over hovedet på gaden, og ly mod regn og blæst, og alt på hjul, til at overnatte i, og således at vi  kan passe på vores ting.

Det være sig telte, campingvogne, skurvogne og udslidte ladvogne, barnevogne, træpaller, stolper og brædder, samt presenninger og andet plastik til indpakning. Flyttekasser, mælke- og brødkasser, har vi også stort behov for.

 

Vi håber at fremtiden på gaden, kan blive fortid for Gaderummet, og at vi finder et sted, hvor vi kan fortsætte Gaderummets arbejde, hvor udstødte, marginaliserede eller fejlbehandlede unge og gamle kan få et samfundsmæssigt og værdigt liv tilbage.

 

Nyheder/informationer

Links til pressemeddelelse Gaderummet. Nu skal vi ud                           TV2Lorry d.3.oktober, kl.19.30

Link til sidste artikler på Gaderummets nyhedsside,

Se også uddrag af personlige beretninger fra brugere

 

Ting til hjælp

Har du ting, du kan hjælpe os med, send e-mail info@gaderummet.dk, ring på kontor tlf. 3581 5555, eller mob.2487 9126, 2231 6322, eller 2563 2621. Har du mulighed for at komme forbi med det, vil det være rigtigt fint, ellers henter vi det gerne. Det er Rådmandsgade 60. Alt kan sættes i vores yderste lokale ud til gaden.

 

Hjælpende hænder

Har du mulighed for at give os et nap med at flytte ud, så kom endelig. Det vil være en stor hjælp, også selv om du kun har lidt tid. Kom når du kan. Her er altid nogen.

 

Lagerplads   

Vi mangler også midlertidige steder, til opbevaring af vigtige værdier og sårbare ting. Sig til.

 
Økonomisk hjælp

Vi er i behov for enhver mønt, du kan undvære. Arbejdernes Landsbank reg.5361; kto.0000415718; Eller Danske Bank reg.0274; kto.0000766399.

 

Vi håber selvfølgelig at vi selv får mulighed for at flytte vores ting ud, med den tid det tager. Og at Socialborgmester Mikkel Warming fra Enhedslisten ikke sender politiet ind i Gaderummet. Vi appellerer til politiet om at tænke sig om, ud fra: a. Vi har klaget til Højesteret; 2. kommunen har ikke svaret på klager fra Statsforvaltningen; 3. Gaderummet har fået foretræde for Folketingets Socialudvalg d.21.oktober 2008

 

Gaderummet 6.oktober 2008  www.gaderummet.dk; info@gaderummet.dk