Jeg knuser dig med kærlighed og konsekvens

Adolf breve fra 28. februar 2009 til 4. april 2009.

I anledning af et fænomen i virkeligheden, analyse af en årelang konkret chikanepraksis mod personer i gaderummet.

Chikane har mange former, og kan være svær at handle tilbage på. På nettet er det stort set umuligt. Hver enkelt står alene overfor en selvudnævnt modstander, der kun er ude på at skabe misinformation og kaos. Det kunne være rart at lure mekanismerne på spil, så chikane bedre lader sig lokalisere, når den opstår, og ligeså håndtere til sin ophævelse, når chikanen allerede er begyndt at skrive sine fordækte historier.

En slags stalkerformel.

At fremanalysere en særlig almen type logik i chikane, kræver at der er empirisk tilgang til materiale, der selv demonstrerer grundformer ved chikane. Det her inddragne fænomen, joj, synes i udgangspunktet, at have alt, hvad en analyse senere behøver. Men samtidig synes joj-fænomet, også at åbne op for andre tilstødende chikanister, både aktuelt de sidste 15. år og historisk. Vi følger dets logik, for at se hvor det bringer os hen.

Der skrives til joj-fænomenet i et udviklingsøjemed, og med et fremtidsperspektiv for øje. 

Debatten kan ses her hos Debatdk.dk
Debatsiden er senere fjernet, men alle indlæg,
der refereres til, er i kopi i links.


Efterskrift 2015.

I de første 3 indlæg er der en del gentagelser. Det var oprindeligt af "pædagogiske grunde", så man kunne komme i forenet 'mode', afsender og modtager imellem. Gentagelserne i de første breve, er i den nedenstående udgave blevet markeret med gult.

Det skal medgives, at selv om fænomenet er tilnærmet trin for trin, så realitetssanserne, der med fænomenet udforskes, skal kunne mødes på en vis kontrolleret vis - så man kan lære og erfare og lægge fordomme fra sig - så har mange sanser og logikker alligevel krydset hinanden på en så særegen måde, at de nærmest fik en art selvstændigt liv i et univers af rædsler og vanvittighedshandlinger. Fulgtes pennen, som ville skrive med fænomenet, blev det indgangen i et psykotisk univers, hvor den samlede tilstand var tåget og sløret, mens forskellige enkelt-sanser skrev skarpe historier med og mod hinanden, i en art evig strid og destruktion. Det tager for alvor fart med brev 5, der føder de senere breve om "En falsk jøde med en stjålen bibel" og "Når to døde parrer sig".

 

1. 2 2009-02-28 Adolf. Jeg knuset dig med kærlighed og konsekvens. 2

2. 3 2009-03-03 Brev 2. Mere til den ærede Stormester 3

3. 5 2009-03-07 Brev 3. Ære og modstand. 5

4. 6 2009-03-09 Adolf brev 4. Fanden tog mig. 6

5. 7 2009-03-09 Brev 5. The fifth. Så bange for en afvisning. 7

6. 13 2009-03-12 Brev 6. Reallifetime. Sidder på en lommekant…... 13

7. 21 2009-03-15 Brev 7. En falsk jøde med en stjålen bibel 21

7.5. 40 2009-03-20 Brev 7.5 Ikke spam nok til Junikredsens nåleøje. 40

8. 43 2009-03-25 Brev 8. Når 2 døde parrer sig   8. En ottende. Når 2 døde parrer sig. 43

8.5. 51 2009-03-27 Brev 8.5 Out of order. Ingen svar fra Dem.. 51

9. 58 2009-04-04 Brev 9. Dokument om identifikationsforstyrrelser 58

9.5. 71 Adolf. Et mellempreludium, musik og balladebrev. 71

9.9. 72 Kalle. Stalking og syllogisme. 72

1.

2009-02-28 Adolf. Jeg knuset dig med kærlighed og konsekvens

Adolf H. Otte. Jeg knuser dig med kærlighed og konsekvens

 

Kære Hr. Jan Ole Jørgensen

Det er så længe siden du sidst har skrevet et indlæg her på siden om Gaderummet. Det er nu over 2 dage siden ! (godt nok 5 indlæg på samme dag), men helt ærligt, jeg kan ikke vente længere. Skriv en til! Kom nu. Bare en lille historie, til at falde i søvn på. Please. Jeg kan ikke få nok af dine historier om Gaderummet. Du er bare god! Du burde udgive en bog med en samling af dine bedste blogs. Den kunne hedde ”Jan Oles favoritter” eller ”Jørgensens kogebog” eller ”Tag i skole med Jan Ole – på ham kan du stole.”

Du er en fantastisk forfatter. Det er sådan en virkelig virkelig troværdig skrivestil du bruger. Dine tekster og dets indhold er intet mindre end fantastiske. Du hverken over- eller underdriver dig selv som fortæller eller forfatter, og det er en kvalitet i sig selv, som du må være født med. Det kan man ikke lære. Man tror virkelig på hvad du skriver.

Jeg håber at du vælger at gøre det til din levevej. Ja det er det i forvejen, men jeg mener sådan rigtigt for alvor. Måske dette vil lykkedes for dig. Jeg er ked af at læse at alt andet desværre gik galt for dig. Det er synd, men op på hesten igen makker. Du kan godt!

Jeg er stensikker på at Gyldendal vil være meget positive over for sådan en ide. Du er jo både kendt og anerkendt på området, og det sælger bøger, skulle jeg hilse og sige! Men det ved du sikkert godt. For jeg tror du har en høj IQ. Er du egentlig med i Mensa?

Ps. Jeg vil gerne være behjælpelig med en anden titel, hvis du vil udgive en bog. Men så vil jeg også med til release-partiet, når din bog udkommer. Kan du se overskriften i avisernes kultursektion: ”Fra blogskriver til bogkonge”. Og hvis der kommer en dårlig anmeldelse af din bog – eventuelt med overskriften: ”Av for Sørensen, Jan Ole Jørgensen!” – så skal jeg nok ringe til den ansvarlige og fortælle ham at du altså er god nok og at din bog er fantastisk og at du skriver godt og troværdigt. Så er jeg sikker på at han vil lave en pænere anmeldelse, som du ærligt og redeligt fortjener. For du er jo Jan Ole Jørgensen. Du skal have 5 stjerner! Du får fem!

PsPs. Er det muligt at få fat i en idol-plakat af dig et sted? Jeg har ledt mange steder, men uden held. F.eks. Posterland på strøget, men de vidste ikke hvem du var. ??!?!? Det forstår jeg ikke. Du har jo næsten været på samtlige blogs i hele Danmark. Det samme gælder andre almindelige steder – de siger bare: ”aner ikke hvem manden er”, men det er måske fordi sådan nogle ”tabere” i en plakatbutik ikke er så sofistikerede at de kender til de virkelige kunstnere, som dig og de andre store. Eller er det fordi at dit navn er ”Too Hot for Posters?” Jeg har prøvet at finde et billede af dig på nettet, men uden held. Er du sådan en af de kunstnere der lever i skjul og ikke vil få dit ansigt frem? Hvor mystisk og sejt på en gang! Hmm, så kan jeg nok ikke få en idol-plakat alligevel. Æv. Men hov betyder det så at Jan Ole Jørgensen så ikke er dit rigtige navn, men et dæknavn? Endnu mere sejt. Ihhh jeg ville give alt for at kende dit rigtige navn. Bare dit forbogstav!... Giv mig et hint i dit næste indlæg.

PsPsPs. Jeg ville ønske at du skrev et indlæg lige nu så jeg kunne nyde det og falde i søvn på det. Jeg kan ikke sove inden det sker. Ligger hele tiden og tænker på det, og står op hver 5. minut for at tjekke. Men jeg respektere at du er et menneske af kød og blod der også har brug for at sove og derfor ikke kan være ved computeren hele tiden – det er godt at du samler inspiration andre steder, så dine indlæg kan blomstre.

Jeg håber du svarer mig på dette snart. Og kommer med et nyt indlæg. Gerne snart om noget nyt om Gaderummet. Du har brugt den med de 600.000 så mange gange – ikke for at kritisere, men som ivrig og trofast læser kan det måske blive trivielt i længden. Husk at man som kunstner skal forny sig. Du kunne måske fordoble beløbet næste gang? Eller nej, måske bare med ¾. Men det ved du sikkert alt om. Jeg tror du har styr på det – for du er jo Jan Ole Jørgensen – The Writer. Hvis du skriver om natten er du ”Night Writer” – Jan Ole Jørgensen by night, når han er bedst.

Nå nu prøver jeg at falde i søvn med et af dine gamle indlæg, det er trods alt bedre end ingenting. Sov godt kære Jan Ole ”lukøje” Jørgensen. Du er bare skide god! Og sej. Og så er du endnu mere sej – du er den sejeste af alle på jord. Altså ikke ”sej” som når et stykke kød er ”sejt”, men ”sej” som i cool – altså ikke kold eller kølig, men sådan sej-agtig du ved. Ja du ved hvad jeg mener. Ellers slå det op i ordbogen. Du har sikkert en liggende på skrivebordet. … Eller nej, undskyld hvad tænker jeg på! Du bruger slet ikke ordbog. Du behøver ikke sådan noget pjat – undskyld at jeg fornærmede dig min ven. Det skal ikke ske igen. (det rimede).

Din evigt hengivne Adolf

************************************* RETUR TIL TOP

2.

2009-03-03 Brev 2. Mere til den ærede Stormester

Adolf. 2.det brev. Mere til den ærede Stormester


Kære Ærede Hr. Jan Ole Jørgensen


Du må endelig ikke blive frustreret over lidt modstand. Men min ven. Det ved jeg også at du ikke gør. Du er en fantastisk forfatter. Det er sådan en virkelig virkelig troværdig skrivestil du bruger. Dine tekster og dets indhold er intet mindre end fantastiske. Du hverken over- eller underdriver dig selv som fortæller eller forfatter, og det er en kvalitet i sig selv, som du må være født med. Det kan man ikke lære. Man tror virkelig på hvad du skriver.

Jeg forstår godt, at du ingen steder optræder med venner, netværk eller andet. Eller bare refererer til een, der står inde for samme heroiske kamp som dig. Det vil også være for nemt at være to. Jeg forstår også til bunds, at du ikke nogen steder viser dit billede, når du som en anden automatriffel lave nye profiler hver dag - for så ville dit billede jo hænge alle steder, og selv om det vil være fantastisk at se dit billede alle vegne med alle dine fantastiske forskellige navne, så vil det kræve at du jo skal bruge tid på at håndtere folkemassernes beundring. Nej min ven. Det må andre tage sig af end dig. Du har vigtigere ting at bruge natten til.

Jeg håber at du vælger at gøre dine skriverier til din levevej. Ja det er det i forvejen, men jeg mener sådan rigtigt for alvor. Måske dette vil lykkedes for dig. Jeg er ked af at læse at alt andet desværre gik galt for dig. Det er synd, men op på hesten igen makker. Du kan godt!
Jeg er stensikker på at Gyldendal vil være meget positive over for sådan en ide. Du er jo både kendt og anerkendt på området, og det sælger bøger, skulle jeg hilse og sige! Men det ved du sikkert godt. For jeg tror du har en høj IQ. Er du egentlig med i Mensa?


Ps. Jeg vil gerne være behjælpelig med en anden titel, hvis du vil udgive en bog. Men så vil jeg også med til release-partiet, når din bog udkommer. Kan du se overskriften i avisernes kultursektion: ”Fra blogskriver til bogkonge”. Og hvis der kommer en dårlig anmeldelse af din bog – eventuelt med overskriften: ”Av for Sørensen, Jan Ole Jørgensen!” – så skal jeg nok ringe til den ansvarlige og fortælle ham at du altså er god nok og at din bog er fantastisk og at du skriver godt og troværdigt. Så er jeg sikker på at han vil lave en pænere anmeldelse, som du ærligt og redeligt fortjener. For du er jo Jan Ole Jørgensen. Du skal have 5 stjerner! Du får fem!


PsPs. Er det muligt at få fat i en idol-plakat af dig et sted? Jeg har ledt mange steder, men uden held. F.eks. Posterland på strøget, men de vidste ikke hvem du var. ??!?!? Det forstår jeg ikke. Du har jo næsten været på samtlige blogs i hele Danmark. Det samme gælder andre almindelige steder – de siger bare: ”aner ikke hvem manden er”, men det er måske fordi sådan nogle ”tabere” i en plakatbutik ikke er så sofistikerede at de kender til de virkelige kunstnere, som dig og de andre store. Eller er det fordi at dit navn er ”Too Hot for Posters?” Jeg har prøvet at finde et billede af dig på nettet, men uden held. Er du sådan en af de kunstnere der lever i skjul og ikke vil få dit ansigt frem? Hvor mystisk og sejt på en gang! Hmm, så kan jeg nok ikke få en idol-plakat alligevel. Æv. Men hov betyder det så at Jan Ole Jørgensen så ikke er dit rigtige navn, men et dæknavn? Endnu mere sejt. Ihhh jeg ville give alt for at kende dit rigtige navn. Bare dit forbogstav!... Giv mig et hint i dit næste indlæg.


PsPsPs. Jeg ville ønske at du skrev et indlæg lige nu så jeg kunne nyde det og falde i søvn på det. Jeg kan ikke sove inden det sker. Ligger hele tiden og tænker på det, og står op hver 5. minut for at tjekke. Men jeg respektere at du er et menneske af kød og blod der også har brug for at sove og derfor ikke kan være ved computeren hele tiden – det er godt at du samler inspiration andre steder, så dine indlæg kan blomstre.
Jeg håber du svarer mig på dette snart. Og kommer med et nyt indlæg. Gerne snart om noget nyt om Gaderummet. Du har brugt den med de 600.000 så mange gange – ikke for at kritisere, men som ivrig og trofast læser kan det måske blive trivielt i længden. Husk at man som kunstner skal forny sig. Du kunne måske fordoble beløbet næste gang? Eller nej, måske bare med ¾. Men det ved du sikkert alt om. Jeg tror du har styr på det – for du er jo Jan Ole Jørgensen – The Writer. Hvis du skriver om natten er du ”Night Writer” – Jan Ole Jørgensen by night, når han er bedst.


Nå nu prøver jeg at falde i søvn med et af dine gamle indlæg, det er trods alt bedre end ingenting. Sov godt kære Jan Ole ”lukøje” Jørgensen. Du er bare skide god! Og sej. Og så er du endnu mere sej – du er den sejeste af alle på jord. Altså ikke ”sej” som når et stykke kød er ”sejt”, men ”sej” som i cool – altså ikke kold eller kølig, men sådan sej-agtig du ved. Ja du ved hvad jeg mener. Ellers slå det op i ordbogen. Du har sikkert en liggende på skrivebordet. … Eller nej, undskyld hvad tænker jeg på! Du bruger slet ikke ordbog. Du behøver ikke sådan noget pjat – undskyld at jeg fornærmede dig min ven.


Din evigt hengivne Adolf

*********************************** RETUR TIL TOP

3.

2009-03-07 Brev 3. Ære og modstand

Adolf. Brev 3. Behaget og ubehagetKære Ærede Hr. Jan Ole Jørgensen

Som jeg skrev tidligere: ”Du må endelig ikke blive frustreret over lidt modstand”. Men min ven. Det ved jeg også at du ikke gør. Du er en fantastisk forfatter. Det er sådan en virkelig virkelig troværdig skrivestil du bruger. Dine tekster og dets indhold er intet mindre end fantastiske. Du hverken over- eller underdriver dig selv som fortæller eller forfatter, og det er en kvalitet i sig selv, som du må være født med. Det kan man ikke lære. Man tror virkelig på hvad du skriver.

Du skal heller ikke blive modløs, hvis der kommer større modstand. Den er jo altid størst før døden. Men undskyld min ven. Sådan en banalitet, ved du jo alt om, og det må også opleves hånende over for dig, at jeg overhovedet drister mig til at nævne et af de der store grundforhold ved livet. Dem kender du jo, og det er dér du er blommen i ægget. Det er jo en fantastisk horisont, du åbner for menneskeheden. Når du slipper det smålige hensyn, at dine ytringer skal have med realiteterne at gøre, så kan der jo tænkes så selv ikke himlen er stor nok, til dem alle sammen. Jeg håber sådan du kommer først, og får fyldt hele himlen op med dig.

Du skal heller ikke frygte. Undskyld, det er sådan en Gudesætning som kun du kan tage i din mund – og du behøver ikke, ærede ven, at foreslå som sidst, da jeg fejlede, at jeg skal vaske min mund med sæbe, før jeg siger mere. Jeg gør det med det samme, så du ikke behøver at bruge tid på sådan en lille jordisk detalje fra min side. Du har jo nok at se til.

Jeg forstår godt, at du ikke kommenterer alle de logs, der er lagt ud. Det er jo bare fantasi. Enhver kan med et regneark, digte hvad som helst om dig. Men er det dig, og ikke de andres ondskab, så min RESPEKT. Det er rigtigt, det er fuld lovligt, som du selv bemærker. Men djævlen har det med at vende op og ned på loven. Pas på min ven, husk at stå tidlig op, og sen i seng. Jeg kan se i loggene, at der dog er få tidsrum på døgnet, hvor du ikke bruger dine fantastiske kræfter. Jeg tror det er vigtigt, at du ansætter nogen til at hjælpe dig.

Du kommenterer ikke, at du er på russisk-studiet på Amager. Ærede ven. Jeg håber ikke det er fordi du er smidt ud. Så skal du gå til Ekstra Bladet og til statsministeren, det jo en national-social katastrofe, hvis ikke du kan fortsætte dit vigtige virke her. Undskyld min ven, men jeg har behov for at gentage, at jeg er meget bekymret over din deltagelse på russisk-studiet. Skulle de idioter derude have spottet, at du af og til også er et ganske almindeligt menneske, der kan begå fejl, så sig til dem, ”at dén der tror på mig, skal livet gives”. Så vil alle dine medstuderende se lyset i, at du lod som var du psykolog, da du rådede kvinden til at lade sig skille. De vil alle forstå, at du jo ikke i en telefonsamtale, kan tage det fulde ansvar for rækkevidden af din fantastiske sjæl. Der er mange, der er ude efter dig efter dette, fordi du førte hende bag lyset, men jeg støtter dig: du førte hende jo ind i dit lys. Sidder der allerede sedler på væggene på dit studie, om denne af andre fejlagtigt vurderede situation, så riv dem ned, lav bare en løgn, for at få luft, og indkald så til stormøde, for studerende og lærere. Hvis hele din kraft kunne overføres til russisk-studiet, og jeg ved det kan lade sig gøre, hvis du arbejder hårdt nok, så er Danmark reddet igennem den nuværende krise, da du, som koloniherren over alle russisk talende mennesker, bare med din håndbevægelse og dit bestemte blik, kan undertvinge dig det hele. Men min ven, vent lidt. Der er stadig nogen, der er misundelige, og som ikke har set lyset i dig, vent til dine tro væbnere har udslettet dem for dig.

Undskyld jeg ved godt, at jeg ikke må nævne at du ikke er alene i din kamp. Den mund, den mund. Jeg vasker den med sæbe igen.

Nå nu prøver jeg at falde i søvn med et af dine gamle indlæg, det er trods alt bedre end ingenting. Sov godt kære Jan Ole ”lukøje” Jørgensen. Du er bare skide god! Og sej. Og så er du endnu mere sej – du er den sejeste af alle på jord. Altså ikke ”sej” som når et stykke kød er ”sejt”, men ”sej” som i cool – altså ikke kold eller kølig, men sådan sej-agtig du ved. Ja du ved hvad jeg mener. Ellers slå det op i ordbogen. Du har sikkert en liggende på skrivebordet. … Eller nej, undskyld hvad tænker jeg på! Du bruger slet ikke ordbog. Du behøver ikke sådan noget pjat – undskyld at jeg fornærmede dig min ven.

Din evigt ærbødige Adolf Himler

************************************* RETUR TIL TOP

4.

2009-03-09 Adolf brev 4. Fanden tog mig

Adolf. Brev 4. En figur. Fanden tog mig


Jan Ole Jørgensen harcelerer her 15 år efter afslag på optagelse i Rådgivningsgruppen Regnbuen, stadig over, at han ikke blev optaget i 1995. Som dengang, har den senere historie også vist, at det var et korrekt afslag. Lige som man heller ikke sætter en notorisk pyroman med en lighter til at passe på en høstak.


Det er heller ikke så længe siden, at Jan Ole Jørgensen af aktivistmiljøer i Århus, blev spottet som suspekt deltager. Så var det godt, at der blev spurgt i København, hvad det var for en starut, det angik. Så måtte Jan Ole Jørgensen smutte fra Århus. Siden da har Jan Ole Jørgensen henslæbt tiden med intimidering af studerende og lærere på russisk-studiet i København.

Det vides allerede, at Jan Ole Jørgensen laver det samme arbejde her, som er han kendt for tilbage fra Solidaritetshuset 1995 - og også fra Århus: han prøver at få klemmer på folk, så de kan presses. Metoden er, når han er budt velkommen inden for døren, at blive truet med "et eller andet", som han vil sige til andre, og som for uforstående umiddelbart lyder suspekt, forkert eller underligt. Hvis sammenhænger beholder Jan Ole Jørgensen efter dette, så får den fred for trusler, dog kun kort tid, men intimideres samtidig sexuelt og økonomisk. Nu kommer der en fase, hvor folk siver fra sammenhængen, og skulle der være nogen tilbage, der mener at sammenhængen ikke er til for at nogen skal kue nogen andre, og derfor beder Jan Ole Jørgensen om at skride, så forfølges og hænges de privat ud af Jan Ole Jørgensen for hans egne sexuelle voldsfantasier. Det foregår gennem simple postulater om den anden. Det er jo en snedig metode. Bare det at være i samme by, i samme årtusinde som Jan Ole Jørgensen, kan udlægges som, at man er der i byen og i denne sammenhæng, nétop kun fordi man er ude efter Jan Ole Jørgensen. Han træder ind som nazisten, der bekæmper kærlighed, med ødelæggelse. Dette er også fasen, hvor deltagere fra den nu decimerede sammenhæng, hold eller blog, begynder at skifte navn, adresse, e-mail mm. - eller man gør som Gaderummet har valgt at gøre det: offentliggører Jan Ole Jørgensens egne ytringer, så andre ved hvad der foregår og kan blive beskyttet.

Isolation af hinanden, er deres våben. Solidaritet er vores styrke

 

************************ RETUR TIL TOP

5.

2009-03-09 Brev 5. The fifth. Så bange for en afvisning

Adolf. The Fifth

Undskyld Ærede Hr. Ole Jan Jørgensen. Jeg har ikke hørt fra Dem ærede stormester siden mit sidste indlæg, hvor fanden tog fat i mig. Mens jeg i mine tre første breve til Dem, holdt kammertonen - jeg ville være Deres ligeværdige, og selv kritisere mig, før De gjorde det – men når ikke man ER Deres ligeværdige, så er det svært.

Jeg forstår godt du har det hård, min ven. Tænk som du, at skulle repræsentere inkarnationerne af alle evige boksere, hele tiden oppe på tå, hele tiden ude og føle den anden på tænderne, ja ha ha næverne, hele tiden i den bevægende position, hvor killerinstinktet drypper så meget over modstanderen, at han på et tidspunkt selv dør af skræk. Hvem andre end Dem Deres højhede stormester Jan Ole Jørgensen, kan dette.

5. 7

2009-03-09 Brev 5. The fifth. Så bange for en afvisning. 7

Adolf. The Fifth. 7

Så bange for en afvisning. 10

Hønsetyven, fanden, Fanden, FANDEN, Jeg og JEG talte - for at undgå diskussion. 11

Os støtter 11

15 års skjul 12

Han er her, Mesteren. 12

Undskyld, bestod jeg. 12

Den Kritiske Psykologi 12

Solen – er den stor nok. 13

Afhandlingen. 13

Fra: kugle-bob. 14

Min begrænsede fantasi 15

Krystalkuglen. 15

Så bange for en afvisning

Jeg røg ned med paraderne, jeg ved det ikke er menneskeligt i Deres forstand, at vise svaghed, men bær over.

Undskyld al min kryptiske tale. Jeg har været bange for at du ikke ville skrive mere, fordi jeg skrev fire breve helt uden at spørge dig, og det må for alt i verden undgås, at du ikke skrive i den for vor tid så svære situation for verden. Undskyld, virkelighed i stedet for ”verden”, så ikke verden gentages to gange. Jeg håber du forstår.

Hønsetyven, fanden, Fanden, FANDEN, Jeg og JEG talte - for at undgå diskussion.

Men prøv og hør hvad det var ”FANDEN” viskede mig. Sådan tænkte jeg ikke den gang, sådan ”noget” er der bare lige pludselig, du kender det der magiske øjeblik, hvor man kan snige sig ind som en hønsetyv om natten og vips så sidder man der med godterne mellem kæberne.

Fortæl, sagde FANDEN - eller var det lille fanden i mig selv?? Det må jeg tænke over. FANDEN sagde, nej lille fanden sagde, nej Jeg sagde.

NÅ, jeg må skære igennem. Hvis JEG - upåagtet status af lille fanden og FANDENS tag i mig – gør en jordisk historie om den ærede større stormester Jan Ole Jørgensen til Folket, så vil folket selv vende sig mod lyset, sige ”Jaaaan Oooooooole Jøøøøøøøøøøøøøøøøørgensen”.

Jeg ville bare gøre arbejdet for dig, mester Jan. Bemærk ordet ”gør” ovenfor, hvor JEG løser den lille splintrende modsigelse i mig, mellem fanden, Fanden, og FANDEN, med en større og endnu større abstraktion, en JEG-kraft. Jeg fyldte mig blot med DEM, ærede mester, tilsat selvfølgelig resten, ingen smålige hensyn her i den korrekte kamp for den korrekte verden, for så kunne jeg handle, som du ville have befalet det.

Derfor sagde JEG, VI – dvs. dig igennem mig: Vi, jeg, os, du og hele rosset, serverer lidt facts om den Ærede Jan Ole Jørgensen, til modstandere af Dem, lidt om Dig til dem, sådant lidt kød, for de er jo uden for lysets indflydelse. Når de så skider deres bukser af led, fordi de tror de kan få dig, så følger vi bare lortelugten, og der er de. Og så er de Deres, Ærede Jan Ole Jørgensen. Så får De, Deres svar, Ærede Mester, på et diamantfad, uden at gøre mere.

Os støtter

Tillad mig. Lad os, Deres støtter fra dengang, du var mindre kendt, men oh vel, STOR I SJÆLEN, at aflaste dig, så du allerede nu kunne begynde at frigøre dine energier til tiden efter Sejren. Du ved jo, som jeg Deres Underdanige, at ledighed er roden til alt ondt, og det sætter sig sgu, som depression.

Så får vi alle 2 problemer at slås med! Ærede Store Mester: tænk på fremtiden, også for Deres eget sølle livs skyld, ja undskyld jeg drister mig til at bruge Deres egne ord, dér hvor De selv prøver at udtale Dem som et menneskeligt individ - men jeg drister mig fordi jeg forstår betydningen: at De er Intet, medmindre de som en skruetvinge betvinger andre Deres gunst. Jeg tror endnu at verden må gøre erfaringer, for at blive enig med Dem, men det er jo også derfor De er her, Ærede Jan Ole Jørgensen. Lad os give et applaus til Dem. På Marx’ tid var det mere enkelt, som han skriver, den laban: ”Med tingenes værdi og magt, deres ”oversanselige dansen”, kan selv den grimmeste og mest hæslige købe sig den skønneste kvinde eller mand til sin seng”(Marx` ungdomsskrifter, særligt "Økonomi og filosofi", udvalg hos Villy Sørensen 1973).

De, mester, har sat Dem helt ud over pengenes magt. De bruger tiden, som den skal bruges. De jagter idioterne på deres eget grund, uden smålig hensyn til verdensøkonomien. Det er lige som med politiet, hvis de ikke var her, hvad var verden uden. Derfor skal politiet fylde alt, disse ordensudøvere. Det er værre med bureaukraterne bag, væk med dem, hvis ellers fodfolket i marken, kunne gøre kort proces, sådan nakke nogen flere, så de ikke lå samfundet til last, ved at skulle i retten og ha ophold.

Men i sig selv skaber det jo ikke Deres historie, Ærede mester. Kun børn ser i dag politifilm. Et snedigt træk, mester Jan Ole Jørgensen, at tilsætte ingredienser af sex mellem ældre mænd, de vamle størrelser, og de purunge piger, de lystige væsener, der prostituerer sig af økonomisk nød, og fordi voksne forgriber sig på dem, ud fra deres perverse lyster, hvor de tilsidesætter enhver menneskelighed, faglighed, professionalitet, etik og moral.

15 års skjul

Nu ved vi jo godt Ærede, at De har holdt Dem skjult i snart 15 år. End ikke et billede er der sluppet ud om Dem. Der må ellers have været mange forsøg, så hård de tit har beskrevet Dem angrebet på liv, levnet, nej undskyld: Værdi, Deres værdi, altså angrebet på Deres værdi. Er det her, De får Deres kraft fra, fra uanerkendelsen? Så lad mig gentage:

”Du er en fantastisk forfatter. Det er sådan en virkelig virkelig troværdig skrivestil du bruger. Dine tekster og dets indhold er intet mindre end fantastiske. Du hverken over- eller underdriver dig selv som fortæller eller forfatter, og det er en kvalitet i sig selv, som du må være født med. Det kan man ikke lære. Man tror virkelig på hvad du skriver.

Jeg håber at du vælger at gøre det til din levevej. Ja det er det i forvejen, men jeg mener sådan rigtigt for alvor. Måske dette vil lykkedes for dig. Jeg er ked af at læse at alt andet desværre gik galt for dig. Det er synd, men op på hesten igen makker. Du kan godt!”

Han er her, Mesteren

Nu er du altså bare her. Det er næsten ikke til at bære. Kan vi få en applaus. Større applaus ….. lytte …. TAK.  

Undskyld, bestod jeg

Nu skal jeg ikke overtage scenen fra Dem, mester, men indlægget er her. 2009-03-07 18.07 Adolf. 4.de indlæg. I DKDEBAT.DK. Jeg gengiver linket mest, for de andre end Dem, for De har jo læst det, siger Gaderummets logmeister. Han siger også: ”Der er godt nok blevet kneppet pixels, point og skygger af dig”. Fantastisk du stadig overkommer det. Godt som du selv styrer den der programmering af Gaderummets hjemmeside. Hvordan gør du egentligt?

Undskyld jeg forløb mig. Jeg Adolf. Jeg ved ikke hvor fanden FANDEN kom fra. Var det dig, Ærede mester joj, der sendte ham for at prøve mig – lige som det sker i de der gamle lignelser, som religioner kommer i vildfarelse over, og som du jo for længst har fundet nye formler for, hvor Du bliver freden, i lyset.

Var du født dengang, de gik på vandet, før krigen, og der blev lys. Undskyld selvfølgelig, du ER lyset, men hvis ikke vi jordiske skæbner, kald os bare starutter, af og til må knibe os i armen og tænke højt over at være med i denne fantastiske fortælling, som du skaber, helt af egen kraft, så kan du jo ikke bruge os til noget. Og brug os, brug os brug os, gør det. Som Dem, er vi Intet, uden Deres tilstedeværelse. Vi sætter så at sige hinanden som modsætninger. ”Kun De ærede Jan Ole Jørgensen, kender den nærmere karakter og type af denne modsigelse” – vil jeg, Adolf, gerne som en anden kriminalkommissær Kaj Vittrup udtrykke det.

Den Kritiske Psykologi

Har De bemærket Mester, at jeg her lægger en fælde. I den såkaldte Kritiske Psykologi er der et totalt undergravende forskningskoncept, kaldet ”medforsker-konceptet”. Det skulle gå ud på det idiotiske, at anerkende den anden, ja de andre, som subjekter for deres liv, at de ikke bare er det forstyrrende affald, som De mester, kalder Dem, før Deres betvingelse af dem. Det skulle være nogle forfærdelig mennesketyper, der skulle gå rundt med dette snot om ”en psykologi, der kun eksisterer i kraft af hinanden”. Hvad kan det ikke ende med? Så sidder vi der ved kaffebordet på plejehjemmet hele dagen og drikker kaffe, og vi kommer aldrig ud af flækken! Næh. Den enkelte skal frem på en verdenshistoriske scene, kan jeg høre dig sige mester. Ikke al det føleri, som du er udelukket fra. Det klare din fantasi. De, Mester, behøver ikke være der, for at vide, hvad foregik. De behøver kun næsen og et tastatur. Næsen er en særlig kvalitet, der fortjener at blive beskrevet – det må vente. Ingen er mere vigtig end dig og dit projekt, Mester. 

Da de Ærede mester, kom med Deres sidste afhandling, så satte De trumf på. Hvert et ord, nærmest hvert et bogstav, og selv mellemrummene mellem bogstaverne – og linjeskiftene, de forskellige linjeafstande, du vælger, GENIALT!!! – har betydning i sig selv, nærmest som står der allerede et usynligt link på deres plads allerede. De har en stavefejl!!!!!!!!!! Fyh!!! ”Hvem” staves med m til sidst, ikke n.

Puslespillet er ved at lægge sig selv, tænker jeg, men fandens, undskyld til dig FANDEN, det var det nedre satan i mig selv jeg tænkte på, og ikke Dig STORE SATAN, Dem af REN NATUR. Jeg blev bare så utålmodig. Hvorfor vil de ikke hoppe op på pladserne, Ærede Jan Ole Jørgensen, de der starutter ude i den store verden, som du konstant befaler dem at gøre, og hvor de brikker der er deres, allerede ligger der, ja selv konturerne, deres profiler og e-mail er der, og jo, også kontonumre og koder, nej det er løgn, men skimtes kan også tavler over skonumre, luddere og lommetyve, kan man allerede nu se i den Ærede store Stormester puslespil.

Solen – er den stor nok

Stormester Jan Ole Jørgensen, jeg må sige noget til Dem: billedet af Deres puslespil, fylder i solen mere end Dem selv. Det er dét jeg mener med, at når sejren er vundet, så bliver det Dem ærede mester, vi kun vil se, når vi solen se vil. De må, Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen, have en plan for tiden efter. Det tidligere om arbejdsløshed og depression, det er jo kun godt for os jordiske individer, men da De deler deres rige med os underboer, og selv af bedste hjerte prøver at være menneskeligt individ, så kan vi også smitte Dem. Ærede mester, med disse problemer om arbejdsløshed og depression, sikkert opfundet af venstreorienterede starutter - som jeg ved du ikke kan lide, men som du spiller dit ”marxistiske show” overfor, som du siger, når vi er på tomandshånd.

Jeg husker også tydeligt da De engang sagde: ”man skal bare skyde den anden noget i skoen, kommer man i knibe, måske rammer man noget, der er fuldstændig ligegyldigt for dem – og så har man dem. Hvis ikke de reagerer, så er det i sig selv et bevis på, at de er ude efter mig, altså mig selv”, sagde mesteren.

Men Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. Hvad laver De i Deres venstreorienterede kredse? Jeg ved De har haft Deres problemer. Hvad er sagen?

Afhandlingen

Så så jeg til min glæde, at De selv havde handlet på det hele. De går direkte til idioten, uden omsvøb. Et fantastisk træk. Det er bare et gennemborende overblik, du demonstrerer med dine krav og dine fuldmagter. Især blandingen af punkterne er genial, fed blanding du laver med dine krav om ”sex, vold og økonomisk kriminalitet”. Jeg håber ikke de misforstår dig, og tror det kommer fra dig selv. Idioten er jo kendt for at tale dig imod. Han påstår sikkert at dine spørgsmål allerede er besvaret, og henviser dig bare til selv at finde dem. Det vil være uretfærdigt overfor for Dem min ven! Men ihh, hvor jeg føler med DEM. Få svarene. Så vil de indre spændinger endelig kunne forløses i DEM, Ærede mester Jan Ole Jørgensen.

Men nej, undskyld denne jordiske tanke. Det er mig, din underdanige, der ikke kan udholde at leve uden den sande vished om alt og alle. Det er også heri, at De virkeligt demonstrerer Deres overlegenhed over alle os andre. De går hele vejen. De beder flot og godt om at komme over i den andens lomme.

Denne sætning udtrykker et paradoks. Vi lader den stå lidt. ”Komme over i denne andens lomme”

Fra: kugle-bob

Ærede kollega – nej undskyld, fanden ta’ mig igen. Der er ingen på ligeværdigt niveau som Dem, Dem Jan Ole Jørgensen. ”De var forud, De er øjeblikket, De bliver fremtiden!” Jeg fyldes af de samme store gennemtrængende følelser, som da De d.3.dec 08 tilskrev mail til idioten:

"Fra: kugle-bob
Emne: Hej
Mail: Jeg kigger forbi Carl Erik i aften. Hvis der er hjemløse i hans lejlighed, så kontakter jeg boligselskabet og kommunen.
Jan Ole Jørgensen
"

Snedigt at kald dig ”kugle-bob”. Det er bare så stærkt at gå lige til kilden, troppe op på hans hjemmebopæl, hans private hjemmeadresse, som du jo flittigt har gengivet alle vegne, og så tjekke hele lortet ud, selv lokummet. Ja ja, jeg ved godt De har adressen fra Gaderummets egen hjemmeside, men det skal du ikke afsløre. Undskyld, men jeg må skifte til du-form, da mit keyboard ikke kan skive stort D i De længere. Det er nok en venstreorienteret partisanbande, med inspiration fra Blekingegadebanden, der har lavet en ny virus mod os alle sammen.

Du – altså ikke længere ”stort d”e længere – vil virke bedre, hvis du siger du har hacket dig til idiotens adresse, og når du møder op, så bare går indenfor og beder idioten om at forlade hans lejlighed, så du kan tage bestik omkring, hvordan du nu skal føre din plan videre. Det kan være hans lille søn, hopper op og bidder dig, og ikke vil være alene tilbage med dig.

Hvad hvis han ikke kunne kende dig, ham idioten, det er snart 15 år siden i har set i hinanden? Tænkt hvis han bare smækkede døren i, fordi han troede du var en tosse, der havde ringet på forkert ringeklokke.

Som jeg sagde i mit sidste underdanige brev til dig, ærede mester: ”Der er stadig nogen, der er misundelige, og som ikke har set lyset i dig, vent til dine tro væbnere har udslettet dem for dig”.

Ja du skulle jo nødigt fældes af et barn. Men de har det sgu, de der små børn, nogle naturlige grænser, som jeg godt forstår at du, ærede mester Jan Ole Jørgensen, har problemer med. Voksne plejer jo at rette sig, når du truer dem og råber højere for at blive hørt, og hvor alt plejer at gå i orden når du udtrykker, at ”nu kalder jeg på nogle myndigheder, der kan slå jer”, men børn! De forstår ikke et sådan fantastisk menneske som dig, Du er nødt til at bruge andre midler. Jeg forstår du har haft disput om sådanne anderledes metoder overfor børn med en modstander af dine metoder. Idioten kan være så djævels indrettet, at han har læst dine modstanderes mail op for sin søn. Her er den i sin fulde ordlyd, så du ved hvorfor han bidder dig.

Fra Jan Ole Jørgensens egen blog 2007-04-30 Jan Ole Jørgensen i TV2 Pravda
10.Jan Pravda Ole Jørgensen.
Seksualforbrydere og andre kriminelle skal selvfølgelig ikke behandles konsekvensløst. Forvaring og behandling er det rigtige

11. shark8 01-05-2008 01:20Rapportér/anmeld
Ahh du sletter kommetarer.... tror du er en af dem der skulle have dilleren kappet så.

12. shark8 01-05-2008 01:21Rapportér/anmeld
så har jeg ikke så ondt af dig, hvis du er sådan en, så skulle der faktisk overgå dig meget være ting.

13. pravda 01-05-2008 01:27Rapportér/anmeld
Kære sharka, Ja jeg sletter nogle indlæg. Jan Ole Jørgensen”.  

Det er et fantastisk træk du her gør overfor Shark8. Du angriber - andre steder! Genial sløring.

I stedet for at svare på hvad du har gjort - og tage dit ansvar herfor - når han mener ”du skal have dilleren kappet af”, og der end ikke er medlidenhed at spore når din modstande forsætter med ”der skulle overgå dig noget meget værre ting”, så fører du kampen over i idiotens lejr. Jeg forstår mester, at du så prioriterer at åbne en kæmpe flanke, ved at indrømme, at du ”sletter nogle indlæg” om dig. Jeg ved ikke om denne flanke tager dig med sig! Og ned! 

Du ved jo, at når man ikke svarer, så er man skyldig. Det gælder om at få det til at forsvinde. Det er lige som med overvågning, kun den der har noget at skjule, kan være imod. Du har ikke fortalt ærede mester, om du tog til idiotens bopæl, men det er sikkert fordi han ikke var hjemme og kunne åbne døren for dig, og på dit blik og din håndbevægelse intuitivt vide, at nu skulle han idioten selv gå uden for.

Godt han ikke var hjemme, og sønnen havde bidt dig, nu jeg ikke nåede at få advaret dig om mine betænkeligheder om idiotens søn, der kunne være misinformeret om dine hensigter, fra dine modstandere. 

Min begrænsede fantasi

Og så er det min begrænsede forstand slår klik: ”Du, Jan Ole Jørgensen kan da ikke være i hans lomme”. Hverken i hans fuldmagter, tidligere handlinger, tidligere følelser eller oprindelige tanker.

Og hvis du virkelig vil tiltvinge dig hans liv, undskyld idiotens liv, så skal du stille større krav end hvad der svarer til en lille brystlomme. Du har lært mig så meget, store stormester Jan Ole Jørgensen, at jeg nogle gange får en hallucination, hvor jeg tror at jeg forstår lidt af livets lille lilletå. Du må ikke misforstå mig, jeg vil ikke gøre dig rangen stridig, blot sørge for at dit liv og dit velbefindende er det, alt drejer sig om, for hvad skulle der ellers blive af os andre, hvis dit liv skulle slukke. 

Men nu drømmer jeg, at De stormester Jan Ole Jørgensen, kommer i lommen. Og det er ærgerlig, De ikke stiller større krav, jeg ville gerne drømme mig ind i hans sjæl, den totale betvingelse.

Krystalkuglen

Hvad ser jeg i krystalkuglen, ja undskyld, det er jo som med ”ånden i glasset” for sådan én som dig, der jo styrer denne ånd. Det er ikke et nul som mig beskåret, jeg må selv gøre arbejdet inde i kuglen.

Men jeg ser ”Lommen på vesten”. Kanten af vestlomme ser jeg først, jeg selv sidder nede i, og kigger op af. Der er meget plads, tilsyneladende. Flere jagtedderkopper bevæger sig rundt omkring. Det er som du, ærede mester Jan Ole Jørgensen, har vist mig vejen. Selvfølgelig kommer fantasien om ”den andens lomme” fra Dem. De har fundet en vej ind i dette cyberspaceunivers, hvor selv tiden står stille og alle er afklædte.

En hyggelig lille fætter af en korsedderkop, giver mig et lift op til lommekanten. Her sættes jeg af, med udsigt over dit fyrstedømme, Jan Ole Jørgensen.

Men…… hvor er det?

Adolf H. Otte

Fortsættes

Kommentarer på Debatdk.dk
2009-03-09 joj svar på Adolf brev 5 Pakke.pdf

********************************************* RETUR TIL TOP

6.

2009-03-12 Brev 6. Reallifetime. Sidder på en lommekant…

The 6. Sidder på en lommekant og kigger rundt, med den totale udsigt

Foran mig er ”dagligdagen”, ja dagligdagen. Ærede mester Jan Ole Jørgensen. Det kræver mere kraft at trænge helt ind, for du være repræsenteret i den, her i idiotens brystlomme, men jeg kan ikke finde dig. ”Åhh, jeg tænker på dig igen, giv mig kraften, åhh Jan Ole”.

Tak! 

Men næste gang skal du målrette din kraft lidt bedre, så du ikke svitser min internetforbindelse, for så kommer jeg måske ikke ud af lommen igen. Så slut med at kunne være din tro undersåt, så sandt jeg hedder Himler til mellemnavn.

Jeg ”ser” mere efter kraften, du er der stadig ikke ærede mester. Jeg ser én, der har dit navn tatoveret i øjnene, han er fra Jordløse, ja dvs. når han kigger ud gennem nethinden, så er det som gennem solbriller af guld, at skimte Dem Jan Ole Jørgensen, tæt så tæt på og dog så langt væk. Jordløse er en by på Vestsjælland, har jeg ladet mig fortælle af Dem Mester Jan. Derfor genkendte jeg ham. Derfor må jeg også i et senere "Chapter" vende tilbage til denne persona fra Jordløse. Hav tålmodighed Mester. Smerte er som glæde, bare med modsat fortegn.

6. 13

2009-03-12 Brev 6. Reallifetime. Sidder på en lommekant…... 13

The 6. Sidder på en lommekant og kigger rundt, med den totale udsigt 13

SITUATIONEN?! 16

METODEN – PAS PÅ DEN MESTER. 17

ARBEJDET I SOLIDARITETSHUSET. TRAPPEN. 18

VARSLER MIG HER OG DER.. 19

DEN KINESISKE OMVEJ. 19

TRANG TIL TVANG TIL TRANG – OG OMVEDNT. 20

RÅDMANDSGADE 60. 20

JEG HAVDE DIG INDEN I MIG.. 21

DERES VIDENSBANK.. 22

MORDET PÅ RENÈ HANBERG.. 23

SITUATIONEN?!

Jeg prøver at handle på min situation, og jeg synes virkeligt ikke, jeg gør noget forkert. Jeg mindes i det fjerne, i den nederste del af min hjernestamme, at jeg har været i dette før. Det er som den dér neurotiske gentagelsestvang. Jo mere man prøver at styre den, jo mere sætter den sin egen dagsorden. Det er et forfærdeligt forhold, Mester, dette forhold mellem mig, mig selv, og mine behov. Men de har jo sat Dem ud over sådanne jordiske betragtninger, der kun rammer os dødelige. Og De gør det, Mester Jan Ole Jørgensen, på genial vis, hver gang, og hver gang kommer De et skridt nærmere Essensen, det allermest hellige, Dem selv Mester.

Men pas på. Pas på ikke at misbruge metoden. Men sådan noget ved du jo alt om. Du skulle nødig afsløre dit stærkeste våben, før du har idiotens hoved, kreditkort, skonumre, hans bidebarn selvfølgelig også, dér mellem dine stærke slanke fingre, hvor du med et enkelt knips og tryk på ”Enter”, som du siger, styrer den videre verden, i dens hele udvikling, og i dit billede.

Som du allerede genialt udtrykte dig i computerens barndom: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”(28.april 2003). Kære Mester, så meget de arbejder med at tjekke Deres opfyldning af Gaderummets hjemmesidelog, håber jeg sørme ikke de tænder og slukker deres computer imellem alle Deres indlæg. Så vil de sikkert også knalde Dem for vanrøgt af cpu-en, ja den dér lille dims i den kasse som hedder ”PC-en”, der tænker for dig, og som hiver hver af dine åleslanke stærke og humoristiske fingre igennem deres tastaturleg, med det smukkeste Guldæg i den sidste ende. Mester, det er fordi verden endnu er ung og ikke helt har indordnet sig under Dem og Deres, at verden ikke forstå at støtte Dem, men er afventende.   

Vent Mester, til idioten har givet dig det HELE, resten går du så bare ind og tager i hans lejlighed. Ingen smålig hensyn, men på Mester, pas på. Sidst skrev du om, hvor beskidt der var i Carl-Eriks lejlighed på Bogtrykkervej. Husk hygiejnebindet, please, Mester. Du husker hvordan det gik sidst, du var ude og svinge med lanterne.

Mester, Mester. Superb. De har ikke fortalt om dette geniale træk. De har altså opsøgt ham, ham idioten på hans privatadresse, men uden at han var hjemme, og presset dig ind, selv om hans bidesøn, gjorde stor modstand. Mester, er det derfor du har huller i dine fantastisk flotte sorte læderbukser, fra Ruder Kongens tid, og derfor at blod, sæd, tårer, urin og bæer hænger ved dig, som en sky?

METODEN – PAS PÅ DEN MESTER.

Nej selvfølgelig ikke. At du skulle presse dig over andres grænser, endsige true og krænke andre, sådan ud fra selvopfundne konstruktioner, dét må ikke eksistere. Jeg Mester Adolf, vil her lave besværgelsen: Lad der blive mørke, indtil din metode er kendt.

Undskyld, Ærede Jan Ole Jørgensen, denne latrinære fremgangsmåde. Men som du ved, Mester Jan, skal man berøre verden, med de rigtige begreber, når man udtale noget om noget, man udtale noget om, vil.

Men det ved De jo alt om Mester. Og ja, jeg hører deres stemme Mester. Jeg skal vaske min mund, nu hvor jeg er kommet til at gøre Dem dum. Selvfølgelig ved de allerede alt ovenstående. Mester, det er nok for sent at skjule Deres spor. Det er som med det sort-okkulte. Det fortæller selv, ved sin eksistens, hvordan det styrer dets deltagere, og hvor det kommer fra. Men jeg tror ikke Mester Jan Ole Jørgensen, at De er moden til min belæring. Det er min egen skyld, ved jeg, men jeg er et forfærdeligt rodehoved, lige som idioten. Hov. Undskyld, dét ved jo du godt, fra alle dine hemmelige besøg i idiotens lejlighed. Det er ikke mig Adolf, beskåret, men jeg mærker gennem Dem Mester, at De så alle deres konstruktivt anonyme skrivelser og mails fra Dem på idiotens skrivebord. Det er næsten som selv at være der, Tak Mester Jan, nej Mester Jan Ole Jørgensen. Jeg mærker et vist ubehag i Dem, at der er anonyme skrivelser og mails, som idioten endnu ikke har opdaget er fra Dem, og derfor ligger i forkerte bunker på hans skrivebord. Måske skulle De Mester, bede idioten om at fremlægge lister over alle Deres indlæg, anonyme eller ej, som De igennem tiderne har skrevet til Gud og hver kvinde og mand og blebarn i Danmark, og kan idioten ikke dette, så nakker vi ham for dokumentfalsk.  

Er det også dig, der har skudt mod vinduerne? Genialt. Ser det som starten på idioters endelige. Næste skridt er, at De Mester, konstruerer, at det er en anden fan end Dem, Mester, der har gjort det. Lad det blive en eller anden psykisk syg, som De jo alligevel ser alle vegne rundt, og som De bestemt ikke bryder Dem om.

ARBEJDET I SOLIDARITETSHUSET. TRAPPEN.

Jeg husker tydeligt, hvordan De har beskrevet Deres arbejde i Solidaritetshuset, dengang Helvedes Porte åbnede sig om Dem, Mester Jan, for sidste gang. Det var ikke menneskelige individer, alle de andre, der var omkring Dem, specielt Dem idioten var sammen med. Vrøvl at kalde dem mennesker, det ros, som kun var ude efter Deres skønne lille nakke, Mester Jan. Dét så Deres åsyn, mester, også dengang.

Dengang i Solidaritetshuset, var der Dig, mester Jan Ole, dig selv – og så var der de ”psykisk syge”, forskellig fra dig. Genial betragtning, en ren, ”pure”(english) og helt igennem fair (både dansk og engelsk) anskuelse af tingenes rette tilstand. Og så angreb de Dem, Mester, disse psykisk syge i hobetal, eller var det DIG, Mester, der som en U-mester betvang dem Deres hensigter, før de var gjort modne, under Deres kyndige indføling i deres skonumre, fuldmagter, kondomstørrelser, pessarstørrelser, glidecremsmærker og tidspunkterne for debuterende onani. Jeg forstår det simpelt hen ikke. Men de har læst mig, Mester, at så er det fordi det er genialt. Altså er De genial Mester. 

Mester, du glemte at det var en Prøvelse, Solidaritetshuset lagde foran dine fødder. De ”psykisk syge” var kun ”såkaldt psykisk syge”. Læg mærke til min kvalitative håndtering af de enkelte taster, på mit Keyboard, Logitech Cordless, M/N:Y-RQ53, RT7R31; P/N: 867388-0107, (131591-306A), og S/N: MCS44250885. 

Det siges, Mester, ude i byen, at De ikke bare var beskæftiget med Solidaritetshuset, næh, De havde mange flere jern i ilden, eller var det i bukserne? Ha ha. Mærker De ironien, Mester, ta’ den, jeg behøver intet selv, lad det skrevne godtfedte dem Ærede Mester Jan Ole.

Det er satens svært at afklare på afstand, så godt du Mester Jan Ole Jørgensen, sletter de kommentarer, som kommer fra folk, der kan huske dig fra dengang. Jeg håber der er andre kommentarer om dig end om ”sex, børn, sex med børn, lure, forfølge, true, lyve, godte sig, udgive sig for en anden”, ja du forstår. Ja forstå mig ret, tænker det må være trættende, ikke at skulle slette forskellige typer af kommentarer til sine egne indlæg.

Men tillad mig, Mester. Lad mig være Deres Damagecontroler. Lad mig overtage dette kedsommelige arbejde, og til skraldespanden køre den store plade, ja samme rille, som Deres kritikere, Mester Jan Ole, iscenesætter overfor Dem. De er ikke tjent med denne uforstand, af et helt folk, og havde det så bare været et hus, så havde jeg ikke i aften skulle græde hele natten. Du ved, Mester, jeg er så følsom på Deres vegne. Når ikke De sover, sover jeg heller ikke; når ikke De arbejder godt, er jeg heller ikke i topform, men ihh, jeg træner, fordi jeg ved De har meget at gøre. Lad mig få bare en lille beskidt opgave, der kan gøre Dem glad. Helst ikke én, som dine kritikere i deres vildfarelse bebrejder Dem, for jeg er ikke til det. Jeg bliver hunderæd over ikke at kunne føle som Dem, Mester. Forfærdeligt, for mig Mester, at leve denne evige jalousi overfor Dem, fordi jeg ikke kan få fingrene væk fra mig. Der er stadigt øjeblikke, hvor jeg falder ned i slaphed, og ikke gentager deres ærefulde løgnesætninger om idioten. Jeg ser det som et tydelig forvarsel, om noget på vej.

VARSLER MIG HER OG DER

Du kender de dér varsler, som blander sig, sidder man dér ved computerskærmen og skriver på den nye æras udviklingslove, og hvor det bare er så pisse irriterende, nu man gerne vil have fred. Kan andre da for helvede da ikke se, jeg sidder og arbejder – kan jeg se De af til farer op med. Det er helt menneskeligt og mere. Pas nu på de små ting.

Det er godt, jeg ved fra Dem Ærede Mester, at når der er for mange vigtige varsler, der presser sig på for at komme ind i bevidstheden, for at der straks skal handles på dem - dette deres diktum, deres befalende anordning - så skal der bare smækkes med døren. Varslerne skal nok komme og banke pænere på senere, og på et mere passende tidspunkt. Tak Jan Ole. Kan jeg mon blive som Dem?

Som De, Mester, der styrer alle abstraktioner i verden, lad mig blive styret gennem Dem. Så behøver jeg ikke tænke selv, det snavs. Det er godt nok ondt, som der bliver skrevet om Dem. Og lad os ikke håbe, at nogle af de der pædofiljægere, kommer forbi her, for så tager De sgu nok hjem til Dem, Mester. De har jo vist, vejen, viljen og målet. Sådan gør man. Om der er børn i hjemmet, fanden ta’ dem, og tygge på dem. Nej, nej nej, undskyld. Ikke skrive mere her om det. Men Mester. De åbne selv flanken tidligere.

Har tænkt om jeg kommer til at afsløre Deres metode, ja METODEN OVER ALT, Deres metode Master Jan Ole Jørgensen. Den kan garanteret koges ned til noget fantastisk, noget indlysende i verden, noget hvorom man siger til sig ven, når den er fundet: ”Du har forrådt mig. Hvorfor har du ikke set det? Fortalt det? Tænkt det? Skiderik”. Deres ukuelige optimisme, Mester Jan Ole Jørgensen, hvormed De løser ethvert problem, indeholder det særlige talent, hærdet gennem årtusinders hårdt arbejde for folket, som der i dag er så hårdt brug for. Mester, Deres organisationskraft. Jeg er sikker på, Mester, at De kraften ER, sikker på at De Mester har været forud, og med velomhu, har valgt et så enkelt begreb som muligt. Det er sikkert som når man synger dit navn. Klangen Jaaaaaaaaaaaaaannnn Ooooooooooooole Jøøøøøøøøøørgeeenseeeen får nærmest virkeligheden til, selv at tale.

Ordet vil, når De frigiver det Mester, sikkert overgå alt hidtil gjort i denne verden.

DEN KINESISKE OMVEJ

Hold dig bare lidt tilbage Mester Jan Ole Jørgensen. Ikke hundse. Tænk hvis idioten bruger ”den kinesiske omvej” overfor Dem? Han sætter bare to og to sammen, der kan blive 5 og 6 når de besynges med Deres udtale. For os jordiske, er der kun, ja selvfølgelig kender De den mester, det er tilfældighedsgeneratoren fra matematikken, som jeg tænker på. Man tager lidt her, på den ene side, og man tager lidt her, på den anden side, og ryster det godt gennem matematikken love, og vupti er der fantastiske fortællinger, som idioten, uden at lave noget selv, kan frembringe.

Men Mester Jan Ole, bliv ikke misundelig, idioten afsløret sikkert sig selv, for ingen anden end Dem Mester, behersker fuldt ud kunsten, at sige noget, uden at sige noget, men sige noget om den anden, som den anden positivt ved, ikke er sandt, og så i et langt sejt træk, efterfølgende kræve, at idioten dementerer alt, han ikke ved noget om, men som De har regnet Dem frem til, han burde vide, og hvorfor han er en ”idiot”, der ingen nåde skal vises for sin dumhed, Mester Jan Ole. Hvorfra har de det Mester?

Jeg tillod mig at sætte to små krøller, de hedder vist citationstegn, det er sådan nogle, som De Mester hat et excellent kreativt forhold til. Når de bruges, citationstegnene, er det et direkte citat fra en kilde. Men genialt Mester. Genialt at løsrive deres brug fra denne kontekst. Og genialt, at De Mester, sviner tilbage, når De møder modstand. Mester. Nogen gange, ja det må da være sket, er der andre end idioten selv, der har skrevet noget imod dig. Men der var en syntaksfejl i overskriften, sagde De Mester, og derfor blev den ikke besvaret. Måske det var en fejl, Mester.  

TRANG TIL TVANG TIL TRANG – OG OMVEDNT

Ja, Mester. Det er som hænger jeg – lige som De Mester, kunne hænge tidligere i Deres liv, før De med ét huk, udviklede Deres universelle metode - i en gentagelsestvang. Eller er det en gentagelsestrang?

Hvis det var Dem, Mester, der gjorde ovenstående springende bevægelse inden for samme kategoritype, så ville jeg kalde det Kunst, dette skifte fra ”v” i tvang til ”r” i trang. Det gi’r den der flydende bevægelse, så man tror man kan gå på vandet. Men nu da det er Adolf, altså Himler, der ”GØR”, så er det plagiat af værste skuffe. Ja Mester, jeg har lært det, men det kunne du allerede mærke, før du begyndte at læse sætningen: at der stod jeg allerede ude på lokummet med sæben i munden, som De jo befaler, skulle jeg, Deres underdanige sige noget, der kunne være på højde med deres genialitet, undskyld deres METODE.

RÅDMANDSGADE 60

Nu ikke mere om metode, for så kan De Ærede Jan Ole Jørgensen, metodologisere Dem selv. Det ved jeg, deres underdanige Adolf, at det har De gjort utallige gang, men tidligere var De mindre kendt, og kunne uden at svitse alle omkring Dem, dvæle i Deres egne afsondringer. Men i dag, pas på. Så kendt De er, vil De tage lyset fra alle andre. Hvis ikke De igen passer på, bliver andre misundelige, og Mester Jan, der er et par starutter, jeg ikke helt kan få til at blive de bestemte brikker, du har befalet, at de skal være i dit puslespil.

Du kender dem, disse såkaldte menneskelige individer, uberegnelige til hobe, én af dem siger han har arbejdet i Gaderummet, en anden siger at han er hans søn. Jeg må have det på det rene. Er han, sønnen, din søn? Ellers er han en fucking løgner. Det er sikkert ham, der er løbet med alle pengene i Gaderummet.

Snedigt træk at beskylde idioten for at der mangler penge, trods at både de, Mester Jan Ole, faren og sønnen, selv har delt dem, altså pengene, ikke sønnen, i porten.

Jeg kommer sikkert til at kalde på din kraft senere, når jeg skal ind i dette univers, med de andre fra din verden. Så er det ikke længere bare noget uskyldigt som sex og børn, men så er det stoffer, lommetyve, luddere og halve løsninger. Du har gjort et snedigt træk, Mester Jan O., at afsløre dine forbindelser. Jeg følger dig så langt, at hvis idioten kommer til at kigge på dem, så vil han svitse sig selv af, men hvad hvis han ikke gør det? Tænk hvis han taler dine forbundsfæller imod, og trækker dem ind som snavs, han kaster på dig. Det bliver godt nok en heksegryde, kan du se boblerne, hugtænderne, det grønne slim øverst? ”Nej” siger du, Mester. Prøv igen.

Indtil De Mester, og Deres forbundsfæller, ikke har fyldt solen helt ud, vil jeg bede Dem forblive, at jeg er Deres tro undersåt, ellers ”Himler” jeg op. Jeg mærker intuitivt, hvad du telepatisk, Mester Jan Ole Jørgensen, beder mig skrive: Hovedrengøring!

Sig ikke at jeg ikke er lærenem. Før skulle der trusler til, intimideringer, falske beskyldninger. Nu Mester Jan Ole Jørgensen, nu klarer jeg det helt af mig selv. Ingen ydre pisk, nu er den blevet selvkørende. Det er bare en gave at få lov at forsvare sig. Rydder nu op efter mig selv, uden hvert år at skulle tage et par måneder med damp og pisk i en svensk svedehytte, men det ved du alt om. Hils næste gang du skal derover til det Skånske.

Tak min ven, min Ærede kollega, under hvis protektorat, enhver ud i psykologien skal være. Og er de ikke det, de psykologiske lømler, så er det ikke psykologi. Jeg må altså gentage det: ”Så er det i hvert fald ikke psykologi, mener jeg Stormester Jan Ole Jørgensen”; og jeg må gentage, at jeg har gentaget det, så også rumklangen af din mening, kommer med ned i selve drifterne i bogstaverne dine. Det er derfor Deres ord ikke står helt stille, lige meget hvordan De kigger på Deres monitor.

Ære være mi..., Deres minde, Ærede Jan. 

Ja, skæg ting. Synes du ikke. Hvad laver du egentlig lige nu Jan Ole?

Jeg vender tilbage hertil senere, udvalgte Ærede mester Jan. Tænker på hvad ville du have gjort i en sådan lignende situation? Ja undskyld, dét for igennem hovedet på mig. Dét var redningen, redningen dét. At sætte mig i dit sted, og handle som denne befalede mig, igennem Dem, Mester.

Selv om jeg har gjort alt, hvad der er i dit skæbnebillede, og som er det korrekte, så er det pludselig, som er der noget galt, der inde i lommen. Det er jo snart længe siden, jeg kom herned, og korsedderkoppen venligt tog mig med op til kanten, så jeg kunne kigge ud over dit fyrstedømme, Jan Ole Jørgensen. Men hvor jeg til min skræk, var ude af stand til at finde det.

Ja det er en lang indledning, jeg ærede underdanige Adolf, har måttet gøre, men det er fordi der er nogle ting, jeg ikke kan sige til dig, sådan bare.

Og jeg bliver pludselig til to.

JEG HAVDE DIG INDEN I MIG

Godt De Hr. Jan Ole Jørgensen, havde været inde i mit liv før. Ellers havde jeg ikke kunnet face bare at være født. Først var det hele venligt, deroppe på lommekanten, jeg gjorde forskellige ting, så så de pludselig på mig. HVAD LAVER DU? Og jeg forklarede mit ærinde, og mine motivgrunde. De vidste ikke om de skulle græde eller grine, jeg tror altså mest de grinede, Ærede mester, men der var også mange umodne sjæle til stede. Tilgiv mig mester at dele de to dele:

1 – At blive taget ind i det smukkeste univers, jeg nogen sinde har set, ja altså univers som noget forskelligt fra dig, ærede mester. Jeg fatter ikke hvordan de gjorde, men som du kender fra – nej sådan noget ved du jo bare, undskyld. Det er som siger man ”blæs vind”, og vinden blæser sgu.

2- Alle vil angribe mig, jeg råber og skriger på at andre skal komme og tæve dem, de bliver forskrækket, jeg tramper på deres fødder, finder deres åbne steder, her kan man altid komme ind. Kort sagt jeg spiller kortet, at de skal forstå mig, forstå mine motiver. Det er et giftigt kort, det ved jeg. Jeg er ikke et dumt svin, jeg er bare en lille bitte mand, sendt af en anden, som har tabt mig lige nu, han kommer i hvert ikke og redder mig, og ja det var dumt, hvad jeg gjorde, men han vil forstå mig. Jeg nægter bare alt.

Det var som fik jeg styrke af at genkalde mig en mikroskopisk brøldel at alle dine profilnavne. Jeg blev beriget med 2. ”Blomst” og ”Vinterpik”. Genialt, forskellige fra alle dine andre navne, utroligt at du kan finde sprækker i alfabetet, hvor der kan knibes endnu en sproglig nyskabelse ind. Der kom Engle, og der var kakerlakker. Nogen store nogen. De gode kunne baske en Blomst og de onde gnaske en Vinterpik, som mig, og for begge også at være næste fødeemne. Jeg vidste bare, at hvis jeg ikke kom ud snarest, så ville jeg blive i dette univers, og svigte dig. Men jeg ville ikke kunne gå igennem alene.

Da var det jeg påkaldte din kraft endnu engang, men den var væk. Ærede mester Jan Ole Jørgensen, har du blundet. Jeg kan tænke mig at du har været optaget på russisk-studiet, med alle de fællesmøder, du holder for instituttet. Måske er det herfra, du får kraften. Ja ja, jeg ved godt at det var dig først, der kom med kraften – og at instituttet nu bryster sig med din fortjeneste. Men ærede kollega, nej nej Svein, jeg skærer den af, den tunge, ærede stormester mener jeg. Jeg må ikke mere i dag, af mine egne indre grunde, min begyndende overjegs-dannelse i forhold til Dem Mester, ikke tage ”kollega” i min mund, og Shit (Shit betyder også ”hash”. Bemærk citationstegnene). Ved du hvorfor?

Fordi Deres underdanige allerede har ædt sin sæberation for i dag, og der er snart kun tjalden tilbage. Men det bliver over mit lig, Ærede ven. Tjalden, det fedeste vamleste våde pollenhash, som tænkes kan, den er til Dem, Hr. Jan Ole Jørgensen. Som De fedter rundt på stolen - kan jeg se når jeg betragter Deres blodspor som de hele tiden holder opdateret på Gaderummets hjemmeside - gætter jeg på, at De har mistet Deres pusher, og prøver at tage en kold tyrker, en ”cool Turkies”. Bemærk Mester, det er tredje sprog jeg, jeg behersker, men ej som Dem. Er det stavet ret på turkisk?

DERES VIDENSBANK

Når menneskelige under- og oversåtter ser dig, så er der ingen tvivl. Du er det enhver, kun i døden ikke bruge kan. Kun den der kan udholde, at være intet, er fri – som De jo siger til mig Mester. Mester, er du der? Hvor?   . Ok, der.

Internet og papir kan være sådant lidt tørt. Yder dig ikke ret. DERIMOD. Når De fortæller om den vanskelige sag med idioten, og de gør det, med Deres sanselige aroma, barbermaskine, og fantastisk dejligt runde ansigt – som snydt ud af en højere skabning – så lægger verdens puslespil straks sig selv, aldrig mere krig, ufred, beskidte tricks. Fedt Mester, at De i offentligheden skjuler, at det er frugterne af Deres Metoder. De Mester, min genialitet til Dem, De har ikke bare løsrevet midler fra mål, men også mål fra midler. Nu er alle uden både mål og midler. Som en kriminalrapport, hvor De, Opbyggeren, først river det unødige ned, før at De Mester, med Deres skriverier viser os vejen, upåagtet hvad os små undermålere mener.

Lad Dem ikke gå på af lidt modstand. Vi mennesker kalder dem ”Prøvelser”, hjælp os med at forstå dem til fulde. Vi, os, alle, dig og mig, og i hvert fald din masokistiske inderside joj: Lad der blive lys. 

Der er dog stadig skjulte papirartikler af dig, som avisernes arkiver må tage ud fra den almindelige samling, før de bliver lagt på lager. Dine artikler er simpelt hen så nytænkende, aldrig den samme information to gange, altid varieret strategi, og tydeligt en plan, nej nej ikke bare en d- eller e-plan, men helt op til en å-plan, når første træk ikke lykkes.

Onde tunger hævder, at din model og dine metoder overfor idioten, er en simpel rekapitulation – og hvis du har glemt hvad det betyder: gentagelse - af modellen og metoderne fra Studenterhuset, hvor idioten slagtede sig selv. Jeg forstår ikke menneskelige individer, Mester. Der er stadig individer i København, der ikke kan huske at idioten er smidt ud af Studenterhuset. Jeg forstår det er Ok, for dig. Sådan ser jeg, Adolf, ikke på det. Det er ikke Ok, at der stadig vandrer pøbel rundt i Københavns gader, der ikke ved, at idioten har fået livstidskarantæne.

Genialt Mester. Det skete godt nok ikke, så det er godt De Mester endelig selv forestår denne nødvendige og offentlige halalslagtning af idioten. Derfor skal De også gentage det igen og igen, Deres efterarbejde, Mester, er hele idiotens arbejde værd.

Der er så meget power i Dem, ja både Deres artikler og Dem Ærede jan Ole Jørgensen, at de (altså artiklerne) må ligge i brandsikre bokse, for ikke at antænde deres omgivelser. Måske aviserne også opbevarer artiklerne om ham din fan samme sted.

Måske ham idioten ikke vil svare, ja så laver vi sgu svar på hans vegne en gang til, og glemmer alle de gange han allerede selv har besvaret vores spørgsmål. Selvfølgelig skal han da danse til vores pibe, intet mindre. Når vi, undskyld Ærede stormester, når De siger, knæl, så knæler verden. Vi kan ikke have sådan nogle løbende rundt, der ikke ”heiler” tilbage når De venligst beder dem knæle, og fortælle hvad de ved og har gjort, og hvad de ellers kunne finde på. Snedigt Mester Jan Ole Jørgensen: Overfor konceptet om den ”totale åbenhed” fra Gaderummet og Regnbuen, ja sikke noget snot, det ligger i selv ordene, så indsætter De den ”totale betvingelse” - og så bagefter, går du, undskyld De, over til du-form med dem de andre. Genial rækkefølge Mester Jan Ole. 

MORDET PÅ RENÈ HANDBERG

Deres udsendte i lommen, har en forfærdelig erkendelse at gøre, men Ærede, jeg håber De forstår. Før jeg fortæller, skal den lyslevende René Handberg mindes.

Mester. Det er faldet Rene for brystet, at han har myrdet en mand på Nørrebrogade, foran Kvikly, og at De bagefter offentligt har udtalt, at sådan én som ham ikke må komme i Gaderummet - som du skrev i din blog joj. Deres udsending har været inde for at hjælpe, som De befalede mig Mester Jan.

Men der er ikke den politistation i København, som vil udstede en attest til Rene på at han ikke har myrdet en mand foran Kvikly på Nørrebrogade. Rene kan altså ikke gøre Dem Mester tilpas, tilfreds og lykkelig. De siger alle sammen, de der fucking politistationer, at Rene skal gå tilbage til den idiot, der har sendt ham. Ham vil de meget gerne snakke med. Da jeg ikke er ond, meddeler jeg, at jeg lige her har lagt en ”livsforsikring” for mig selv. Der er nemlig ikke kun én idiot, der var to, men som om de ikke var til stede samtidig. Forstår det ikke Mester.

Jeg synes det er for dårligt, Deres Højhede stormester Jan Ole Jørgensen, at politiet behandler Rene Handberg således. Kunne De ikke med deres magiske tryllestof, tale med politiet. Læg mærke til detaljen. Jeg siger ”tale med”, og ikke ”anvende metode”, for ikke at afsløre i hvilket retning, pøblen skal lede efter spor, for at finde Dem. Så frygt ikke mester. Sov roligt hen i Deres fyrstedømme. Selvfølgelig er det der.

Den der søger, skal finde.

De har det, de der lig, med altid at stå op af graven, på de mest irriterende tidspunkter. Okkulte mestre siger, de blot rejser sig og går, disse lig, og går direkte mod deres mål - men det ved De bedst Mester. Måske R.H. rører på sig, nu han berøres af ”Ånden”, ja undskyld jeg bruger et af Deres egne copyrightbegreber Mester Jan Ole Jørgensen. Det ved De bedst Mester.

Og det er muligt, at det er over nogens fantasi, at De Mester, ved hvad der skrives i næste afsnit, og hvornår det skrives, men det er ikke over Deres Underdaniges beskedne kulstift.

Som R.H. dengang sagde: ”Alt kommer til den der kan vente”(1995).

Adolf H.Otte

Fortsættes

Kommentarer på Debatdk.dk:

2009-03-12 10.57-12.54 joj svar på Adolf brev 6. Sidder på en lommekant.Pakke.pdf

********************************** RETUR TIL TOP

7.

2009-03-15 Brev 7. En falsk jøde med en stjålen bibel

The 7. Den falske Jøde med den stjålne bibel.

Som Hr. Rene Handberg dengang sagde: ”Alt kommer til den der kan vente”(1995)

7. 21

2009-03-15 Brev 7. En falsk med en stjålen bibel 21

The 7. Den falske Jøde med den stjålne bibel. 21

EN RENÈ.. 25

KUNST. 25

KÆRE MIKE, SAVNER DIG GAMLE.. 26

DE KOMMUNISTER.. 27

JAN OLE JØRGENSEN PÅ RUSSISK INSTITUT, AMAGER.. 27

TONEN.. 27

ORGIER OG GUDINDENAVNE, samt vindruer 28

At blive Gud eller dyr 29

TOLKE OG TYDE OG TOLKE OG TYDE HERPÅ.. 30

PIST. 31

SOM HÆRFØRER, JEG DIG BEFALER, GØR MIG FRI. 31

MISSION. JUST GO.. 31

GÅDE.. 32

ET SKUD ER ET SKUD: GENIAL BETRAGNING MESTER.. 33

HEIL.. 34

JORDLØSE.. 35

AT PISSE, TALE, GÅ OG HANDLE PÅ SAMME TID.. 36

JAN OLE JØRGENSENS KLIENTER.. 37

DET STOD I HANS SIND HAN VAR SÅDAN EEN.. 38

SYNÅLEJOMFRUEN.. 38

NAVNEDÅBEN.. 39

SPØRGSMÅLET. 40

FRA METODE TIL TEOLOGI. 41


Så er vi her igen, Mester Jan ole Jørgensen. Alle Deres tro medarbejdere fra Solidaritetshuset. Ja undskyld Mester, det er som der er kommet en historie i historien. Først var der Dem, lyset – og siden det slukkede: freden i lyset. Så skabte De Mester idioten, af hele hans slæng af psykisk syge. Der var Otver, der var Kristel, der var René, og så Mike O´Clear. Der var også flere, vent bare, FX HENDE Mutter, du slog med kosteskaftet, men som godt nok slog tilbage, husker du dit blå øje, åh nej, dét skete jo så tit, du lille Ole, rodede dig ud i kontroverser om den rette behandling af fodtudserne i New Gunea. De husker, Stormester Jan Ole Jørgensen, sidste lommekantshistorie, dén efter The Fifth, altså No. Sixst – og der fik De mig sgu igen. Fandeme om De ikke får mig til at tænke på de gamle danske Sengekantsfilm, de der smålumre film, hvor en rigtig lurer ikke fik et ben til jorden. Det var også før børnepornoen. Var det også det for dig, Jan Ole Jørgensen? Var det dig, de skrev om i avisen i dag. En mand i fyrrende havde børnepornografi, på sin computer. Han sagde det var til egen brug, og kunne ikke forstå, politiet både tog ham og computeren. Det kunne aldrig ske, for Dem kæreste mester. Husk at være bedre til at slette sporene, end tidligere. Måske De Mester, skulle De tage Dem en cigar, ja De kan tage sådan en Monika Lewinsky cigar. Skal jeg tage, kan jeg høre Dem sige, Stormester Jan Ole Jørgensen, skal jeg tage mit barn og købekone, eller skal jeg stikke den skråt op i røven, Deres Ærede, og sutte på den igen, kan jeg høre, De tænker Stormester Jan, og, jeg vidste det, De er også en handlingens mands, De gjorde det sgu.

De er bare skide god! Og sej. Og så er De endnu mere sej – De er den sejeste af alle på jord. Altså ikke ”sej” som når et stykke kød er ”sejt”, men ”sej” som i cool – altså ikke kold eller kølig, men sådan sej-agtigt. De ved. Ja De ved hvad jeg mener. Ellers slå det op i ordbogen. De har sikkert en liggende på skrivebordet. Den log, den log, den er som en gol bolledame. Altid kaster den tryk fra sig.

Nå undskyld, jeg lod mig distrahere, fra Deres vigtige emne: forfølgelse af tilsyneladende forskelligt andre. Mester, jeg bliver skuffet, hvis De bare er en simpel original, når det kommer til stykket. Nej nej Jan Ole, få nu ikke præstationsangst. Drøft den bare med din kvindelige psykolog, sig som sidst ”jeg begår selvmord, du skal opfostre mit barn”, men Jan Ole Jørgensen. Jeg troede De havde afskaffet Deres barn, og også fortalt hende psykologen det, hende du presser De ved nok, det er derfor De stadig er her på nettet, og ikke ude i virkeligheden. Vidste ikke Deres barn, stadig var hjemme. Har De fundet nogle saftige voldshistorier, i intrigant sexuel udformning, som har slået igennem som bestsellers allerede. Undskyldt, min ubetænksomhed. De skriver selvfølelig selv historierne, som de gør her. Åh. Jeg må knibe mig en tore.

Ja, hvor var det, jeg kom fra Mester. Nåh ja. Deres yndlingsbeskæftigelse, Mester: forfølgelse af tilsyneladende forskelligt andre.

EN RENÈ

Flot flot Jan Ole Jørgensen, som med fx Rene Handberg – vi døber den sgu en ”RENÈ” - du beskyldte for mord på åben gade, og som du blev ved med at forfølge og chikanere – Deres egen løgn, Mester!!! – René med, at han ikke havde attest fra politiet på, at dét havde han ikke gjort. Men Mester. De havde jo ret. Han måtte have gjort det, for han var jo psykisk syg, ved jeg De har fortalt ham på Deres Tomandshånd.

Og undertegnede, se på mig Mester. Vi var ikke psykisk syge, til at starte med, men så døde vores psykiater, og vi blev det straks. Ja det er rigtigt, døde, døde fysisk, det svin, men sådan er de, de rak og det pak, de svin, dør bare for at pine og svigte os efterladte, mig Jan Ole Jørgensen. Læg mærke til min kvalitative håndtering af de enkelte taster, på mit Keyboard, Logitech Cordless, M/N:Y-RQ53, RT7R31; P/N: 867388-0107, (131591-306A), og S/N: MCS44250885. Det er satans svært at afklare på afstand, så godt du Mester Jan Ole Jørgensen, sletter de kommentarer, som kommer fra folk, der kan huske dig fra dengang. Jeg håber der er andre kommentarer om Dem end om ”sex, børn, sex med børn, lure, intimidere (Ny), forfølge, true, lyve, godte sig, udgive sig for en anden”, ja du forstår. Ja forstå mig ret, tænker det må være trættende, ikke at skulle slette forskellige typer af kommentarer til sine egne indlæg.

KUNST

Tillad mig Mester, at vende tilbage til dette yndlingsemne eller ynglingsemne. Bemærk overgangen fra d til g, to fede differencer, makker, sparker bare røv, for Dem. Det om de psykisk syge, som De har om Dem alle vegne, på nettet, studiet og på arbejdet. Mester. Trækker De Mester, de psykisk syge, undskyld Mester, jeg mener: Tiltrækker De, Hr. Jan Ole Jørgensen, psykisk syge til Deres himmelske hof, der i Valhalla; Eller er dette ét af de dér spændende forhold ved Dem Mester Jan Ole Jørgensen, hvor alt er vendt om: At De, Stormester Jan Ole Jørgensen, er seksuelt og voldeligt tiltrukket af sådan nogle psykisk forkrøblede individer, som De kalder Dem, Mester, det gør Dem bare meget større i mine øjne, Mester, altså hvis jeg spørger min indre ludder, Mester, så må svaret jeg får jo være sandt, som De siger. Mester, jeg spørger Dem som en kender af området: Er der forskel på at onanere på psykisk syge, på ikke psykisk syge - hvem dette så end skulle være med undtagelse af Dem selv, Mester Jan Ole Jørgensen - og at onanere på børn? Jeg skriver, Mester, bevidst ”børn”, dette pluralis, for ikke at nedgøre Dem, Mester. Nej Mester, råb ikke, jeg er ikke jaloux. Mester Jørgensen fra Nørrebro, er det i H.-gade De bor? Kan du huske nummeret, Jan Ole? Hvad laver, De Mester, sådan i Deres liv?

Mester, hvad laver De egentlig, siden der er så mange psykisk syge omkring Dem? Nåh, arbejder på Sikringen! Nej ikke, jeg forstår. De sige også, De arbejde i Hjemmeplejen, men noget ikke stemme. Hvor? Ikke arbejde, men stadig tilknytning. JA. Sådan er der så meget. Der var engang, hvor hver enkelt psykiater, førte sin egen journal, og gik de hen og døde, det ukrudt, så blev journalen bare smidt ud, og den stakkels patient måtte så starte forfra, hos en vildfremmed anden mand, der som en anden dilettant nåede at ødelægge alt. Og sådan gentog det sig bare, igen og igen. Så kom psykologerne ind over, så gentog det sig sgu igen. Og nu sidder det fast, kan jeg høre de tænker Mester. Hvordan var Deres liv, før Deres møde med behandlingssystemet, Mester Jan Ole Jørgensen? Åhh Mester Jørgen------sen, bare en lille fuldmagt til noget fuldstændigt ligegyldigt, som De jo selv plejer at spille ud med. Tilgiv mig, det var en dårlig vane som De fik Mester - ok, så forstærket da, Mester, vi forstærkede en dårlig vane, Mester, jeg hører Deres tilføjelse i min øresnegl - efter at vi havde opgivet at få Dem gjort tør i bleen, dengang i Solidaritetshuset, undskyld Mester, jeg nævner dette igen og igen, men på bleer og børnetøj og ikke gerninger, skal rigtige mænd som Dem døbes.

KÆRE MIKE, SAVNER DIG GAMLE

Hvordan var det nu, Mester De blev uenig med kære Mike. Mike der kun var kærlighed. Var det fordi, de ville have deres første homoseksuelle oplevelse med ham den lille sorte, der ikke var fyldt 15 år. Og du vidste, Mester, at Mike var bøsse, så Mester: genialt træk, at beskylde ham, den gamle stodder, for at tænke på at ville gramse på den lille sorte dreng, du havde udset dig. Næh, Mester kuvøseguf, dét er kun Dem Mester beskåret. Jeg husker ikke Mester, om begrebet om ”pædofiljægere” var opstået dengang, Mester, … er De der?, ... tak, selvfølgelig, Undskyld Mester. Det ved De bedst. Som jeg husker det, Deres Underdanige, lå begrebet i mørket, takket være Dem, Mester. De var jo så genial, Mester, til at slette Deres spor. Mike – den kære bøsse, det elskelige væsen - kom Dem godt nok i forkøbet, ved selv at holde sig væk fra Solidaritetshuset. Jeg ved De Mester, opfatter Mike som en kryster, fordi, og kun fordi, han lod sig true af Dem, Mester – hvorfor han selvfølgelig i Deres terminologi er psykisk syg – men Mester: han sad derhjemme Mike, og arbejdede på planen om Gaderummet. Han havde det sådan med ordet ”Gaderummet” – selv om det først blev opfundet af idioten 1½ år EFTER – at han ikke turde komme i Solidaritetshuset, fordi han var bange for, ikke at sige men bare at komme til at tænke det højt, dette fyord ”Gaderummet”, for så ville De, Mester, automatisk høre det… Mester er De der? Ja, selvfølgelig, undskyld din Adolf H. Mærk Mester, hvilke klangspor det trækker, som en dårlig roman. Bare tanker, tankerne hos andre mennesker, Mester, dem læser man på Deres nethinde, Mester. Det er som at kigge i krystalkuglen, og samtidig have møde med Dem, Mester Jan Ole Jørgensen.

Men oh Stormester Jan Ole Jørgensen. Er De, Deres højhed, ikke bange for de der pædofiljægere, som De jo bad, Mester, holde lav profil, dengang tidligere i Deres ungdomshærgen. De har jo rørt på sig, rørt sig på Deres blog, Mester – er det de samme Mester? - hvor De trues, Mester ”med at få skåret dilleren af”. Ikke klogt Mester, at sende billeder af Deres lille barn ud, for at De selv Mester, kan forblive anonym. Jeg forstår Mester, at De hæger over at holde Dem skjult, er det på 15.tende år nu? Men Mester, lærte De ikke gennem Deres arbejde i Solidaritetshuset, at menneskelige individer tager kampen selv, hverken skubber andre foran sig, eller gemmer sig bag andre. Mester, er du der? JA selvfølgelig. Du var ikke til timen i Rådgivningsgruppen Regnbuen, hvor det omhandlede børn, kan jeg høre De siger til mig, Stormester Jan Ole Jørgensen. Så må De Stormester Jan Ole Jørgensen, selvfølgelig være lovligt undskyldt. Alt er vores fejl, Deres Ærede. Nu skal jeg drikke spytbakken for Dem, så De ikke behøver at løfte Deres ærede arm, og slå Mig. Nu forstår jeg hvorfor, De ikke kan kende forskel på ret og venstre, styrbord og vrang. For lidt spytbakke.

Der kendes grupper – sikkert af fremmede, de svin, hører jeg Dem og Deres Parti, sige Mester - som når de ser et billede af et lille barn gennem et salgsbillede, som dét De sendte ud Mester, at de fandeme slår til, på den kyniske måde. Mester, jeg håber De holder billedet af deres barn ude af de af Dem styrede hjemmesider, om ”Import af kvinder fra Østeuropa”, og jeg nævner ikke hvad der står med småt også. Sig mig, hvad tænker Du på, perverse stodder? Sagde vi ikke til dig, i Solidaritetshuset, at det stopper nu. Men ahh ha, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen, De har ført det videre. Ahh haa. Så er det derfor Shack8 skriver, at du skal have dilleren kappet af, og det endda uden der kan spores medlidenhed i det fonetiske stof, der udgør hans bogstaver.

DE KOMMUNISTER

Som os kommunister altid har sagt: ’Fremad og aldrig glemme’. Det er godt vi er på samme hold, hva’ Jan Ole?

JAN OLE JØRGENSEN PÅ RUSSISK INSTITUT, AMAGER

Snedigt, Mester, at læse russisk. Hvordan går det derude? De skriver jo ikke Mester, oh Mester giv mig fuldmagt til en situationsrapport, eller, Mester, ”Himler” jeg op, så selv Djævlen kan høre det. Som De, Mester, der styrer alle abstraktioner i verden, lad mig blive styret gennem Dem. Så behøver jeg ikke tænke selv, det snavs. Fik De knægten, den lille kuvøseunge, Jan Ole Jørgensen, eller tog Mike ham, den gamle bøsse, før De egenhændigt fik ham, altså Mike og ikke knægten De beholdte og glemmer at skrive om, smidt ud af Solidaritetshuset?

Det er godt nok ondt, som der bliver skrevet om Dem. Og lad os ikke håbe, at nogle af de der pædofiljægere, kommer forbi her, for så tager De sgu nok hjem til Dem, Mester. De har jo vist, vejen, viljen og målet – som De har gjort overfor ham idioten, og overfor Mike omkring den direkte vej til den skønne lille sorte smækkert af en killing af en knægt, lige til Deres fad tidligere. Sådan gør man, fortæller De: ”Om der er børn i hjemmet, fanden ta’ dem, og tygge på dem”, som De selv siger Jan Ole Jørgensen. Nej, nej nej, undskyld Jan Ole Jørgensen. Ikke skrive mere her om det. Men Mester. De åbne selv flanken tidligere.

TONEN

Mester! Har De lagt mærke til tonen i dette 7.ende brev. ”7.ende” brev, pudsigt Mester Jan Ole. Bringer det ikke bibelske hentydninger? Jeg spøger bare, Mester. Ja, tonen er anderledes. Det skyldes fandeme overskriften: ”En falsk jøde med en stjålen bibel”. Den er anderledes end på The Fifth og på No.Sixth – ja håbløs, jeg ved det godt, Deres Ærede Underdanige Adolf, dén med ”sex”, dvs. 6, på engelsk, dén er håbløst stavet. Ved du hvordan det staves helt rigtigt, Jan Ole? Så ret venligst de kommende fejlagtige stavninger i dette brev, ”The Seventh Paper of The History Totale”, kreeret af den unavngivne flygtning, den eneste overlevende fra ”The World Behind, before The World got Crazy”. Mærker De, Jan Ole Jørgensen, hvordan canabinolen har sit tag i Dem, jo, det er lige som med ”nol”, det dér psykoaktive stof fra canabisplanten, som De dagligt sprøjter Dem med, Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. Det giver sådan nogen fede, livagtige videnskabelige bestemmelser af den anden. Lige som med de nyeste syrepakker, hvor ectasy fås som en ”lille lommelærke”, sådan et lille hylster af flydende guf. Husk at ta’ det, Mester, der er uden for meget amfetamin, ellers kan De ikke sove, Mester, og De har ikke råd til en ny bolledukke, under computeren, Mester.

Pas på, Mester. Det er som idioten er tættere på Essensen, ja undskyld Mester, tættere på Dem selvfølgelig. Og derfor bliver alt bare mere nærværende. Han hiver mig konstant, idioten, væk fra rejsen til Jordløse-fænomenet, hvor du mener ham idioten ”Carl-Erik” er vokset op.

Det er nok fordi Djævlen har fået tag i ham, i ham idioten, og så kan jeg, Adolf, ikke, Deres underdanige, bare lade som ingenting. Man skal jo lytte til gode råd, som De siger. Nu lytter jeg, for det var godt nok spændende de tidligere betragtninger, om fanden og Fanden og deres pumpestokke, og satan og den seje store SATAN. Man kom helt i stødet, Deres Ærede, De kender de der elektrochok, som Tom Bolvig den kære skalpedreng af en psykiater, udfører derovre på Riget, hvor ”Gaderummet” er fostret. Det var lige sådan det føltes.

De siger jo selv, Mester, at man skal følge med strømmen, indtil det dramatiske øjeblik, hvor man som De Mester, stiller sig op og stopper den, strømmen, ikke Dem selv selvfølgelig, og får strømmen mig her og der, til at løbe andre veje, Deres veje mester. De skaber et fantastisk råmateriale af total kaos, Mester, som De senere kan dykke ned i, tage op igen, finpudse, og hvor det under Deres kyndige lille vortefinger kan blive til noget funklende nyt og beskidt.

Sig mig Mester, hvor har De fra, at De skal bruge lidt hud fra deres vortefinger, hver gang De skal handle. Er det ikke dobbelt-ingenting? Men De har jo lært mig, Mester, når jeg Deres underdanige ikke forstår en sætning og dens konnektioner, så er det fordi den er klog, altså at De er KLOG, Mester.

Men snedigt Mester. Noget offentligt, af idioten selv lagt ud på nettet før Dem, fra Ruder Konges tid, gør De Mester til noget privat, og nakker så den anden for at have tilbageholdt sine informationer; Eller De konstruerer en løgn, Mester, som når idioten svarer på den, løgnen, altså ikke Dem Mester, men også Dem Mester, så får De mere råmateriale til at nakke videre med. Siden han svarer Dem Mester, må der være noget om det; ja, Mester genialt. Når han ikke svarer Dem, på Deres uanmeldte henvendelser og evige forfølgelse, så skal der også nakkes videre, af Dem Mester. Genialt. Altid at kunne få ret. En vigtig kvalitet Mester. Godt De, Mester endelig kom frem i skoene, med en gesandt i idiotens lomme. Det var sgu på tide, som det hele udvikler sig med en djævel på spil.

Det lyder som afsættet til en endnu større roman, De store skaber, Jan Ole Jørgensen, bringer ind i historien på et strategisk velvalgt tidspunkt. Nu De i forvejen ikke kan være i lommen, og vil vente på alle budskaberne derfra, fra Deres Underdanige lillemester Adolf, så vil De med djævlens magt tage kontrollen over historien. Den større historie, De slår op Mester, er jo for alt at regne overfor den lille nydelsen i at dyrke Satan eller Fanden. Nej, fanden er som regel ikke stærk nok på sådan at gå videre på egen hånd. Ved de Mester det, Mester, ja, selvfølgelig. Hvordan gør De? Har De kunnet skræmme bare med fanens kraft Mester? Eller skulle der altid lidt malurt, undskyld hører jeg Dem sige, jeg skal bruge ”vorte” til. Godt Hr. Jan Ole Jørgensen, De har taget imod min tidligere belæring, som jeg Deres underdanige Adolf, tidligere har lært af Dem. Ja Mester Jan, at berøre verden, med de rigtige begreber, når man udtale noget om noget, man udtale noget om, vil. Mester Jan Ole Jørgensen. Det er som med Deres kvæg, undskyld Deres undersåtter, Jan Ole Jørgensen, de skal jo plejes med hård hånd, krænkes og knækkes som små, de små børn, kvinder, bøsser og andre luddere, for som store, at blive som DYRET. Godt De tænker på vores fælles fremtid, Mester Jan Ole Jørgensen.  

ORGIER OG GUDINDENAVNE, samt vindruer

Men det ved De jo alt om Mester. Og ja, jeg hører deres stemme Mester. Jeg skal vaske min mund, nu hvor jeg er kommet til at gøre Dem dum. Selvfølgelig ved de allerede alt ovenstående. Mester, det er nok for sent at skjule Deres spor. Det er som med det sort-okkulte. Det fortæller selv, ved sin eksistens, hvordan det styrer dets deltagere, og hvor det kommer fra. Men jeg tror ikke Mester Jan Ole Jørgensen, at De er moden til min belæring. Jeg drister mig derfor for at citere en anden end idioten. Det er godt nok saftigt, hva’ Mester. Jeg ved, Mester, fra andre De heller ikke omtaler, åh undskyld, Mester. De har Dem sikkert i Deres stald allerede, både senere, nu og med tilbagevirkende kraft, hvor DE gokker den af på dem, Mester. Kan De huske, nej lad os være familiære, Jan Ole. Hygger du dig? Husker De, de der snaskede fester, som vi holdt. De sad dér og så så smuk ud, mens du overvejede om dine halusinationer om orgier foran dig, kom fra fjernsynet som var slukket eller fra de menneskelige dyr foran dig. Ja. De kedede Dem, Mester, ingen små drenge til festerne.

Det var dengang før børneboomet. Nu får de kraftme børn, de der venstreorienterede, så man skulle tro de var muslimer – kan jeg høre Dem udtale, Mester, lige som Deres parti, De tit refererer til, udtaler det. Måske skulle De Mester, tage ud i byen, og snuppe sådan en lille lækker starut, med bløde barnekinder og begyndende mustache: De venstreorienterede har som regel børn, ved De nok Mester. Lige som man ser på de dér vildt ulækre film fra USA, hvor en snasket psykopat - Bemærk Mester, at jeg indfører dit ord nu, har hørt det; De behøver ikke råbe, Jan Ole Jørgensen - tiltvinger enhver opmærksomhed, hvor kun de hardcore fra Vietnamkrigen, stadig har åbne øjne. De der film, hvor børn, bliver taget som gidsler, og hvor der kun er fotografiet tilbage af dem, når filmen er færdig. Specielt de russiske menneskehandlere, skulle være frygtløse. Mester, jeg ved ikke hvordan jeg skal overgå det nedenfor citeret, for, tro mig, Underdanige Adolf, jeg vil så gerne være Deres tro undersåt, men min djævelske fantasi er ikke stor og beskidt nok, til endnu at kredse, Deres mere subtile Essensformer ind. Jeg gør dermed et forsøg på den ”gode” djævels tale. Ja ja, jeg skal nok tale Deres sprog også, Mester, ved da godt dit sprog er med den ”onde” djævel, Deres varemærke, Mester Jan Ole Jørgensen, dét dér der er alt det ekstra, som De bliver beskyldt for, men ”som der ikke er kinachance for at de får mig på”, som De sagde forleden Mester, med henvisning til Deres parti, og hvor De tilføjede: ”Jeg har sikret mig”.

Men hvorfor er De nervøs ærede mester. Lad Deres skiftene behag og ubehag lutre sig over hvad jeg finder af godter til Dem. Jeg citerer:

At blive Gud eller dyr

"Manden skal lære at forstå sig selv som Ånd, og gennem det rituelle samleje skal Ånd og materie forenes, hvorved frelsen vindes i satanistisk forstand. Samlejet foregår under åbenlyst sadomasokistiske former: manden knytter kvinden til materien ved at lænke hende, for at forløse hende til hendes egentlige bestemmelse, at blive hans "ambolt".

Dette er forudsætningen for, at hun kan bringes forbi sine kulturelt og opdragelsesmæssigt betingede hæmninger. Kvindens mulighed for at blive frelst øges, jo mere hun fornedres og jo mere hun oplever fornedrelsen som erotisk kropsbevidsthed. Tilsvarende øges mandens mulighed for frelse, jo mere han begærer kvinden gennem denne proces, hvor han har frit spil overfor hende med hensyn til sine egne sadistiske tilbøjeligheder. Således forudsætter manden og kvinden hinanden i dette satanistiske symbolspil, på samme måde som hammer og ambolt forudsætter hinanden.

Målet med den okkulte elevs oplæring og uddannelse nås, når han til sidst forskriver sin sjæl til entiteten Satan. Det som stilles ham i udsigt som vederlag for hans sjæl, er, at Satan vil gøre ham enten til gud eller dyr. Men det altså med magikerens menneskelighed, hans sjæl, som betaling.

Den okkulte og satanistiske uddannelse forudsætter som regel, at mesteren i perioder får råderet over elevens person. Ofte er mesteren en mand og eleven en kvinde”(1985 Okkultisme og satanisme, side 13-14).

Der er godt nok power i at lade sin sjæl lutres i et djævelsk perspektiv. Nååååååååååh. Jan Ole. Mærker du tonen. Endog skiftet til dU. Jeg tror jeg har nok. Derfor har jeg nok. Der er pædofiljægere efter dig, og du er en være satan - jeg tror jeg oplyser om dig, Mester. Som De tidligere har indviet mig i Deres metode, allerede i computerens barndom, i 2003, Mester, er de der?: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”(28.april 2003). Jeg tror sgu lige jeg sender et link om dig til Russisk Instituttet og til din kommunale hjemmesygeplejerske. Som du siger: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”(28.april 2003)”. ER jeg ikke lærenem?

Kære Mester. Jeg skal til lære det samme som Dem, Mester. Måske bare et lille tryk på ”Enter” og dér er det link, som jeg af og til slukker og åbner for Dem, for at se hvordan De så finder det på anden led, ja leddet til den modbydelige og ækle hjemmeside om Dem, kun og aldeles kun kreeret og opbygget af Dem selv, Mesterforfølger Jan Ole Jørgensen, ned til hvert puslespilsbriksplacering i Deres ”Grande Totale History”.

Måske skulle jeg sende planen til russisk instituttet, måske rammer jeg en lærer eller studerende, der er på heksejagt. Bemærk nedtoningen joj – jeg skriver ikke her ”pædofiljægere”, som De har lært mig - for det gælder jo om, og igen, som du har lært mig, at have så bredt og varieret rekrutteringsmateriale som muligt, derfor spilles der ud med umuligheder, og er der stadig nogen der står op, så har vi fået personificeret fjenden.

Genialt Mester. At placerede Dem i en situation, før historien er færdig, hvor De spiller Deres kort ud, idiotens eget papir fra nettet, og samtidig sender billeder af Deres barn til vildt udenforstående. Det virker underligt, Mester, at De ikke arbejder med denne flanke?

Jeg afventer pt. clearing af Shark8. Jeg skal først ha’ verificeret en såkaldt ”opgraderet” Shark8, ja det hævder han sgu, han er, og som har meldt sig. Ja, her er travlhed. Tror ham ikke, så havde han da skåret Deres ærbødige diller af dengang, havde han ikke Mester, hvis han var en lige så stor Mester som Dem, Mester. Og hvordan kan han så, Mester, være i live i dag? Hvorfor var det nu, De Mester, slettede nogle indlæg, og bagefter indrømmede, at De gjorde det, for at åbne Deres flanke?

TOLKE OG TYDE OG TOLKE OG TYDE HERPÅ

Men det er som om De, Mester, ikke vil lytte. Er det derfor han nu truer med at bringe ”Djævlen” ind. Ham Mester, har De jo holdt udenfor, hidtil, for ikke også at skulle redde ham. Ja Djævlen. Den har det med, at rode sig ud i noget snavs fra tid til anden. Og så skal De Mester, altid komme og redde ham ud af suppedasen, nå ja, undskyld, ”ud af spermklatterne”, som De kalder Djævlens fejl, dét at han smider sin crem, ja Mester Jan Ole, Deres ord for hans sperm alle steder, uden omtanke på om det nu også havner i god muld, og ikke gold røv.

Mester, jeg ved godt De ikke bryder Dem om Djævlen, hverken den lille eller den store, så hellere en fanden eller to og lidt satan mig her og der. Han vil jo ikke helt blive Deres, Djævlen, The Beast.

Er der mon grunde? Er der mon betingelser? Ahh, De har fået for meget ”ego-inflation”, Mester Jan Ole Jørgensen, kan jeg høre Djævlen sige til Dem, Mester. Men Mester. Jeg synes ikke det er fair af Djævlen, at håne Dem med, at dét har De hele tiden, denne Deres evige menstruation. Synes ikke det er fair af Djævlen, at sige sådan om Dem, Mester, selv om jeg, Adolf, mener det samme. 

Djævlen siges at have empati, ved præcist hvor det gør rigtigt ondt, og hvor det onde bor. Som om De ikke evner denne emotionalitet Mester, hvor Djævel bor!

Misforstå mig ikke, Ærede. Selv om vi er af forskellig afstamning, og jeg, Deres underdanige, skylder min races eksistens, Deres gunst, så er det som DE glemmer, at cyberspace har materielt udgangspunkt og slutpunkt. Det må, Hr. Ole Jørgensen, give bagslag i psyken Deres, når De prøver at skrue den for Dem nuværende store verdenshistorie, ned i Deres plot i Solidaritetshuset. Det kan tilsyneladende ikke være der. Jeg ser De har lært at sætte billeder ind i blogs. ”Der er den”, kan jeg høre Dem sige. Lige som da De sendte billede af Deres barn, Ærbødige Mester, til uvedkommende. Hvordan ved jeg ellers Mester? Ser De smerterne i deres billeder, mærker De forskellen? Nej Mester. Det gør kun Djævle. De Mester, må kunne få sympati på anden måde, end gennem dette ”medlidenhedskort”. ”Tag bare mit barn fra mig, men skån mig”.

Jeg forstår Mester, De holder Deres familie hellig. Dét der med at krænke ind over privatgrænsen, som kun De er beskaffen og udstyret med licens til at gøre. Ja Mester, James Bond filmene havde aldrig kunnet skabes, med mindre De Mester allerede havde gået de farligste sværeste og de mest umuligste skridt noget muligt menneskeligt individ, nogen sinde har gjort. De er Æren, Vejen og Målet, Mester.

PIST

Så var det som jeg transformere mig selv, og gik fra Dem. Jeg måtte tilbage til min mission, som De tidlige sendte mig ud på, at være i idiotens lomme, og rapportere alt, nu idioten ikke selv vil gi’ os hans skonummer, kontonummer, tjaldmærke, antal udløsninger mig her og der, epilepsimedicin fra Dianalund, ja dét er alle psykisk syge sgu på, på medicin fra Dianalund, kan jeg høre Dem, Mester, udtale.

SOM HÆRFØRER, JEG DIG BEFALER, GØR MIG FRI

Jeg har indtil nu kun berettet punktuelt, ja punktuel-t, som at hoppe fra tue til anden, aldrig et stille sted, at stille fødderne. Det må være den nedre region af Stormester Jan Ole Jørgensen, som jeg mærker. Fluks, gør jeg mig mine notater, finder frem min sidste note om dette særegne genstandsfænomen i genstandsfeltet, i den indtil præciserede kontekst af handlesammenhæng, positioner heri, og ja den ”daglige livsførelse”, dette vildførelsesbegreb fra Den Kritiske Psykologi, hvor psykologen prøver at forstå. Undskyld, jeg citerer mig selv fra tidligere:

”Jeg forstår godt du har det hård, min ven. Tænk som du, at skulle repræsentere inkarnationerne af alle evige boksere, hele tiden oppe på tå, hele tiden ude og føle den anden på tænderne, ja ha ha næverne, hele tiden i den bevægende position, hvor killerinstinktet drypper så meget over modstanderen, at han på et tidspunkt selv dør af skræk. Hvem andre end Dem Deres højhede stormester Jan Ole Jørgensen, kan dette”(Fra The Fifth). 

MISSION. JUST GO

Jeg var nu helt alene i lommen, jeg måtte finde vejen tilbage, som de Mester skabte for mig, med krystalkuglen. Jeg mærkede straks, at da jeg ikke længere tvivlede på Dem, viste De mig vejen. Jeg så straks bagudgangen.

Og jeg så nu et stort gennemtrængende øjeblik, hvordan mit liv i lommen, med konflikten var blevet løst på din måde, og som den skulle løses på. De havde altid været der, Mester og vejledt. Undskyld Mester. Jeg ved godt jeg kun overlever, fordi De stadig ser mig som lærling, jeg ved også godt at skulle jeg komme op på Deres niveau, som Deres ligeværdige – den der kætterske tanke om mennesker er født ligeværdige – så skal De jo skille Dem af med mig. Gør det kort, giv det lige snit.  

Ærede stormester Jan Ole Jørgensen. Da De, som koloniherren over alle russisk talende mennesker, bare med din håndbevægelse og dit bestemte blik, kan undertvinge dig det hele, må du også kunne undertvinge sådanne røde lejesvende i dit eget Faterland. Tænkt hvis jeg ”associerer” mig sammen med dem, pudsigt ord, før, hva’! - så bliver der jo kaos i puslespillet, Jan Ole.

Dem i lommen er jo de sorte, der var heller ikke meget lys, og hvad laver de sorte i det røde, og derfor er det forkert, at idioten skulle tilhøre venstrefløjen, hvad vi kritiserer idioten for være del af, at han er. Ikke smart Mester, bagefter at spille ud med, at han er en del af den der fucking Venstrefløj, som De ikke bryder Dem om Mester. De må, Mester, være mere præcis, når De skyder efter idioten. Da jeg var ung, af Guds sind, så jeg elefantbøssen (ja, kan du huske Mike, som De også chikanerede på det groveste), og jeg så haglbøssen (ser De Dem selv, Mester, ej mange skud vel). Onde tunger, hævder der er forskel mellem antallet af kugler, der kommer ud, skyder De med elefantbøsse eller skyder De med haglbøsse. De Mester, derimod, mener, at et skud er et skud. Genialt Mester. Sådan nogle tosser, de andre, de er sikkert psykisk syge alle til hobe – eller også må De håbe, de smitter hinanden alle sammen.

At De Mester, i Deres iver efter at ramme én eller anden idiot, rammer de uskyldige, ja onde tunger hævder, at De Mester nærmest tager hele huse, bydele, landkort og folkeregistre til Deres indtægt for Deres handlinger, ja og hvad så? hører jeg Dem sige. Jeg hører Mester, De visker mig, og ja ja jeg skal nok skrive, Deres ord:

”Målet helliger midlet, som vi hørte den mandlige Satan gentage for sig, for til kvindens tilfredshed, at han kan nyde at hun skal nyde hans lyst over hendes smerte”. Mester, jeg forstår Dem ikke?

Det er det dér med empatien, fra tidligere Mester, at kun djævlen kan gå her, og De er udelukket? Er det samme dimension, Hr. Ole Jørgensen.

Måske skulle De, Hr. Ole Jørgensen, lære lidt her, så De kan se Dem selv udefra. Kan De se, De hænger, på mit underben, som flere ulækre hanhunde, der på samme tid gnubber deres stilkepikke på mit knæ? Nej, siger De? Det tror jeg ikke på, Mester. Kig igen. Ja, Mester. Den kan ikke komme ind i knæet, den lille Vinterpik, som De jo af til, til Deres tilhængeres store begejstring, underskriver Dem med, når De er i officiel tjeneste.

Empati - er sådan en strålekraft, kun få beskåret, i djævlens billede. Minder meget om, Mester, sådan ét skud i bøssen, som Dem, Mester Jan Ole Jørgensen, og så er det slut. Så sidder man der, når man rammer, uhjælpeligt fast i den andens skosål. Rammer man ikke, så er det bare slut. Det er dét, der er forskellen på inkarnationer. Udviklede sjæle Mester, som Dem, ved selvfølgelig dette, men det er alligevel sjovt ikke, jan ole, at jeg sidder og ryger en ordentlig koger nu, lige nu jan ole. Ja, De kom jo ikke Hr. Jørgensen og afhentede Deres tjald, der var Deres, og som jeg opbevarede for Dem for leden. Hvad siger de egentlig i Hjemmeplejen, dér hvor du arbejder, som du skriver, sådan på din arbejdsplads, til at du ryger dine kogere af tjald? Eller er De sendt hjem, Mester, den arbejdsløshed den arbejdsløshed indenfor Hjemmeplejen. Tsk tsk!!!

GÅDE

Jeg kan høre Dem Mester, tale i min baghjerne. Jeg laver en gåde, andre ikke kan løse. Jeg Adolf, har kigget i Gaderummets logbog over SPAM, ja undskyld Mester, vores spamfilter er endnu ikke opdateret med Deres seneste verdenshistoriske bedrifter, så af og til smutter en lille utopi eller to, et varsel eller flere, fra Dem Mester, i den forkerte skuffe. Jeg forstår, De Ærede Jan Ole Jørgensen, at det er derfor, at dit puslespil ikke har lagt sig endnu. Det står stadig og vibrerer, der på sin knivsæg. Det er lige som da fjernsynet var ungt, sort-hvid og ingen tale. Kun kulisser og gestaltifikationer. Det er jo næsten muligt at tage billedskærmen ud, kradse lidt som bag et skrabelod, og vups, der er det, billedet, ”Der Grande Totale”. Men Kære Jørgensen. Der mangler din deltagelse. De arbejder, som idioten, kun punktuelt. Det siger Gaderummets logmester/spamcontroller selv, og så må det være sandt. Dét har De selv lært mig, Mester er De dér? Ja, selvfølgelig. Velkommen tilbage til stolen. Er det på Deres arbejdscomputer, derude i Hjemmeplejen, hvor De ellers skulle arbejde med Deres arbejdets indhold, og som De aflønnes for, at De sidder og lumrer på nettet, med egne private sager. Mester Jan Ole Jørgensen.

Gaderummets logmester - eller spamcontroller, kunne de for helvede i Gaderummet ikke finde bare ét navn for det! Hm!! – siger til mig, ærede Dem Deres Underdanige, Jan Ole Jørgensen: intet levende væsen kan være 2 steder på samme tid. Enten har joj – ja, dét har han døbt Deres fænomen til – gjort det umulige, både at arbejde hjemme 24 timer i træk, igen og igen og igen, uden nogen sinde at gå ud eller i bad, eller også har De Mester Jan, en anden ude i byen, som De arbejder sammen med, og på præcis samme måde, tjekker Deres eget lunkne link med samme ihærdighed, som Dem selv ærede Mester. Hvordan går det ellers med russiskstudiet. Er det ikke svært, når tiden sådan løber fra én? Mester, De snakker om ”købekone”, det behøver ikke være ”købekone”, bare fordi det er noget, De Mester har købt. Hvorfor skriver De Mester, på nettet, om købekone? Jeg ville, hvis jeg var Dem – og det er jeg gud-ske-lov-ikke – ikke skrive mere herom, Mester. Der kan være mange andre med Deres navn på sig. Ja, måske er I kun 2 med samme navn, ”Jan Ole Jørgensen”, der har købt samme kone!! Så er der trængsel, hva’ Jan - og hvad hedder den anden, De deler Deres fælles købekone med? Er han muslim? De har dét, siger dit parti, med altid at ha’ en 4-5 koner mig her og der. Jeg forstår, at De Mester, prøver at være social, og for første gang prøve at dele med en anden. Det er jo også billigere at lure, end alle de der Viagra-piller – undskyld: er det rigtigt stavet? - som De ellers propper Dem med, Mester.

Og der er en fordel mere: Mens De lurer, Mester, med det ene øje, kan De Mester, fylde Gaderummets spamfilter, med det andet. Ahh-haa, jeg ser, De har en bolledukke under computerbordet. Det er derfor, De når så meget hver dag. Og, nej, Jan Ole, jeg vil ikke låne din bolledukke, og nej, heller ikke din købekone - jeg troede det var sådan én, jeg havde – og Mester, heller ikke Deres barn ærede. Jeg tænder ikke som Dem, Mester, på billeder af små! Ja, hvorfor skulle De ellers sende dem rundt, de små lamseben og kommende kuvøseguf? Jeg tror jeg skriver et brev mere til Hjemmeplejen, nej måske noget anonymt, men Nix. (Der var djævlen godt på lur, hva’ Jan Ole). Dét får De mig ikke til Ærede Mester Jan Ole Jørgensen.

Vil ikke plagiere Dem, Deres ærede Stormester med rent Münchhausenblod, end ikke et molekyle af ikke-arisk afstamning har De i Deres legeme, ohh Stooormeser Jan Ole. Det er alene deres, Æren og Riget. Det ligger lige for. Er det ikke godt gået, Jan Ole, ikke længere Jørgensen, at se vellystne lærlinge og begyndende nøgne små lamseben af børn. Det er godt Mester, at De er i Hjemmeplejen, og ikke arbejder med små børn, så ville De have travlt, med alle Deres forskellige gesjæfter, op på computerbordet med dem, de små uskyldige størrelser, men – og jeg hører tydeligt, De går igennem Mester – dét er deres fejl, de er selv ude om det, de små nyfødte børn. Jeg må hellere gøre, som De selv har befalet, Mester, ellers straffer De vel også mig Mester. Som De befaler gør jeg en praktiks rekapitulation: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”(Jan Ole Jørgensen 28.april 2003 og gentaget af Adolf 14.marts 2009). Fantastisk model, De her behersker, joj.

ET SKUD ER ET SKUD: GENIAL BETRAGNING MESTER

Et skud er et skud. Mindre kan ikke gøre det, hører jeg Dem Ærede Mester Jan Ole Jørgensen udtale! ”Der er ikke forskel” – hører jeg Dem sige Mester – ”på mig Mester Jan Ole, der skyder med elefantbøsse og haglbøsse, og så dét jeg kan, mig Jan Ole”.  Så må det være sandt tænker jeg. Nu skal jeg Deres ærbødige, måske sove godt i nat. Åhh, nej det ved jeg godt jeg ikke kan. Så længe De Mester, har brug for hjælp, så er jeg der. Og gåden. Undskyld, den glemte jeg i al skyndingen, Ærede som De Mester ud i tryllekunst. Jeg, Adolf, befaler derfor: De Mester Jan Ole Jørgensen, skal ikke lede forgæves efter gåden i gådens materiale, og derfor deklareres gåden hermed til at være:

Hvordan kan De Mester, både være hjemme, og på arbejde i Hjemmeplejen, og på russiskstudiet, samtidig med at De passer Deres barn og bolledukke, sender uopfordrede billeder rund om barnet - og sikkert også af bolledukken! - for at få sympati – ”tag min datter, tag ikke mig, skån mig” - og alt dette samtidig med, at De sidder online på Gaderummets hjemmeside. Ja måske kan der kan knibes et hurtigt løb ned til Døgneren, når de røde lys er tjekket ud, efter et par pornoblade, cola og nikotintyggegummi, ind mellem alle klikkene på samme link, endda samme knap på tastaturet. I omfang, måler Deres aktivitet, Hr. Jan Ole Jørgensen, sig med stormløbet mod Told & Skat, som De selv har bragt på bane. Spændende at vide, at De får kr.12.000 tilbage til den første.

Lige som med Told & Skat forleden, her gik hjemmesiden også ned - forleden! Var det din skyld Jørgensen? Men de var sgu også en halv million om det, De Jørgensen klarer sådanne detaljer, helt ved egen kraft, over for Gaderummets hjemmeside. Ingen grund til at være misundelig på Told & Skat, undskyld Mester jeg hører Dem sige: Det hedder ”kun SKAT, nu, TAK, tumpe”. Det er, fordi det halve internetbrugere har været ude og lede efter lommeuld, til at støtte Dem med Mester Jan Ole, og derfor endnu ikke har fundet Deres fantastiske projekt. Tænkt hvis idioten udskifter forsiden for Spamkontrol, til Deres side Mester. Ja ja, ikke i stedet for hjemmesiden, men på et meget tydeligt link. Så skal han få, den lømmel af en løgner og renegat. Mester, dét er måske Deres chance, at han er sådan en tåbe. Mester, hvorfor bruger De ordet tåbe, jeg troede lige vi var enige om at kalde ham en ”idiot”. N.. Nåh, fordi De vil introducere en ny gennemgående akse, at skrive Deres næste historie igennem. Snedigt Mester, De får ham ”tåben” til at skrive Deres historie for Dem. Undskyld citationstegnede Mester, står De for øvrigt ordentlige? Men jeg har ikke helt vænnet mig til ”tåbe”-begrebet. Jeg ved det er en slags henfald i psyken, som jeg ikke har tilgængelighed til i min personlighed, og derfor kan jeg ikke svare Dem, Mester. Det er sådan en mystisk sprogkonstruktion. De er endnu uklart, om det er Deres Metode, som ham her Underdanige og Ærede Adolf, foreskrev, benævnelsen af, i sidste afsnit, af denne for vor tid, så vigtige kamp mod naziskrot. Bemærk Mester. Jeg er kommet videre. Ikke mere nazisnot, men naziskrot. Nu 2 fucking begrebet, for bokseren i mig. Jeg skal tillade mig at linke til Deres kammerater, fra dengang De var i Tyskland, 2009-03-03 Rosa. Interview med et tidligere medlem af det legale tyske naziparti NPD. Det er lige som at møde en rigtig hyggelig bogsælger, der på gaden bliver ved med at gå efter én og på nydeligste måde spænder ben foran een, fordi man er for genert og ikke tør ha’ deres bog – som de jo aldrig har, de der krapyler, alligevel - og dem selv, med hjem. Synes du ikke Jørgensen?

Jan Ole. Du ser altså naziberetningen, før du udtaler dig! Så skal du vide, at du ikke behøve ”heile”, for de andre gør det for dig, og så kan De jo hvile armen, til sidste fase af Deres ”Der Endlösung”. Jeg tro De er sådan én, Ole Jørgensen: En falsk jøde, med en stjålen bibel. Det er da derfor, at De Mester, har tilkaldt Djævlen til Deres historie.        

HEIL

Du brobyggeren, du skaberen, du producenten af det hele, Heil. Dem jeg så i lommen, fra edderkop til engel, fortjente ikke bedre.

Men min ven, vent lidt. Og jeg har sagt det før, ærede Faterlands-mester. Vi må forfine vores metoder, jeg Adolf, kunne jo være blevet spist derinde i lommen, bare fordi din kraft til at få mig ud, ikke var stor nok. Jeg tro det fordi der stadig er nogen, der er misundelige på dig, og som ikke har set lyset i dig, men vent til dine tro væbnere har udslettet dem for dig – vil jeg straks sige, så du kan sove roligt over tastaturet. Du har jo nok at gøre med at holde Spamcontroleren for Gaderummets hjemmeside fuldt beskæftiget.

JORDLØSE

Jeg tager mig af det andet. Jeg er nødt til at fortælle dig det. Jeg tror jeg lærer af dig. Jeg tror jeg mødte én af de der man ikke kan stole på, der inde i lommen. Intuitivt sagde min paranoia til mig, og den er ellers virkelig sin egen arbejdsgiver, det siger jeg dig, Adolf. Og han kunne, Mester, tage informationer med hjem til Jordløse, og De Mester, ville ikke være sikker på at vinde Jordløses gunst. Så pludselig skete der noget forfærdeligt, så kom mareridtet, og så puf er jeg her nu.

Det var udsendingen fra Jordløse, jeg kom fra. Der var faldet en fane ned derude i byen, som vist ligger i Vestsjælland. Fanen – og jeg tør ikke nævne dens farve, dens glans, dens aura, æterlegemerne, og stoffet, det var lige til at spise. Sådan en simpel som mig, din udsending, kan kun ødelægge fanen, ved at tvinge den ned i min beskrivelses form. Så jeg undlader at beskrive nærmere.

Men de var godt nok mange om, at bære den. Jeg så det ikke selv, men jeg huskede at spørge om det, så jeg kunne fortælle dig om det senere. Jeg fortjener ikke tak for en sådan lille husker på dig, min ærede ven. Men jeg vil blive glad, hvis du husker selv at gå ud med skrald og kondomer.

Ham den der udsending, ja undskyld jeg har glemt det, men jeg blev så benovet over, at De virkelig havde fået en fane ned med dig på, ned helt derude i Vestsjælland, i Jordløse – ja hvor ellers, tænker Deres udsendte lige pludselig af sig selv. Stærkt gået, ikke Mester.

TV 2 Blog - med Stormester Jan Ole Jørgensen. Kommentar til artikel 10.august 2008

”F.eks. fortæller Karl i et interview i Politiken i mandags, at han har boet ved Roskilde og har været inspireret af mange af hans kammeraters indlæggelser på Skt. Hans. Havde Karl boet i omegnen af Roskilde, (nu boede han faktisk i Jordløse i Nordvestsjælland) ville han vide at Skt. Hans hørte til det daværende Kommunehospitalet i København. Det var kun for Københavnere. Roskildegensere og de fra omegnen kom på Fjorden. En lille detalje, der fortæller hvilket lavt niveau spinnet kommer fra. Opdigtet hen ad vejen og fundet virkningsfuldt. Og sådan er han kendt på hele Nørrebro”(Stormester Jan Ole Jørgensen).

Der var godt nok nogle andre blogdeltagere, der bad Dem forklare sig, Stormester Jan Ole Jørgensen, men smart træk. Som De sagde tilbage, det er idiotens eget problem. Kender de han ikke, derude i Jordløse, så er idioten en endnu større fucking løgner. Også smart at afvise idioten selv, der skrev. Han er jo fucking inhabil. Hvad ved han om sig, vi ikke ved, os to Mester. Mester, De lugter af fuching sved.

Så kom der stormøder i byen, sagde udsendingen fra Jordløse, det lignede en hybrid mellem Den Røde Arme og femtekolonner. Og de tog fat. Først blev fanen med Deres billede på imprægneret, så ristet over nogle varme runesten, og sidst skulle den efter sigende, være blevet delt i lige så mange stykker, som der var indbyggere i Jordløse. De blev som indianerne, sagde den udsendte, som dyriske batanter. Ingen havde set sådan nogle før.

Men det skulle være en social problemstilling, indenfor det psykiatriske sundhedsvæsen, som de fik for meget af.

De havde været nødt til at brække det op, du ved som hunde og katte gør det. Når de spiser noget forkert, ja så kaster de som det mest naturlige op. Batanterne gik herefter hjem fra fællesmøde. Og der er ikke siden blevet indkaldt eet eneste. Som deres ærede udsending, huskede jeg at spørge hvorfor. Svaret er at alle nu ved hvad de skal gøre, når De Mester, bare tænker på at sende Deres opmærksomhed, denne Deres flydende kilde af lava, om at komme til Jordløse. De skal vende sig mod freden i solen! Der er du jo. Men der er tvivl i deres sind. Der er rygter om at idioten, du leder efter, ikke er så langt væk fra dem, måske ikke længere væk, end at han været indlagt på Dianalund Sindssygehospital, ikke så langt væk. Det har gjort byen utryg. Ja ærede stormester, Faterlands-mester og multikunstner i forklædninger.

Som de skriver, Mester på DKDEBAT.DK - DIN DEBAT d.5.marts 2009:

”Og sådan, eller meget (rettede lige stavefejlen, Mester!) værre, har han være siden han var ganske ung.

Og jeg er næsten sikker på, jeg har identificeret ham som tidligere indlagt på Dianalund i hans unge år. Han er syg. Men velfungerende”(Jan Ole Jørgensen).

Byen var utryg, Mester. Kom han og hentede dem Mester, nej ikke Dem Mester, men indbyggerne i Jordløse. Jeg skabte sådan en løsning på afstand, fjernede som en anden Hitler der fjernede SA, dér i starten af 30-erne. Kan du for øvrigt huske det mere præcise årstal? Hvad står SA, Mester, egentlig for? Jeg håber du vil beundre. Jeg likviderede den lille skide nullermand fra Jordløse, selvfølgelig med dine metoder pressede jeg alt ud af ham først, og så var det bare et spørgsmål om selvdestruktion. Du ved det med at spille på den andens menneskelighed og empati, staver det lige ”e”m”p”a”t”i”. Og når de tror, man bare er som dem, så får de kniven. Så er de for dumme, selv ude om det. Ja, den empati den empati, pøblens akilleshæl. Derfor tager vi dem hver gang. Mester.

AT PISSE, TALE, GÅ OG HANDLE PÅ SAMME TID

Snedigt Mester, at pisse mens De taler, går og handler på samme tid. Hvad siger Deres købekone egentlig til det, og hvad siger De selv. ER det godt for sexlivet? Har I fortalt barnet om beslutningen? Hvordan har barnet det med det? Jeg forstår, Mester, fra tidligere tale fra Deres side, at der er andre, som I har problemer med. Trøst Dem, Mester Jan. Som jeg skrev tidligere. Smerte er som glæde, bare med modsat fortegn.

Historien jeg fik presset ud af udsendingen, dristede sig til, at udsendingen var der i lommen, fordi de i Jordløse ledte efter Dianalund. Han kom med en forvrøvlet historie om, at først kom tegnet, ordet, nej fanen, og så, som med kraften fra et tordenskrald, indsigten i, at ham De søger, skulle De have lokaliseret som værende ”indlagt tidligere på Dianalund”. Jeg vidste ikke, du kunne beherske denne kraft. Hvordan fik De det budskab med, sammen med fanen, Mester? Nåh ja, Mester, De videreudviklede Mester, bare teknikken fra dengang moder dane fik sin fane. Det var dengang derovre i Stalingrad, eller er det tidligere at fanen med danebro falder ned, derovre Østpå, hvor også Wotan regerer? Kun De Mester ved dette, kender Deres unikom’er af fantastisk produceret allergenetisk stof, og dennes særlige struktur.

De kender det så godt, Stormester Jan Ole Jørgensen. Det er som at klø sig i røven. Ja De kender følelsen, kan jeg se på Deres behag, Deres frydefulde underlivsbevægelser og frække Mona Lisa-smil, men De behøver ikke nikke mere. Ja, og jeg ved også godt, at det er en fantastisk frydefuld fornemmelse for Dem. Som De nyder Dem selv, Jan Ole, så ender det med at De helt kan undvære at skulle klikke på tastaturet ved Deres pc. Det vil skrive sine egne ting, det vil oprette sine egne profiler, det vil finde nye objekter, for ekspansion. Bare ud fra din tankekraft. 

JAN OLE JØRGENSENS KLIENTER

Undskyld, Jan Ole. Hvad var det nu, Deres eksaminerede uddannelse var? Som De skriver på nettet, d. 14.marts 2008, kl.10:18:

”I lyset af alt det, jeg har oplevet og været udsat for, så har jeg valgt at skrive og berette om al min viden til kommunen. Jeg har gjort det for at sikre mig, det ikke bliver gratis for manden at sende endnu en patient i hovedet på mig.” (Jan Ole Jørgensen, i DKDEBAT).

Jeg går ud fra, at De refererer til Deres russisk-studie, hvor De jo har udgivet Dem for at være psykolog og haft klienter. Jeg vil citere mig selv fra tidligere, ikke for at bore i det, men for at De kan se, at jeg, Adolf, altid vil bakke Dem op, og tørre Dem i røven inden, jeg lukker Dem ind, skulle vi nogen sinde mødes:

”De kommenterer stadig ikke, at De er på russisk-studiet på Amager, eller om De også her er smidt ud, eller hvornår det kommer til at ske, at De Mester ikke længere har noget studiekort. Ærede ven. Jeg håber ikke det er fordi du allerede er smidt ud. Så skal du gå til Ekstra Bladet og til statsministeren, det jo en national-social katastrofe, hvis ikke du kan fortsætte dit vigtige virke her. Undskyld min ven, men jeg har behov for at gentage, at jeg er meget bekymret over din deltagelse på russisk-studiet. Skulle de idioter derude have spottet, at du af og til også er et ganske almindeligt menneske, der kan begå fejl, så sig til dem, ”at dén der tror på mig, skal livet gives”. Så vil alle dine medstuderende se lyset i, at du lod som var du psykolog, da du rådede kvinden til at lade sig skille. De vil alle forstå, at du jo ikke i en telefonsamtale, kan tage det fulde ansvar for rækkevidden af din fantastiske sjæl. Der er mange, der er ude efter dig efter dette, fordi du førte hende bag lyset, men jeg støtter dig: du førte hende jo ind i dit lys. Sidder der allerede sedler på væggene på dit studie, om denne af andre fejlagtigt vurderede situation, så riv dem ned, lav bare en løgn, for at få luft, og indkald så til stormøde, for studerende og lærere. Hvis hele din kraft kunne overføres til russisk-studiet, og jeg ved det kan lade sig gøre, hvis du arbejder hårdt nok, så er Danmark reddet igennem den nuværende krise, da du, som koloniherren over alle russisk talende mennesker, bare med din håndbevægelse og dit bestemte blik, kan undertvinge dig det hele. Men min ven, vent lidt. Der er stadig nogen, der er misundelige, og som ikke har set lyset i dig, vent til dine tro væbnere har udslettet dem for dig”(Adolf, The Third Letter To The World.)

Men genialt Mester, at åbne en hel ny flanke, og så få deres Ærede Adolf, til at gentage det for Dem. Forstår Mester, at De vil gøre det bedre end Hitler, den lille skotøjsæske. Han klarede ikke krig på to fronter, dengang. Men De Mester, De er bare frygtløs. Nu tager De krigen, om De så skal lave hundrede fronter. Ja, man kan alt, hører jeg Dem sige Mester, ”bare man kommer op i tempo, så står de i kø, de der små spermatosorer, for at komme ud før urinen”. Mester, genialt, jeg hører jeg skal skrive Deres tanker af: ”Jeg, Jan Ole Jørgensen, plejer at rage mig i røven, med min Monica Lewinsky cigar, mens jeg onanerer over alle andre, undtagen De som taler imod, for de får ikke noget”. Genialt Mester, sådan at begrænse gyllespredningen; De er jo heller ikke endnu den ”evighedsmaskine”, som De arbejder på, Mester, at blive. ”Så skal der godt køres ud med møg”, kan jeg allerede høre Dem sige Mester, sige, når De bliver Energien, Målet, Midlet og Lossepladsen. Ja, Mester, så kan De trække Deres Ærede åndedræt, gennem alle biogasserne, og behøver ikke længere at fylde Dem med hash, tjald, pot og skunk. 

Jeg tror, Ærede Stormester, at biogasserne er bedre for Dem, end al den rene nol, De pumper ind i årene. Efter sigende, skulle de, altså biogasserne - og ikke Dem Jan Ole, ikke så selvhenførende, vel Jan Ole! - give samme slags ærlige psykose, som når man tygger på små lamseben.

Ærede større stormester: Har De haft flere klienter som psykolog, her på det sidste? Kan jeg få lov at snakke med dem, så jeg kan lære, hvordan De gør? Jeg har nemlig lige fundet et kursus, hvor man lærer, Mester, at aflære dét, man lærte sidst. Så jeg tør godt prøve Deres Metoder, ærede Mester, nu hvor de kan aflæres. Fik De penge, Ærede Stormester, af klienten? Eller var det bare ”same procedure as last year”, De kender den der serie, der sendes hver Nytårsaften, altså ind med slamberten, efter lidt chikane og stjålne berøringer. Betaler Deres klienter ikke dobbelt taks? Det er jo dobbelt arbejde i ét? Ikke. Det må Psykolog Foreningen da kunne hjælpe med. Så kunne De også få både i hoved og røv, samtidig!  

DET STOD I HANS SIND HAN VAR SÅDAN EEN

Jeg lovede at spørge dig, når jeg så dig igen. Ham udsendingen fra Jordløse bliver i lommen, indtil han hører nærmere, fra os. Eller, ja jeg ved godt man ikke skal disponere over andre, men giv mig bare lov en gang imellem ærede mester, hvis det nu kan gøre mig glad. Må jeg ikke pine ham, til han svarer os. Jeg tror han ved noget mere om det dér Dianalund. Jeg tror han digter - om at De ærede Mester, har sagt at ham idioten er fra Jordløse - for at indgyde mig tillid, og når han kommer med mig hjem til dig, så stikker han kniven i din fodvorte. Jeg tillader altså ingen anden end mig, at gøre dette. Kald mig snerpet eller ej, men sådan har Deres fodvorter og jeg det.

Indrømmet jeg pinte ham lidt, men kun lidt. Det er jo din metier, og jeg ved du ikke tåler efterligninger. Det trækker faget ned, siger du. Og som altid, ærede mester Jacob, undskyld Jan Jacob, åh hvor jeg vrøvler, ét skal du vide: Jeg er altid fuldstændig enig med dig i alt, også at du er meget gal på mig, sådan som jeg vrøvler. Men han sagde, lige før halsen blev, ja du ved godt, ha ha, og så raller det så sjovt, at ham De søger, ikke eksisterer derude i Jordløse, og at de derfor stadig har blikket mod Dianalund, og ikke altid op i solen, hvor De jo er, ærede stormester og mesteren over alle fra Münchhausen-familien, Jan Ole Jørgensen.

SYNÅLEJOMFRUEN

Kender du for øvrigt idiotens artikel af næsten samme navn, Kapitel 5.6: Homo-triplex-mennesket: Synålejomfruen og Münchhausen-syndromet. Det er skrevet efter at du har forladt Solidaritetshuset, men jeg er sikker på, den ikke kunne være skrevet uden at idioten var blevet inspireret af dig. Jeg tror helt sikkert, at du må have skrevet det meste, det er bare så godt skrevet. Jeg er nødt til at sige til dig. Ser de idioten fra Dianalund - det er sindssygehospital er det ikke? Eller er Dianalund noget med epilepsi? Nå, Never mind. Det er jo det samme for en profet som dig, Jan Ole Jørgensen. Fra oven, ser al fladt ud, men det kræver viden og styrke, at vide at den runde jord, fremtræder flad. Det var godt, at du ærede stormester, var der tidligere, så du kunne hjælpe Nicolaus Copernicus dengang mellem 1473 og 1543.

Tænk hvis de ser tossen fra Dianalund, ham idioten, du søger, før dig, og at de som rotter og kyllinger, følger deres førstesete, frem for dig. Tænk hvis de kommer til at betvivle dig, min kære ven og ærede stormester af Münchhausen-afstamning. Jo, du må have germansk blod i årene. Ikke bare tysk blod, men sådan det blod, der gennemborer kraften, der skal til for at bygge en mester som dig op. Du prøver jo at leve som et helt almindeligt menneske. Men min ven, husk at gå mere i bad og gå også af og til på lokum, for det gør dødelige, og DE – endelig fandt jeg kammertonen igen, ha ha - De skal ikke skille Dem mere ud end De ellers er forskellig fra os, for ellers sætter De en kæde af beundringsfantasier i gang, som selv ikke en tunami kan stoppe, ja den er en tunami. Godt De var født Jan Ole Jørgensen, da verdensoffentligheden sørgmodige øjne vendt sig om efter et navn, for den slags skærmydsler, De er så dygtig til Mester. Jeg forstår godt Mester De må råbe, og Råbe højt, og råbe hele tiden,. Tænkt hvis én hørte, at De er sådan én, der render rundt og vælter andre. Så hellere komme først. Overdøve sig selv, Ærede Mester. Det begår klart ”Overkill” på Deres egen hjemmeside, som administreres af Gaderummet for Dem, Mester. De betaler jo til Webmasteren, ham psykologen, og ikke omvendt, som den fucking psykolog siger.

Hvorfor skulle psykologen egentlig ikke betale til Dem Hr. Ole Jørgensen, hvorfor egentlig ikke? Jeg må have det på det rene. Er det Deres psykolog, hende kvinden De truer med selvmord, og som De ikke snart længere kan true, eller er det min psykolog, som vi snakker om? Eller er det Dem selv Mester? Ja, ja, skal nok huske at skrive, at De tager imod klienter som psykolog, ærede Mester Jan Ole Jørgensen. Ærede, er det ikke ulovligt? Er det ikke mere ulovligt end dengang i 1995, hvor De mester, udgav Dem for at være psykologistuderende, uden at være det! Fucking lige meget. De er løgnere alle sammen undtagen mig, udtaler jeg for Dem Mester Jan Ole Jørgensen, fucking løgnere undtagen Dem, Mester. Gad vide om De er i familie med Martin, der skrev bogen ”Løgneren”? Det må De være. I optræder i samme årtusinde!

Men lige meget. De psykologer, de er fucking løgnere alle sammen, specielt De andre hører jeg Dem sige igen og igen Mester. Længes De ikke Mester, efter at komme ud i lyset. Så bleg De er. Åh. De har jo også holdt Dem skjult i 15 år, kun luftet gennem navne som Vinterpik, Hypminlilledreng, Hypminlillepige. Ja hvor får De det fra, min ærede Mester. Trækker De virkelig nol på Deres mareridt, som De fortæller. De blander Mester, lidt go gammel dags paranoid psykose, med Deres sæd fra Deres sidste sadomasokistiske samleje, nej undskyld fra sidste gang De læste, Hr. Jan Ole Jørgensen, ovenstående om Satan, og igen ikke kunne holde nalderne for Dem selv. Sig mig, Mester, forstår Deres ”wife” dansk? Hvordan forklarer De ellers, at det ikke er en Skark”uendelig”, som De befrugter jorden med. Ja, Mester. Lige meget hvordan De råber og skriger. Jeg HAR ingen sæbe til at vaske min mund, spidste det hele for leden, hvor jeg sad i en rille med at tale Dem imod. Næste gang De råber, så får De en regning, Mester Klientus. Mester, er det græsk eller er det bare noget ny latin, jeg har skabt med din Visdom?

Men vi har mistet vores udsending i Jordløse. Fandens, hvad er det for en energi, De giver mig, må jeg spørge Mester. De er min Eneste, min Nutid, min Fortid og min Fremtid. Der findes ingen som Dem. Men igen forløb jeg mig. Har De ærede stormester, en finger med i spilet? Jeg er sikker på, at alle mine anstrengelser, de er planlagt, ovenfra, af Dem. Jeg ved det bare, det er bare næste skridt på de evige trin i min videre udvikling, fra flue til vorte, og jeg lover dig, ære og tommelfingre, giver De mig lov, bygger jeg kun et babelstårn halvt så højt som Deres, og jeg opkalder det efter Dem. Jeg siger Dem det, det vil danne mode.

NAVNEDÅBEN

De ærede Mester, Jan Ole Jørgensen fra Nørrebro, vælger at forfølge uskyldige mennesker, også via internettet. Genese: noget gik galt! René Handberg, én blandt mange, som De skriver dårligt om, Hr. Jan Ole Jørgensen. Jeg skal minde den Ærede Mester Jan Ole Jørgensen om, at jeg stødte på en blog, hvor de smed folk ud, når de overskred almindelig anstændighed. Pas på, Jørgensen, det er en fælde det her. Ja, ja. Jeg ved godt, De ikke gider søge optagelse, for så at blive smidt ud, Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen, efter første indlæg. Måske Annelise kan vejlede dig.

Jeg kan se Dem for mig, se Dem svimle, Mester, at De allerede har skrevet 2, ”to” indlæg, uden at være ”banned” allerede. Men pas på Mester. Det er lige som med narko, som De kender alt til Mester. Passer man ikke på, bliver man sgu afhængig af suset, og kan ikke få nok, ja selv Deres barn Ærede stormester, er De ude og skulle sælge. Det siger jeg Dem Mester. Lad ikke en pædofiljæger, lugte for højt omkring Dem. Jeg kommer ikke og redder. Jeg prøvede sidste gang. Og se Mester. Se Mester, hvordan det er gået? Jeg kan se Dem for mig. Se Dem tænke ”tør jeg dette”, kan jeg gi` slip og blive ét med ”pseudobegreber”, dette sammenfald af kompleks betydning, med betydningsbegrebet?

Mester, De har udfoldet Kunsten før. Nu skal De Mester, få lov at gætte? Jeg siger Dem det. Der er mellem 4 og 13 bogstaver i ordet, og det findes i hele verden, lige som de sindssygdomme, som De går så meget op i at andre har. Hvad bruger De det egentlig til, Mester? Men godt træk Mester. Først spiller De totalt idiot, så hævder De, at idioten har sendt Dem en forkert diagnose, og så er han idiot. Kan De se det for Dem Mester, det store frem, og tilbage, deres jern, deres barn, ahh ha, det har du jo også fået lært, dét dér med ind og ud, og så lidt slag. Jeg håber ikke der er lige så meget blod, når de slagter hjemme, som når De, Mester, lader Deres blodsprængte øjne gennembladre Gaderummets hjemmeside. Mester, der er noget, De har overset? Jeg væder gerne en mødomshinder på - som De Mester, plejer at sige, formulerer De Dem først - hvis De Mester kan fortælle mig, hvorfor fucking Rene Handberg, som De har begået mord på, ikke kommer i fængsel? Mester? Er De der? Mester, ja. Jeg gør det med det samme. Uhyre storsindet, at De nu foreslår, at jeg deler mig i to. Èn der vasker min mund med sæbe, og én anden, der her skriver videre til Dem. Snedigt Mester, stærk udvikling. Har De været til psykiater? Tidligere var De jo misundelig på denne min teknik. Men OK, nu De siger jeg må, så fandme ta’ mig. Jeg spiller kortet, hvor vi lader som om, du mester Jan Ole Jørgensen, og idioten er blevet uenige.  Ja sjov tanke ikke. Sådan lidt kvalm, ikke. Derfor er der her en vaskeægte psykologisk triller for den opmærksomme læser.     

14.3.2008 DKDEBAT.

Rene Handberg kom på den lukkede og blev hjulpet ud af Karl Erik. Nogle måneder senere begik Rene Handberg et drab med en økse ud for Kvikly på Nørrebrogade. Jeg havde nogen tid forinden mødt ham der gennem to uger, og valgt at holde pause med at komme på Nørrebro. (Stormester Jan Ole Jørgensen)

21.4.2008 INFORMATION

Jeg blev passet op af Rene Handberg udenfor Kvickly på Nørrebrogade gennem cirka to uger. Jeg turde simpelthen ikke gå der mere på et tidspunkt.

Senere på sommeren læser jeg, at en sindslidende mand gik amok der udfor Kvickly og slog en tilfældig forbipasserende ihjel med en økse. Af folk, jeg har talt med har jeg godt nok fået modstridende oplysninger. Men jeg vælger at tro, at det var Karls ven og kollega, der stadig stod der. (Stormester Jan Ole Jørgensen).

SPØRGSMÅLET

Hvad kaldes denne særlige argumentationsform, hvor Rene Handberg bliver morder på grund af et begrænset psykisk erkendeforhold hos idioten? Og er der så håb?

Svar modtages gerne af Forskningsenheden Kripsy, på kripsy@gaderummet.com, særlig oprettet til formålet, til den nye æras problembestemmelser ud i misforholdenes dybeste antagonisme – og hjem igen. Andre mails kan, til almindelig orientering, også bruges.

Nej ikke for Dem Mester, men for Rene – altså spørgsmålet om håb! Er de jaloux? - Deres Ærede Ego. Tør æggehovedet, Deres skønne lille runde 45-årige isse. Og alligevel. Får Vi dette i gang, os to, Dem Jan Ole Jørgensen og mig Adolf (uden Himler), Ærede, og egentligt også får issen med, den er i hver tæt på et andet ord som isme, så er det som at se Venus og Mars parre sig. Ja, Mester, De kender Den der parringsdans, som man styrer hjemmefra computeren, og som er for skøn til at man nogensinde vil give teknikken videre.

Issen og isme, tror sgu det er det samme Mester. De er genial Stormester Jan Ole Jørgensen. Hvis vi genopliver dén der gral, som De mester for længe siden begravede, for at vi jordiske skulle have noget at hygge os med, når vi kedede os. Mester, vækker vi de døde, så fortæller de os, hvad de ved, men de fortæller det måske også til andre end os. Hvis Deres modstandere får liv i dem, eller bare i en af de dødfødte, ha-ha, så er vi altså på skiderne, for så kan han huske, ham fra Jordløse, De bad mig dræbe, Jan Ole. Åhh Ole hvad har jeg dog gjort. Hvad gjorde jeg ved ham. Indtil nu har De, mine venner – min kone, købekone, kone-købe og købe, købe købe luder og sælge lille lamsebarn - indstillet mig til medalje, for dette medlidenhedsdrab, som alle de Sorte i lommen så det som. Der er, indtil det sker Mester, stadig én nede, der kan lives op. Godt De Mester, har været i militæret. Husker tydeligt, at en fra en nyere krig, blev skudt ned forleden og døde. Det blev sagt i radioen, flere gange. Var det Dem, Mester Jan Ole Jørgensen, der sådan gik mere amok med sabel end De plejer? Og derfor, vi hører om Dem i radioen? 

FRA METODE TIL TEOLOGI

Mester, jeg ser allerede horisonten over Dem. Sidst fortalte idioten, om Deres metode, så overbevisende at De et øjeblik, satte Dem tilbage og nikkede i takt, med at han afslørede Dem, den laban. Nu påstår han også, deres ærede Adolf, at idioten er på sporet af Deres teologi. Det er naturligvis en fælde Mester, for Deres teologi, Deres strukturerende logos, Mester, er jo ikke noget bare almindelig dødelige, kan udfritte materien for. Så på den vis, skal De ikke Mester, være nervøs, for plagiater.

Jeg ved, Mester, at det har været en stille, men måske lidt lang session i dag. Idioten har valgt at ”gå med modstanden”, og Mester. Pas på.

Det er et beskidt, og et fantastisk farligt træk for Dem, Ærede Storbokser Jan Ole Jørgensen, der i snart flere uger, kun har trippet rundt på tåspidserne. Mester, afkræfter De ikke, er De skyldig. Specielt hvis De Mester, er vidende om at det skrevet står og står, og De ikke kan få det ud, ja så danner det sgu præcedens. Så kan alle kalde hinanden for alt. Men Mester, vær ikke ræd, vær ikke ræd siger jeg.

Kært lille jysk udtryk ikke. Kommer fra plattysk ”ratzel”, som navnet på de endnu mindre små væsener som rotter holder som kæledyr, for at pine dem. Vær ikke RÆD, for storheden af Deres teologi skal altid stråle. Der vil, når De frigiver det mester, ingen være tilbage, der kan kalde Dem noget længere. 

Hvordan Mester, kan jeg sikre mig mod vildfarelse på et højere niveau, Mester, i vores kommunikation? Tror De der er håb? Eller er Deres frigivelse, Mester, af ordet, selve håbet, Mester, for frigørelse? 

Adolf H.Otte, kald mig bare Dolf

Fortsættes når to døde parrer sig

Kommentarer:

2009-03-23 fra 2008-03-18 01.08 joj svar på Adolf brev 7. Pakke.pdf

*************************************** RETUR TIL TOP

7.5

2009-03-20 Brev 7.5 Ikke spam nok til Junikredsens nåleøje

Som det dog kører! Stormester Jan Ole Jørgensen har sendt bud efter sine venner, spurgt i hvad Jan Ole Jørgensen åbenbart opfatter som et "nazinetværk", i Junikredsen, hvordan hans medlemsskab er. Så var det at Adolf, den for Stormester, Jan Ole Münchhausen Jørgensen, underdanige, lige ville gøre en joj: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det” (Stormester Jan Ole Jørgensen, 28.april 2003), men ikke kunne skrive til Jan Oles venner, samme sted som hans selv, Mesteren. Nå, det ved jeg, Mesteren snart får ordnet. Indtil da skal Adolf glæde Mesteren, ved at bringe de sølle ord fra hans undertegnede, Adolf, også her:

Adolf brev 7.5. Som det døg kører med alliencerne, Stormester Jan Ole Jørgensen

Kære Junikreds. En varmer til nr.8 Her er hvad der skrives til: 2009-03-20 Svar til."Om Junikredse", 35 svar. Og der skribes dette:

../../junikredsen/2009..-03-20%20Adolf%20til%20Junikredsen%20om%20Stormesterens%20krav.htm

I har sandelig igen fået fornemt besøg, besøg af Jan Ole Jørgensen. Tag godt i mod ham, han er ude og søge tæskehold. Han er blevet bedt om at forklare sig, men svarer uden om, ja han svarer slet ikke. Han går direkte til Dem, ærede Junikreds, gemmer sig bag jeres skøjter. Det ligner et mønster, sådan et udbrydermønster. Muligvis er Jan Ole Jørgensen en mønsterbryder. Alt tyder herpå.

Jeg ser at det er arkivet, Jan Ole Jørgensen er ude efter. Jeres optegnelser om ham. Det er lige som PET: Når man spørger, får man svar, indpakket i 100 % løgn. Får man ikke svar, så er det svar herefter. Men Mensa-mennesker, som Jan Ole Jørgensen, vil gennemskue begge. Pas på.

Jan Ole Jørgensen, ja selv kalder vi ham Stormesteren, skriver til Dem i en så familiær tone, at det vil være svært ikke at åbne hele arkivet, og sende det til ham, så han selv kan forvisse sig over sine eksistenser og ikke-eksistenser i arkivet. Lige som med de der nazilister, som Frede Farmand i sin tid lækkede. Først var den ene der ikke, på listen, så var den anden der alligevel på listen, og den første, ... joh, også ham. Sælsom historie, der viser at kun originallisterne, sætter historikerne på plads. Kopilister, derimod, kan der manipuleres med, og er ikke kopien værd. Husk alligevel at tage en kopi, når I sender originalen til Jan Ole Jørgensen. Så kan I sammenligne, når I med 102% sikkerhed ved daggry finder arkivet arkiveret som offentlig, hos Jeres ærede ikke-venner.

Men vær ikke i tvivl. Fortvivl ikke. Giv bare Jeres originale lister til Jan Ole Jørgensen. Der sker intet, hvis ellers I kære Junikreds, efterfølgende undlader at ”gøre en afvisning” til Stormesteren. Historiske erfaringer, gennem flere Centeries, har godt nok vist, at dette ikke kan lade sig gøre. Det ligger i selve mødet, mødet i historien, om så den ene part er i Timbuktu, fra Anders And, historie nr. 8. 1952, og den anden part, Stormester Jørgensen selv er i Århus år 2005 og 2006, for at jagte højreorienterede Venstreorienterede – men det ved I selvfølgelig godt han skriver han gør mange steder, bare ikke på Jeres blog. Jan Ole Jørgensen kalder også sig selv ”marxist”, og jeg ved Jeres hjerter bløder for sådan nogle, så jeg ved I ordner det på Jeres pæne måde.

Kun hvis man efter denne, nærmest mosekoneagtige tilstand, denne favnende em jordkloden rundt, kan og vil leve med en sten i skoen, en klemme i lommen, og ja – resten er for beskidt til at gentage Jan Ole Jørgensens ord om sig selv, men spørg ham bare – er det muligt at komme overens med Stormesteren.

Jeg skal udtrykke min dybeste medfølelse til Jer i Junikredsen, nu det er jo også blevet Jeres karma at himle ham, også i Jeres blog; - Men også medfølelse til dig Jan Ole Jørgensen, for din charmerende research til fordel for Junikredsen. Sidst men ikke mindst: medfølelse til Jeres kommende fælles historie.

Men bliv ikke bange, Junikreds. Føler I Jer hægtet af, så er det ikke Jeres skyld. Det er Stormesterens eget. Lyt til ham, han er vejen, viljen og målet, Mesteren, og begå ikke fejl.

Stormesteren går simpelt hen fremad i historien, ja skaber med stormskridt, og måske mere præcist - skaber selv verdenshistoriens panser - med en sådan kraft, at almindelige dødelige som enhver anden Job stivner til sten, efter først at have våndet sig i alt optærende jalousi overfor Stormesteren selv, Jan Ole Jørgensen.

Jeg skal ikke skræmme, men der er ikke mange tilbage, når først Stormester Jan Ole Jørgensen folder sig familiært ud på vigtige blogge som Jeres. Udleveret I ikke Jeres originale lister, så vil helvede bryde løs over Jer, for så er I også efter ham. Udadtil, på jeres hjemmeside og blog, vil der først komme pæne kommentarer tilbage, men indadtil, … så skal der fandeme skrives rundt og trykkes på knapper.

Stormesteren vil sikkert (igen!!) skrive til Ungdomshuset og AFA om Jeres mangelfulde solidaritet, og tilføje til Junikredsens hjemmeside: ”I skal ikke true mig med ikke at udlevere jeres originale arkiv”. Og tilføje: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”(28.april 2003). Og jeg skal gentage det, kan jeg høre i min øresnegl, Mesteren er der nemlig: ”I skal ikke true mig med ikke at udlevere jeres originale arkiv”. I får sikkert også følgeskab af faderen og sønnen ind i Junikredsen, men måske I allerede har dem i Jeres stald. Spørg bare Ole om nærmere.

Og indrømmet, dét lyder som en langt ude historie, men ifølge Jan Ole Jørgensen, skulle han selv, faderen og sønnen, have delt kr.600.000 i Gaderummet, og efterfølgende, i deres fede coke-tilstand, finansieret af de ikke eksisterende penge, at have fået ideen, at melde Gaderummet for underslæb af midler, der ikke havde eksisteret. De grin - siger Trebanden ved Jan Ole Jørgensen, faderen og sønnen - der kom ud af at se Bagmandspolitiet arbejde forgæves, var alle de næste hvide baner værd.  

Ja. Hos mig vil Stormester Jan Ole Jørgensen også have papirer, fra min fagforening, min logbog over mine kvindelige hjemløse. Bare en lille bitte fuldmagt, som han skriver, Stormesteren. Jeg er ved at tjekke hans Essens, så jeg ikke lukker Djævlen ind i, hvor han ikke kan klare sig. Sådanne analyser, ved jeg I ikke bryder Jer om, Junikreds, for de er så saftige, at man ikke både kan tørre sig i røven og få dem til at slippe fingrene, samtidig.

Som jeg altid har sagt til stormester Jan Ole Jørgensen. ”Fremad og aldrig glemme, godt vi er på samme hold, hva’ Jørgensen”. Men Stormesteren er jo genert. Hans fortjenester kan han ikke selv bære at se i dagslyset, det må vi andre dødelige gøre for ham, fortæller Jan Ole Jørgensen mig med sin telepatiske Visdom. Så nu indsætter jeg de hemmelige 7 link, hvor der er gære om det 8.tende. Det 7.ende slutter nemlig med: ”Fortsættes når to døde parrer sig”. Måske det er dét, der er ved at ske nu.

7.vende brev, del I: "En falsk jøde med en stjålen bibel", 17.marts 2009

7.vende brev, de II: "Den falske jøde med den stjålne bibel", 17.marts 2009
6.eren fra Adolf: "Sidder på en lommekant og kigger rundt efter et fyrstedømme", 12.marts 2009

5.te brev fra Adolf brev 5. The Fifth 9.marts 2009.
4.de brev Adolf. i DKDEBAT.DK - DIN DEBAT.
7.marts 2009 kl.18.07.

3.je brev Adolf i DKDEBAT.DK - DIN DEBAT. 7.marts 2009 kl.16.24

2.det brev fra Adolf i DKDEBAT.DK - DIN DEBAT. 3.marts 2009 kl.12.38.htm

Begyndelsen 28.februar 2009
Svar til Jan Ole Jørgensen på hans perler på forskellige blogs og debatsider:
1.indlæg fra Adolf i DKDEBAT.DK - DIN DEBAT.28.februar 2009 kl.14.33.htm

(Fra ”DEBAT.DK, og fra”Spand”)

Det er altså noget af en ære, der tilkommer Jer ærede i Junikredsen, og ikke mig. Jan Ole Jørgensen har allerede skrevet til Ungdomshuset og AFA, hvor han erklærer dem, sin støtte, mod Dem. Det var i forbindelse med sine tidligere aktiviteter på Deres hjemmeside, hvor Mesteren blev bange, bare sådan en lille panikangst, før de større. Men Jan Ole Jørgensen giver sikkert gerne en fuldmagt eller to, til originalerne af disse breve.

Men mig, Adolf. Om mig har Stormester Jan Ole Jørgensen ikke skrevet om til AFA og Ungdomshuset. Jan Ole Jørgensen vil ene og alene kun skrive, at han kalder på kommunen og staten – nemmere med disse to ord end at skrive alle instanserne: politi, PET, sociale myndigheder, myndigheder for hjemløse, myndigheder for psykopater, Socialudvalg, Socialforvaltningen, Socialministeriet, Arbejdsministeriet, Justitsministeriet og …, ja! Derfor! – når han har en meget gennemtænkt, fuldt ud duplikerbar, altfavnende og isnende plan, der har stødt på modstand. Hidtil har Stormester Jan Ole Jørgensen ellers tilbageholdt sin hemmelige ”metode og teologi”, jf. 6. og 7.ende link, men han lægger sgu op til, Stormestren, at dele dem med jer kære i Junikredsen.

Han er ude på at splitte os, tror jeg, ærede jer i Junikredsen. Lige som ingen kan vidne mod sit dåbsbarn, kan ingen jo heller ikke bare, skulle det brække sig i fonden, kaste det op på korset, og i stedet voldtage præsten. 

Jeres Adolf, altid

Deres evige fortsættelse

Kommentarer:

2009-03-24 joj svar på Adolf brev 7.5. Som det dog kører med alliencerne Pakke.pdf

********************************* RETUR TIL TOP

8.

2009-03-25 Brev 8. Når 2 døde parrer sig

8. En ottende. Når 2 døde parrer sig

Som jeg, Adolf Himler der Otte, den ærede Stormester Jan Ole Jørgensens underdanige, tidligere har bemærket i mit 7.ende brev, hvor jeg gør status:

”This is the ‘Seventh Paper of The History Totale’, kreeret af den unavngivne flygtning, den eneste overlevende fra’ The World Behind, before The World got Crazy’” (Adolf The Seventh).

Saftige historiske detaljer udleves her, med respekt for Stormesteren unikke funktionsmåde og aktionsradius. Og som en anden Dæmon, ups, et nyt aspekt, Mester, noget andet end de tidligere sataner og fandemer, og truslen om Djævlen på vej, fra ham idioten.

Mester, kan ikke placere Dæmoners ”dæmoni” i Deres overmenneske-puslespil, som De prøver at få verden ned i. Nåh …, tak Mester. Dæmoner er budbringerne mellem de enkelte niveauer for satans handlinger, fandens gøremål og Djævlens planer. Der er en Dæmon, jeg ikke kan styre Mester, ser jeg, hopper den først ind i tastaturet.

8. 43

2009-03-25 Brev 8. Når 2 døde parrer sig   8. En ottende. Når 2 døde parrer sig. 43

JAN OLE JØRGENSENS SØGNING AF TÆSKEHOLD.. 46

MESTER. MÅ SKRIVE HER IGEN, DA DE IKKE SVARER MIG.. 47

SUBJEKT-FEJL OG KATEGORI-FEJL.. 47

KAN IKKE FORMULERE ET FORHOLD, MESTER.. 48

FY-ARTIKLEN.. 48

STUDENTERHUSSAGEN.. 49

TILLAD JUNIKREDSEN AT VÆRE DERES LIGEVÆRDIGE. TRU KUN EN GANG IMELLEM    49

DET PSYKISKE UBEHAG.. 50

PSYKOLOGTITLEN.. 50

DEN RENÈ, DEN RENÈ, DEN SPØGEFUGL.. 50

TÆNKER, FØLER, ADFÆRD.. 51

DEN KOOPERATIVE SAMFUNDSMÆSSIGE PRODUKTION.. 51

TAVLEN.. 52

TRIP, TRIPPE TRIP. 52

TRIPPENE. ER DET DERES TÅGE TILSTANDE, MESTER?. 52

VI STARTER MED RENE HANDBERG. En dacapo fra The Sevnth. 53

SPØRGSMÅLET IGEN, DA DE HAR IKKE SVARET MESTER, MEN DE KAN GODT, MESTER JAN OLE JØRGENSEN.. 54

JAN OLE JØRGENSENS SØGNING AF TÆSKEHOLD

De kender det, kan jeg se, Stormester Jan Ole Jørgensen. De har det dér afslørende lumske og frække smil, som altid når De trækker Deres forhud hårdt tilbage.

Lige som da De efter 7.ende brev – som De har været så venlig at bringe link til, mange steder – gik ud i byen, et særligt familiært sted hen, for at finde tæskehold, i stedet for at svare her, Ærede Stormester.

Ja, jeg fulgte Dem, hvor De gik hen Jørgensen, hvordan skulle jeg, Adolf, ellers finde dem, deres forbundsfæller. De skriver så utroligt klart på disse hjemmesider, som er De genfødt igen Mester, og kan slappe af, fordi De endelig er kommet hjem.

Mester Jan Ole Jørgensen, er det nazierne, De endelig indrømmer, gør Dem klogere, Mester, på Dem selv, Mester, eller er det mig, Mester, Deres evigt ærede underdanige Adolf?

MESTER. MÅ SKRIVE HER IGEN, DA DE IKKE SVARER MIG

Stormesteren Jan Ole Jørgensen, der ikke vil svare her, og heller ikke vil svare andre steder, går derimod til nazierne og spørger til sit medlemskab. Ligger der ikke en skjult trussel her? Mod alle os fredselskende væsener.

Er de nazier, de Junikredsen, eller er det bare Stormester Jan Ole Jørgensen, der spørger blandt venner, hos nazierne. Hvad med de andre nazigrupper i Århus og den danske omegn. Har Jan Ole Jørgensen også medlemskab her?

Hvad fanden bilder du dig egentlig ind, at beskylde Junikredsen for at være nazister, Jan Ole! Nej, selvfølgelig ikke. Men provision får De, Mester, for hvor tit Junikreds og Nazis konnekteres til hinanden. Smart Mester. Genialt at gøre Dem til selvstændig erhvervsdrivende, så Deres provision Mester, går direkte i Junikredsens kasse. Snedigt Mester med samme arbejdsgivernummer.

Mester, jeg Adolf har prøvet at kontakte Deres ærede venner med listerne over nazier. Men de vil ikke lade mig skrive på Deres hjemmeside. Som jeg skrev i brevet, og De husker det sikkert, ”Det ordner min Stormester Jan Ole Jørgensen snart for mig, for mig Adolf”. Brevet et her, "Som det dog kører med alliencerne", sådan en lille snigende smiger mellem "en falsk jøde med en stjålen bibel" og "hvordan to døde parrer sig", ../../a Dokumenter/a spand/2009-03-21 18.10 Adolf. Hvor det kører med alliencerne joj. DKDEBAT_DK - DIN DEBAT.htm.

I det hidtil ikke offentliggjorte brev til Jan Ole Jørgensen på Junikredsens hjemmeside, står der ellers ”Pas på, Jan Ole Jørgensen er ude og søge tæskehold”. JA, skriver Mesteren sgu i egen høje person. Det må bero på en subjekt-fejl, Ja, Mester, ikke længere bare en kategori-fejl, som De kender så godt og som De er udlært i Mester, disse systematiske kategori-fejl som de behersker i selveste Deres sprogkode, hvor den ikke bemærkes, kun af kendere.

SUBJEKT-FEJL OG KATEGORI-FEJL

Bemærk, Mester. Der kan leges her, leges mellem at skabe subjekt-fejl og kategori-fejl og-eller begge dele. Vidste De det, Mester. Når der flyttes rundt, på tilfældige informationer, og de parres med en samtidig flytten rundt på andre tilfældige informationer, fra en anden og lige så tilfældig sammenhæng, så må der ske noget. Der vil opstå en forskel, materiens mindste informationsenhed, næst efter dem ærede Jan Ole Jørgensen.

 Det er alkymien, Mester, De ganske givet har opfundet, Mester. Hvis De Mester, så tager Deres ”signalkolbe 1” i Deres ærede ene hånd, og ”signalkolbe 2” i Deres ærede anden hånd, og slår dem i stykker, kolberne, Jørgensen, ikke hænderne – dem skal De slå dem selv med Ærede, senere – så kommer der muligvis en lyd - og et hyl fra den indre side af den sjælelige substans, kaldet hjerne - når kolberne smadres mod hinanden, og falder sagte mod gulvet, i Deres ærede bolig der i Hamletsgade med alle kranierne, der ikke ved om de er købt eller solgt.

De Mester, må have bemærket det særlige i alkymien, Mester. Ikke lyden, men handlingen Deres, er det hele værd. Jeg forstår, at De træner Mester. Hvad er fx et møl, parret med et stearinlys? Ja, De spø(r)ger bare, hører jeg Dem sige. Men Jan Ole. Du gør det ikke igen, dette vingepineri. Der er ingen visdom at hente her, din skide sadist. Aha, jeg må lave en joj her. Har selv set det. Dyrplager.

Jeg gør joj-en: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”.

Stormester, lyt. Der er mere kraft i at blande niveauerne i et fænomen sammen, modsat at De bare ”gør” en omvendt BZ, hvor De Mester, er privatejendomsbegæret selv, himself, The Materiel Beast, Mester, modsat den ødelæggende tunge kærlighed til mennesket, som BZ altid slæber med indenfor døren. Hvor en ærlig BZere går efter, at alle skal have eget dartskive med joj-baggrund, til ophænging over barne-, købe- og bollesengene, så går De Mester, direkte efter dartskiverne, for at ha dem hjemme hos Dem selv, Mester.

Snedigt Mester, bare ærgerligt De selv har givet dem til dem, dartskiverne til BZ-erne, Mester. Det husker De ikke Mester? Passer ikke? Så hårdt De over mange år og Centeries har arbejdet med, ja bare, telefonchikane, specielt om natten, for at forstyrre idiotens søvn med sin familie, så må De da tydeligt kunne huske, at De fra et tidspunkt i dette sjæleløse årtusinde, efterfølgende kunne se Deres egne gerninger fra Ulvetimen på Gaderummets hjemmeside dagen efter. Helt ucensureret, intet skåret væk, og genialt Mester: Ved at chikane og true én, fik De budskabet ud til flere, til masserne i gaderummet, stuerummet og den udendørs terrasse.

KAN IKKE FORMULERE ET FORHOLD, MESTER

Mester. Jeg prøver at skrive om et ”forhold” her, et niveau-forhold, men jeg kan ikke helt åbne det. Kan De ikke svare Mester, så jeg kan åbne det, med Deres hjælp, Mester Jan Ole Jørgensen. Mester, vær ikke paranoid. De er ikke den eneste sindssyge i verden, håber jeg Adolf vitterlig ikke, men De er faktisk rigtigt godt stillet, Mester, skulle De være det. Sociologisk starter et massefænomen nemlig altid med et enkeltfænomen.

Jeg vil sige, at håbet er lysegrønt for, at De ikke Mester er alene i verden; - Men hører jeg Dem så sige til mig: ”Så starter jeg Jan Ole Jørgensen, Tredje verdenskrig”. Hvorfor Mester Jan Ole? Nåh, fordi De ikke vil afgive deres races særkende til Pøblen!

Mester, farligt, siger jeg Dem. De har et ord, Pøblen, som ”megaloman”, som de nakker sådan nogle Mestre som Dem, Mester, med. Men jeg ved, Mester, at De ikke er modtagelig her. Det ender sgu ikke med, Ole Jørgensen, at dit Rige, Vejen, Viljen og Målet, bliver udliciteret, bare fordi De vender ryggen til de andre megalomane. Næh, De er for snedig, Mester, kender Dem! Først skal fæ inden for dørene, og det kommer de, Mester, når De bruger den dér særlig lyd, hvor De smadrer noget fuldstændigt ligegyldigt. ”LYDEN” skal betvinge – kan jeg høre Dem udtale Mester – betvinge de dér undermennesker. Lykkes det godt for tiden, Mester Jan Ole?

FY-ARTIKLEN

Idioten skrev vist engang om din ”overmenneske-tankegang”, Deres ”overmenneske-ønske”, det var dengang idioten også skrev den dér fy-artikel, særlig den sidste del om et emne, jeg ved De ikke ønsker benævnt. Ja, Mester, ellers forstår idioten det ikke. Hvordan skulle Studenterhussagen ellers berøre Dem Mester?

Pist, Jørgensen, den er her, fy-artiklen – ../../a Dokumenter/a spand/1994-03-01 Kap.4 i Grundbegreber i psykologien. vedr. joj.htm - med særlig vægt med på det sidste kapaitel 4. Skulle du have solgt dette til din Indre Dæmon. Og ja … ikke så skuffet, selvfølgelig får De den ikke tilbage derfra, lige meget hvor meget De venter på gengældelse. Det er som at bolle sin egen mor, hva’ Jan Ole, og bagefter sagde hun til Dem, Jørgensen: Sådan fik jeg også dig, Jan Ole Jørgensen, og din far!

STUDENTERHUSSAGEN

Det er noget snusket noget, forstår jeg, Mester Jan Ole Jørgensen. Denne Studenterhussag fra 1993. Jeg ved, Mester, at De har nævnt, at det er sket før, at idioten har kvajet sig. Så må det også være Deres papirer, Mester Jan Ole Jørgensen, fra senere, som man skrev af fra, dengang plottet mod Demokraterne i Studenterhuset, skulle planlægges. Jf. Kapitel 17a: Studenterhussagen 20.oktober 1993, ../../regnbuen_html/Kapitel%2017%20Studenterhus-sagen%2020%20oktober%201993.htm; Kapitel 17b: Svaret 1996, ../../regnbuen_html/1996 De Autonome. Artikle af Kritiske Psykologer, Rådgivningsgruppen Regnbuen.pdf eller dårlig htm-udgave

Sjovt med den genbrug, hva’ Jørgensen, både frem og tilbage. Husker tydeligt, at De dog har en grænse Mester. Det var da Faderen, med sønnen, i Gaderummet, også skrev Deres geniale papirer af i 2007. Her udbrød De, Mester, en "uforbeholdent bøvs med pløre". Og skrev straks til AFA og Ungdomshuset. Det er ligesom tyndskid, der bliver til mylderbæ, på Deres niveau, Mester. De Mester, er simpelt hen i en særklasse for sig. Jo, De kender godt, siger De Mester, Aleister Crowley, udråbt til "verdens ondeste mand", altså selvfølgelig næst efter Dem, Mester. Måske Mester, skal jeg Adolf inden længe, ”gøre” nogle komparative analyser af disse, Deres skrifter, Mester, fra Regnbuen, Solidaritetshuset, Solidaritetshuset og Gaderummet. De er nået langt, Mester, som lurer, tyveknægt, krænker og kopist, men kan sikkert nå endnu længere, med hjælp fra Deres ærede, Adolf.

TILLAD JUNIKREDSEN AT VÆRE DERES LIGEVÆRDIGE. TRU KUN EN GANG IMELLEM

For at citere Dem Mester, Jan Ole Jørgensen, når Deres fantastiske sjæl sanser noget, der strider mod Deres evige plads i solen, Deres velbehag, ikke ubehag. Men måske, Mester, skulle De tillade to sole, jeg gentager - 2 sole – for ellers får De med det samme ansvaret for alle de nazier der figurerer på Junikredsens hjemmeside, nu De snart får Junikredsens medlemslister – og ja, hvor Deres eget navn er streget over inden udleveringen - og da De Mester i forvejen har nok at lave med Deres købe-dele-kone, barn, psykologkarriere, hjemmeplejearbejde, Medarbejder på Østasiatisk Institut, studerende på Russisk Laboratorium, fuldtidsansat som spamproducent på Gaderummets hjemmeside, hvor det endda hævdes, at ham tossen, psykologen, aflønner Dem, Mester, ud af sin private lomme.

Pas på, Mester Jan Ole. Al Capone blev ikke slagtet pga. lidt småmord hist og pist, som De jo heller ikke bliver, Mester; Al Capone blev slagtet af Skattevæsenet, Mester, vidste De dette. Ja, selvfølgelig, De har jo allerede gang i butikken med de der benævnte købekoner fra Ukraine, som De vil eksportere til hungrende danske mænd, til brug af Deres parti, ærede Mester, af alle afdelingerne, af alle partiets medlemmer, muslimer eller ej – lige som hjemme hos Dem selv Mester, med Deres ærede delekone. Mester. Er De der? OK, jeg ser tegnet, jeg skal skifte emne. Men husk alligevel at opgive det til Skattevæsenet, Mester, under rubrikken ”Rufferi”, så er De sikret mod dokumentfalsk. 

DET PSYKISKE UBEHAG

Jeg Adolf, griber i min dybeste afvisning, forestået af ovenstående udtale fra Stormesteren, hans udtale af et, i Mesteren, opstået ”psykisk emne” af ubehag over mit nærvær med bogstavets form. Hvad gør dødelige med et psykisk ubehag? Hvad gør Mester Jan Ole Jørgensen ved et psykisk ubehag? Gerne på kripsy@gaderummet.com, men gi’ den bare hele skallen, alle steder. Verdensrevolutionen venter for Stormester Jan Ole Jørgensen; Mesteren kan ikke vente.

Hej Jan Ole. Hvad med en lille ligegyldig fuldmagt, som De altid beder om, Mester, De der er ens juridisk udpeget bistandsværge, hvor De uden anledning og begrundelse, med Deres berømte håndbevægelse, indlægger og tvangsindlægger obsternasige klienter fra Deres psykologpraksis, som De offentligt fortæller om. Mester. Som De Mester, har udtalt Dem om Deres praksis, ”det skal ikke være gratis …”, men undskyld, Jan Ole. Hvad var det nu, Deres eksaminerede uddannelse var? Som De skriver på nettet, d. 14.marts 2008, kl.10:18:

”I lyset af alt det, jeg har oplevet og været udsat for, så har jeg valgt at skrive og berette om al min viden til kommunen. Jeg har gjort det for at sikre mig, det ikke bliver gratis for manden at sende endnu en patient i hovedet på mig” (Jan Ole Jørgensen, ../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-03-14%2010.18%20joj.%20at%20sende%20en%20patient%20til%20mig.%20DKDEBAT.pdf)

PSYKOLOGTITLEN

Er psykologtitlen ikke beskyttet, Mester Jan Ole Jørgensen? Ja, hører jeg Dem sige, men De anerkender ikke andre psykologer end Dem selv.

”Tak min ven, min Ærede kollega, under hvis protektorat, enhver ud i psykologien skal være. Og er de ikke det, de psykologiske lømler, så er det ikke psykologi. Jeg må altså gentage det:

”Så er det i hvert fald ikke psykologi, mener jeg Stormester Jan Ole Jørgensen”; og jeg må gentage, at jeg har gentaget det, så også rumklangen af min mening, kommer med ned i selve drifterne i bogstaverne dine. Det er derfor mine ord ikke står helt stille, lige meget hvordan De kigger på Deres monitor”.

Smart Mester, dén skal nok gå i retten, også dén med Deres psykologpraksis derude på Universitetet i Snorresgade. Hvordan går det egentlig, Jørgensen derude i det russiske?   

DEN RENÈ, DEN RENÈ, DEN SPØGEFUGL

Jeg kom fra, hvad De kan fældes på, Stormester Jan Ole Jørgensen. Hører jeg, Deres Adolf en uforbeholden undskyldning til René Handberg, nu vi snakker sammen gennem netop disse præcise bogstaver, Jan Ole Jørgensen. Kan ikke høre? Ok. De er på lokum, Stormester Jan Ole Jørgensen, hører jeg Dem udtale: ”Vi snakkes ved, os to psykisk syge, der evigt og altid skal følges ad”, siger De.

Mester, hvad hvis ikke Rene Handberg vil have noget med Dem at gøre, eller heller ikke som Dem, er psykisk syg. De er jo nok ung i sjælen, men ikke længere en årsunge i kroppen, og René er kun til piger, så hvad gør de så Mester? Ahhaa, De fortæller Rene Handberg at han er en fejl, fordi han ikke deler deres seksuelle retning, heller ikke hvad de små angår, det dér kuvøseguf. Ahh haa, jeg forstår Dem, Mester. At De Mester mener, at Rene er en ”værre én”, altså en værre én i Deres psyke Mester, og derfor er René deres private ejendomsforfølgelse – lige meget hvordan De Mester, tænker og føler og har adfærd.

TÆNKER, FØLER, ADFÆRD

Pudsig sammensætning af teoribegreber, af ’tænke’, ’føle’ og ’adfærd’. Deres optræden, siger idioten De er ude efter Mester, er et udtryk for begyndende psykose, eller at psykosen muligvis allerede er under udvikling, nu De Mester, kun har 3 led i psyken! Det fjerde led, den kooperative produktion, den sagsmæssige detalje ift. til andre, der får alting til at hænge sammen – indefra, modsat et puslespil - hvor er det?

DEN KOOPERATIVE SAMFUNDSMÆSSIGE PRODUKTION

Hvor fanden er det? Sig det så, Jan Ole, har du også stjålet denne, den kooperative samfundsmæssige produktion, så skide på om du er DU eller De. Fuching Jøde med en stjålen bibel, er De, Stormester Jan Ole Jørgensen. De bomber jo os menneskelige individer tilbage til før det Kommunistisk Ursamfund, hvor alle var lige, og hver en bøsse sin joj-trækkerdreng. Forfærdelig samfund, Mester. Det var som der var fred, fordragelighed og retfærd, mens De Mester, bare stod så flot som ”stenstøtten over den evige idiot”.

Mester, er det derfor De bekriger, Mester, ham den anden idiot, som De siger, Mester, er ude i virkeligheden, og som stjæler Deres identitet, Mester, om han så er fra Jordløse (jf. Adolf historie 6 og 7), Gørløse, Kvindeløse, Psykopatløse, Gaderumsløse, Regnbueløse og hvor de ellers er løse på tråden, eller Mester, når jeg tænker på Deres smukke krop, deres håndled og deres diagnoser. Aha Mester, De vil bare være sikker på, at De og ikke idioten kommer til at stå model til stenstøtten.

Kender De Mester, nogle af byerne? Ikke! Så bør De bede om optagelse igen i Rådgivningsgruppen Regnbuen, ved ham idioten. Det kan være, de er blevet møre af kun 15 års chikane. Stærkt Mester, men De havde jo også trænet godt og grundigt før Deres møde med gruppen. Var det i psykiatrien, at De trænede? De havde været der? Ja, ja, jeg hører Dem, diagnose ingen rolle, men det skal De jo sige Mester, når De har én. Men Jørgensen. Ikke skamme sig. De er bare, Hr. Jan Ole Jørgensen, én af de dér psykiatrioverlevere, som alle os andre.

Og nej, Jan Ole, ikke mobbe, det behøver du ikke. Du ved jo godt: ingen diagnose som dig, ingen diagnose når dig til sokkeholderne. Så lad vær med at hævde dig på din families vegne. Det kan ødelægge dem.

TAVLEN

Der var en tavle, Jørgensen, hvor de forskellige individers psykiske ”clues” blev listet. Du kender dem, Jørgensen, fx sådan nogen som ”jeg hader jøder”, og straks skal verden være ”muhamedanerfri”, eller ”jeg hader bøsserøve” og straks skal verden være ”et stort hav af smukke gudeprofiler af joj-format”, for så skal der bare handles, mindst en joj eller 10: ”Når jeg alligevel har tændt computeren, så har jeg lige oplyst om dig, og det er det”(joj-en 2003).

Jeg ved, Mester, dette optager Deres iltre sind. Men De skal vide hvad menneskene om Dem fortæller om Dem. Alle mener De kan tale idioten tilbage til Jordløse, hvor han aldrig har været, men alligevel er vokset op, ifølge Dem Mester, fordi De Mester, med Deres psykiske kraft, deres snilde, udfindelsesevne, muligvis lidt drugs og tissekone tilsat, har gjort ham til én fra Jordløse.

Alle Mester, mener De kan ordne det endeligt, på et par måneder, hvis ellers De, Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen, ellers fik frie hænder. Sådan få lov at lege lidt med elektrochokken, frem for at den anden gør det med Dem, Mester.

De skriver jo også, Mester, i Information, at idioten ”tidligere er indlagt på Rigshospitalets psykiatriske afdeling hos psykiater Tom Bolvig ” (http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2008-04-21%20Information.%20Der%20bør%20være%20rum%20for%20unge%20hjemløse%20i%20København.%20med%20kommentarer%20joj.pdf).

Aak ja, gode gamle NeuroTom - så må idioten også have fået elektrochok derovre på Rigshospitalet. Ja, den Tom den Tom, den skalpette-stjæler, ja ikke af sjæle, men af instrumenterne. Det er den dér privatisering, som Fogh trækker ned over de arbejdende i vore Kommunistisk Samfund, og som gør at også fremtidens organisatorer, ikke kan holde fingrene fra dem selv, på de offentlige arbejdspladser som De har betroet dem, Mester¨, men hvor de absolut skal stjæle deres egen operationsredskaber, til Dem Mester.

TRIP, TRIPPE TRIP

Jeg har det Mester, når jeg prøver at følge Dem, Mester, at det er som at tage et trip, og hvor verden så bagefter stadig skal være den samme, som inden trippet. Det er umuligt, Mester, men det ved De om noget, alt om. De blev der jo Mester, i deres Ophøjede Visdom. Nogen, Mester, har sammenlignet Deres psykose, med en kundalini-psykose, De ved Mester, den der fede psykose, hvor man kører på første klasse i sin egen verden, indtil det evige sammenbrud. Jeg tror ikke, Mester, at disse dilettantiske diagnostikere har 100 % ret om Dem, Mester.


TRIPPENE. ER DET DERES TÅGE TILSTANDE, MESTER?


Har De, Mester, taget mange trip, Mester, før De kom til at sidde fast i Deres nuværende trip, Mester. Hård tale, Mester, men på modstanden skal personligheden udfoldes, og kan denne ikke klare alt, både modstand og personlighed, så er de deficit, restaffald, der som Deres gamle nervepiller, Mester Jan Ole Jørgensen, ikke er noget værd.

Hvad er det nu der gives psykisk syge med skizofreni? Har De Mester glemt det og Deres personlige erfaringer hermed? Vi andre Mester, husker Dem tydeligt, har andre diagnoser, og bestemt ikke en som Deres.

Mester, relax. Ingen trusler, hør bare: De er den unikke skabning, som historien har ventet på. JA, jeg ved godt De tjekker alle Deres nervepiller, mens De spiser dem, og det er også derfor De spiser dem, pillerne, Jan Ole, ikke dig selv, Jan Ole, ikke fordi de påvirker Dem, Mester, for det kan jeg se at de ikke gør, disse piller, men for til andre dødelige, altså alle undtagen Dem selv Mester, at formidle deres erfaringer og budskab fra dette ”The Devil behind”, dvs. kan blive meddelt, hvad der er værd at vide fra dette terminalstadie af de Gudeløses verden, som De har det med, Mester, at trække en hvilken som helst gud og anden vilkårlig person ind i.

Jeg ser Dem, Mester som en anden Jesus. Lige meget hvor mange kogere, han ryger, lige meget hvor meget potchai man fylder i ham, i ham Jesus Christus, så kan ingen mærke en skid. Han er bare dyr i drift, ham Jesus, uden at han får noget ud af det, end ikke en lille hallu. Jeg, Deres ærbødige Adolf, tænker, at De Mester Jan Ole Jørgensen er sådan en Jesus Christus. For De kan frelse Rene Handberg.

De må være varmet op nu, Mester. Er jeg ikke en dejlig ”Pleaser”, husker på Dem som den ærede bokser af uendelig inkarnation, som De er Mester, men også at De har brug for at høre det igen. Som jeg skrev Mester:

”Jeg forstår godt du har det hård, min ven. Tænk som du, at skulle repræsentere inkarnationerne af alle evige boksere, hele tiden oppe på tå, hele tiden ude og føle den anden på tænderne, ja ha ha næverne, hele tiden i den bevægende position, hvor killerinstinktet drypper så meget over modstanderen, at han på et tidspunkt selv dør af skræk. Hvem andre end Dem Deres højhede stormester Jan Ole Jørgensen, kan dette”(Adolf The Fifth).


VI STARTER MED RENE HANDBERG. En dacapo fra The Sevnth.


Der skrives, af Dem, Mester Jan Ole Jørgensen:


14.3.2008 DKDEBAT.

”Rene Handberg kom på den lukkede og blev hjulpet ud af Karl Erik. Nogle måneder senere begik Rene Handberg et drab med en økse ud for Kvikly på Nørrebrogade. Jeg havde nogen tid forinden mødt ham der gennem to uger, og valgt at holde pause med at komme på Nørrebro” (Stormester Jan Ole Jørgensen).

21.4.2008 INFORMATION

”Jeg blev passet op af Rene Handberg udenfor Kvickly på Nørrebrogade gennem cirka to uger. Jeg turde simpelthen ikke gå der mere på et tidspunkt.

Senere på sommeren læser jeg, at en sindslidende mand gik amok der udfor Kvickly og slog en tilfældig forbipasserende ihjel med en økse. Af folk, jeg har talt med har jeg godt nok fået modstridende oplysninger. Men jeg vælger at tro, at det var Karls ven og kollega, der stadig stod der” (Stormester Jan Ole Jørgensen).


SPØRGSMÅLET IGEN, DA DE HAR IKKE SVARET MESTER, MEN DE KAN GODT, MESTER JAN OLE JØRGENSEN


Og nej, Jan Ole, der ER ingen ledende tone i overskriften.

Jeg ”gør” en afvisning af Dem, Stormester, tilbage til det for Dem deres: Hvad kaldes denne særlige argumentationsform, hvor Rene Handberg bliver morder på grund af et begrænset psykisk erkendeforhold hos idioten? Og er der så håb? kripsy@gaderummet.com – eller beslægtede mails.Adolf Den Stille Starter

Forsættes

Kommentarer:

2009-03-25 joj svar på Adolf brev 8. Når to døde parrer sig. Pakke.pdf

*********************************** RETUR TIL TOP

8.5

2009-03-27 Brev 8.5 Out of order. Ingen svar fra Dem

8.5. 51

2009-03-27 Brev 8.5 Out of order. Ingen svar fra Dem.. 51

GUILLOTINEN.. 54

DJÆVLEUDDRIVELSE.. 55

BRÆKERKLÆRINGER.. 55

HVOR SVARER DE IKKE, MESTER, RENE HANDBERG?. 55

AT MÆRKE: 55

DEN DÈR KRIBLEN I NOSSERNE, DER SÆTTER ET SJÆLEBILLEDE I GANG I HJERNEN   55

AT BRÆKKE SIG, OG AT BRÆKKE SIG IGENNEM TIL INDSIGTEN.. 56

I DAG ER INGENTING GRATIS. 56

KONSEKVENSERNE ÆREDE STORMESTER.. 56

JAN OLE JØRGENSEN! DE MESTER, DER SOM DÉN ENESTE, SER FALSKE INDLÆG I FALSKE NAVNE, HOS ANDRE. Hvordan hænger det sammen?. 57

LIGRØVER JAN OLE SØREN JØRGENSEN.. 57

DET STÆRKE OG SVAGE LED.. 58

HJEMLØSESEX.. 59

DE VIL BLIVE KENDT MESTER, TRO MIG.. 59

Adolf brev 8.5: Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. Out of order! Ingen svar fra Dem

Adolf er skuffet! 3 gange i træk bringer De, Hr. Jan Ole Jørgensen, idiotens eget papir, offentliggjort af idioten selv i sidste årtusinde på internettet. Idioten skriver godt nok, at han – i situationen hvor han skriver det, før internettet – at det ikke skal gives videre.

GUILLOTINEN

Flot Mester, flot Stormester Jan Ole Jørgensen, nu sidder De i saksen, eller skal jeg sige: guillotinen! Nu ved alle i hele verden, hvad De Mester kan finde på, at gøre ved andre, som De Mester, påstår skuffer Dem.

Godt hele verden nu ved, hvem jeg er, og hvad De er for én, Mester! Og…? Mester, det vil De bruge til …?

Held og lykke, siger jeg, Adolf Himler der Otte. Tror De, Mester, at det er derfor, at De brækker Dem igen og igen, som De skriver alle 3 gange? De kan mærke en svimlen, mærke alle brikkerne i Deres puslespil, Mester – hører jeg Dem sige – og at De er på vej op, op til skafottet? Nåh, nej, selvfølgelig ikke, Mester, ikke endnu. Men Mester. Prøv at mærke igen, og Mester, dette ord ”mærke” vil De senere erfare, vil blive defineret for Dem, ud fra Dem selv, Mester.

Og hvornår, Mester, tror De, at De holder op med at brække Dem, som De skriver? Hele 3 gange!

Brækker De, Mester, Dem også på deres købe-dele-kone fra Ukraine og barn? Det håber jeg sørme ikke! Det skulle være noget giftigt noget, der kommer op, når en udrensning som den forestående, er sat i gang, en udrensning – ja jeg ser på Dem, Mester, at jeg har ret! - der tilsyneladende har eget liv, ja … ja vide, om det egentlig er en djævleuddrivelse, der er ved at manifestere sig der i verden, her foran os to Mester? 

DJÆVLEUDDRIVELSE

Men Mester, jeg tror ikke på det. Djævlen skal da først have manifesteret sig, før Djævlen kan drives ud? Eller er jeg fejl på den? Som gamle Karl Marx sagde, til os marxister: ”Det vil historiens praksis svare på. De herskende tanker er altid de herskendes tanker”.

Der er nogen, Mester, der siger, at De er sådan en ”subjekt idealist”, der skaber verden, ved at lukke øjnene og forstille sig den, og ud fra dette gennemtrængende indre åsyn, at tale virkeligheden frem og alle dens mennesker. Intet i verden, har ikke Deres præg, Mestrer, allerede i udgangskonstitueringen.

BRÆKERKLÆRINGER

Men intet andet end Deres egen ”brækerklæring”, Mester, kommer De med papiret fra idioten. Gad vide om det kaldes, at ”kommunikere”, Mester, når De bare gentager, hvad den anden har sagt?

HVOR SVARER DE IKKE, MESTER, RENE HANDBERG?

Beklager Jan Ole Jørgensen. Jeg ved De helst vil snakke om Deres konkurrence med Mike om drengesex med voksne, men det skal jeg, Deres underdanige Adolf, nok snarest komme ind på.

Hvad tror De, Mester, Rene Handberg, gør for tiden? Gør ved deres udnævnelse af Rene Handberg til ”morder foran Kvikly på Nørrebrogade. Derfor fik han også forbud mod at komme i Gaderummet”, som De skriver Mester. Vås det hele, Mester. Betaler De frivilligt, Mester, tort og svie, og smudstillæg på grund af Dem, Mester, til René Handberg? ”Oder gibt es anderes metoden!”

AT MÆRKE:

DEN DÈR KRIBLEN I NOSSERNE, DER SÆTTER ET SJÆLEBILLEDE I GANG I HJERNEN

Hvad med at svare, ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. De ved jo Mester, at De er skyldig, så det kan da ikke tage så lang tid at svare!! Men det er måske derfor, at De brækker Dem Mester? Igen og igen! Jeg kan se Dem for mig, Mester, De kan snart ikke længere holde det inden for dørene.

Måske Mester, at De for alvor er begyndt at kunne mærke – ja Mester, mærke betyder den dér kriblen i nosserne, der sætter et sjælebillede i gang i hjernen - Deres reelle problemstilling, Hr. Jan Ole, den sociale problemstilling indenfor det psykiatriske sundhedsvæsen, som de fik for meget af dengang de i Jordløse, på Vestsjælland, spiste en nedfalden fane med deres billede på. Da var det også, at Adolf, Deres ærede udsending, kunne konstatere:

” De havde været nødt til at brække det op, du ved som hunde og katte gør det. Når de spiser noget forkert, ja så kaster de som det mest naturlige op” (Adolf, i”The Seventh. Den falske jøde med den stjålne bibel”).

Det er altså en ”en social problemstilling, indenfor det psykiatriske sundhedsvæsen”, som De har fået for meget af, Mester Jan Ole Jørgensen. Derfor skal De hele tiden brække Dem, men bare vent og se goderne vokse frem.

AT BRÆKKE SIG, OG AT BRÆKKE SIG IGENNEM TIL INDSIGTEN

Først kommer bræk, ganske almindeligt, som De har det nu Mester. Det er første fase. Anden fase kommer, når der ikke er mere at brække op, og det er pinefyldt, så endelig begynder kramperne, denne vejviser for ”Indsigten”, hvor det er som mavesækken er oppe og vende i halsen hver gang, De brækker Dem og alligevel ikke brækker Dem, ærede Stormester Jan Ole Jørgensen!! Dette er uden tvivl, det mest sælsomme stade. Men herefter, så kommer fasen hvor mavesækken bliver ved med at sidde i halsen, nærmest som en livmoder.

Andre mennesker tror på dette tidspunkt, at de står over for en blomsterstander, uden blomster men hvor det gamle slim stadig sidder i kanterne, og de går videre; andre benytter lejligheder og lader deres vand, deres ærede gylle, i den ærede blomsterskål, Dem Jan Ole Jørgensen.

Jeg hører Dem, Mester, det er kun formen, jeg beskriver, og det er ganske rigtigt set. Indholdet er helt Deres eget Mester, og det må De selv kløs i, Mester.

I DAG ER INGENTING GRATIS

I konstateringen af, at Jan Ole Jørgensen – på 16.år i samme form og med samme indhold - fortsætter sin chikane, sin krænkelse, sin rygtesmedning, sine løgne, sin intrigeren og sine trusler om vold – og lader som om han ikke allerede kan se slisken, for sig, til sig selv, der fører til tvangsfjernelse og hjemløshed - skal det bemærkes, at det ikke er gratis at være et kontinuerligt dumt svin over for andre. Det har allerede fået store omkostninger for:

René Handberg, Otvar, Kristel, Søren, Mike, Kennet, Tim, Lene, Kaj, Kia, Alan, Ole, Tommy, Tora, Sara h, Zara, Michael, Sonja, Henrik, Pelle, Pieter, Anni, Jens, John, Jacob, Nikolaj, Klaus, Pernille, Lasse, Janus, Ulrich, Leif, Viggo, Carsten og Gitte (og for de flestes vedkommende: også chikane af familiemedlemmer) –

bare for at nævne dem der kan huskes i et enkelt lille første åndedræt fra 1996. Skal resten nævnes, fra tiden dengang og op til i dag, bliver det telefonbogen om igen – men det ER muligt, det bliver nødvendigt efterfølgende, at gentage telefonbogen. Måske kan der skrives en ny og bedre telefonbog, med Deres hjælp, ærede Stormester Jan Ole Münchhausen Jørgensen.

KONSEKVENSERNE ÆREDE STORMESTER

Konsekvenserne af deres virke, Stormester Jan Ole Jørgensen , har været: at blive arbejdsløs, miste sit psykologjob, jobbet i hjemmeplejen, blive smidt ud af sit studie, om det så er russisk eller psykologi, miste sin kone, sin mor og far, sin bolig, få øretæver af naboerne, indberetninger fra institutionen, og at ens barn også bliver taget fra én.

Sover De godt, Stormester Jan Ole Jørgensen ? De vil altid have billedet tilbage af Deres ærede barn tilbage, lige meget hvilken institution, det anbringes på. Pas på, Jørgensen. Det går altid sådan, når man ikke besvarer de spørgsmål, der stilles én, fx om René Handberg, stillet allerede. Og Mester, jeg ser Deres ærede åbne mund! De andre vil én for en, alle de andre – sikkert ”psykisk syge”, kan jeg høre Dem sige, Mester, i min øresnegl - senere tage til mæle, Mester Jan Ole, også.

JAN OLE JØRGENSEN! DE MESTER, DER SOM DÉN ENESTE, SER FALSKE INDLÆG I FALSKE NAVNE, HOS ANDRE. Hvordan hænger det sammen?

Lige som De skriver på Deres nazi-hjemmebane, ”Junikredsens hjemmeside”, at det er deres underdanige Adolf, der skriver i andres navne. Ærede Jan Ole Jørgensen. Jeg Adolf har allerede meddelt Dem - det skete i ”Som det dog kører, en halv Adolf mellem 7. og 8.” , jf. http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2009-03-21%2018.10%20Adolf.%20Hvor%20det%20kører%20med%20alliencerne%20joj.%20DKDEBAT_DK%20-%20DIN%20DEBAT.htm

- at jeg ikke kan få lov at skrive på Deres blog hos nazierne. Så hvordan kan det være mig, Deres ærede underdanige Adolf, der skriver på naziernes blog i andres navne? Jeg spørger bare Mester! Pas på fejl, fremover. Det er lige som med chikane. Det siges, at idioten er ved at fremme at der skal betales provision af resultaterne. Og så går det godt nok ud over Dem, Mester. Så skal De betale skat både af rufferi og af deres arbejde hos nazisterne.

Desuden Mester, synes jeg det er tarveligt, at sige om mig, at jeg skriver indlæg i andres navne. De Mester, de ved jo godt når De kigger i loggen, og ser på e-mail og IP-nummer, ja så må det være fra to forskellige steder, idioten skriver fra.

De Mester, må da indrømme Deres underdanige Adolf, en vis genialitet, sådan at ha’ to forskellige e-mails adresser, og så løbe frem og tilbage mellem to steder. Måske Mester, er idioten sådan én, der kører rundt med de nye telebusser, og et simpelt busskifte, så ny IP-nummer – og så straks en ny e-mail adresse, med et par klik – lige som De plejer at gøre, ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. JA, Onde Tunger hævder, at den, der fisen lugte kan, er fisens ejermand. Og Jan Ole Jørgensen : DÈN slipper De hele tiden. Det gjorde De også dengang, De var i Solidaritetshuset. De Jan Ole havde sådan et særligt psykosocialt diktum: Alt hvad skrevet blev, var skrevet af idioten, såfremt det talte Dem i mod; alt andet, hvad skrevet blev, og som ikke talte Dem i mod, Stormester Jan Ole Jørgensen, dét fik lov at stå. Efter sigende skulle det stadig stå der, men vi kan ikke finde det. Vi finder kun, ærede Stormester Deres egne skriverier, om andre end idioten, men som alligevel slutter på samme sympatiske måde fra Deres side Mester: at De håner den anden person ud, som regel helt ud af psykologien og ud af virkelighedens verden. Det, Mester, er fandeme godt gået. De Stormester Jan Ole, var lige startet på psykologistudiet dengang – eller snød De dem ind – og alle Deres indlæg slutter med, at den anden er en idiot – først den ene psykolog, så den anden psykiater, så en tredje psykolog, så en fjerde psykologistuderende, citeret fra kendt materiale! Det vil blive spændende at dykke mere ned i dette Deres materiale, siger jeg Adolf Himler der Otte, Deres evigt underdanige, Hr. Jan Ole Jørgensen.

LIGRØVER JAN OLE SØREN JØRGENSEN

Som De fremstiller tidsånden, dengang De ærede Stormester slog den ihjel i Solidaritetshuset i 1996 - og ja, Hr. joj, du læste rigtigt: ”slog tidsånden i stykker, ære være dit minde” - så må der være skrevet rigtigt mange, ja vel uendeligt mange, breve, oplæg og artikler, der støtter Dem, Hr. Jan Ole Jørgensen, og som derfor må være sande, og ikke er skrevet af idioten, hvis identitet De hele tiden prøver at nuppe – men hvor idioten hidtil har opdaget den dér med at idioten er fra Jordløse, hvad han stadig hævder han ikke er, Mester, og derfor er det, han stadig lever idioten. Mester! De må have stærkere træk? Mester? Er De der? Mester? Fedt, Mester. De var lige væk et øjeblik.

Jeg siger Dem, Mester. Ethvert blackout er en lise for den næste dag, klar i sjælen man bliver, vær glad, og bagefter smutter De bare lige igen over forbi NeuroTom på Rigshospitalet – som De Mester jo skriver stolpe op og ned om - og får Dem et lille elektrochok, sådan af præventive grund – som De beskriver, De gør Mester, med Dem selv Mester.

Af uransagelige grunde, kan jeg ikke finde alt dette om Dem, det må være en kæmpe mappe, der mangler, så Stor De er Mester Jan Ole Jørgensen. Kan De ikke selv, Mester, offentliggøre denne kæmpe bunke af støtteerklæringer til Dem og til Deres sag, så denne ulidelige historie kan stoppe.

Jeg ved, Mester, at De har stor støttekreds på Deres nazi-hjemmeside, så tag bare disse indlæg i stedet for. Er det Søren, der støtter dig her? Søren, der døde, og som du intet kendte til, og som du misbruger, din skide ligrøver, fucking dig Jan Ole Jørgensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det er jo fandeme, som Djævlen lidt rør på sig her. Er Søren genopstået? Eller hvad siger De, Jørgensen, der siger De holdt Søren i hånden da han døde, trods at De ikke havde set ham i mange år, fordi han ikke brød sig om Dem. 

DET STÆRKE OG SVAGE LED    

De ved godt Mester, at kan De ikke komme igennem det stærkeste led, og undgå at blive nakket på det svageste, så har De ingen fremtid, åhh, undskyld, selvfølgelig har De en fremtid, men det er bare synd alligevel. De, Mester, vil med sikkerhed få brug for hele Deres opmærksomhed, ”denne Deres flydende kilde af lava” – som den er beskrevet af en nær naziven af Dem – for at berige os andre underdanige, med Deres visdom – og alligevel vil noget andet ske.

Deres ærede underdanige Adolf, har opsnappet et papir om Dem og studenterhuset, af 25.marts 2009. Det slutter således:

”Vi er heldige at have et stort dokumentationsmateriale, også med analyser af processerne både før, i springet, og efter nærmest alle begivenhederne. Der må kunne drages noget generelt vigtigt ud heraf, så dét dér skær – der påstås stødt på og som ikke er der alligevel, men som alligevel tager det hele med ned, på nær lidt mus, mænd, kvinder og børn –

jf. Vygotsky 1925 if. skizofreni-forskning, hvor kategorien ”pseudobegreb” indføres. Sætningen i denne kontekst, er et eksempel på et sådant pseudobegreb, en logisk sproglig struktur, en ulv i fåreklæder, der formår, på endnu ubestemt vis, får den lov, at rive hele den sig omgribende psykiske struktur ned, og hvor den i faldet med sig, tager tidligere egne psykosociale genstande med –

kan sidde i stævnen som et reflektorisk forhold, med tilgang til hidtidig teoretisk, metodisk og kategorial erfaringsmateriale om et særligt bøje, pejlemærke, indendørs skibet i omgivelserne, der skal styres udenom, ved at blive grebet i tide – for videre handling, i mente dens særlige alvorlige karakter”.

I Deres ærede åsyn, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen, hvad svarer De så på spørgsmålet til Dem, stillet af René Handberg 1996 – og stillet utallige gange - gentaget af Adolf i ”The Seventh. Den falske jøde med den stjålne bibel” 2009, og senest genfremsat af Adolf Deres Ærede i ”The Eight. Når to døde parrer sig”, senere i 2009?

HJEMLØSESEX

Nu får De altså ikke mere hjælp, Mester. I Næste afsnit tror jeg, at jeg Adolf, Deres Ærbødige Underdanige, vil savle i lidt ”hjemløsesex”, som De jo fascineres af, Hr. Jan Ole Jørgensen. Det er jo længe siden, De selv er kommet ind på dette for Dem, Mester, gentagne emne, ud i det uendelige i alt hvad De i en periode skrev. Det var for et par år siden, for ganske nyligt - Deres underdanige Adolf kan selvfølgelig tage fejl af årstallene - samtidig med, at De, Hr. Ole Jørgensen præsenterede Dem som psykolog på Østasiatisk Institut, og havde klienter – som De har beskrevet på skrift, tidligere - hvad De heller ikke, Hr. Jan Ole Jørgensen, som med René Handberg, har svaret på!

Adolf er skuffet, Mester!! Bemærk de 2 udråbstegn, Mester. Stavekontrollen tillader ikke flere, før der kommer grøn fy-understregning fra stavekontrollen.

Hvorfor mon? Hvorfor denne mangel på hjemløsesex? Nå, De har fået lappet Deres bolledukke, under Deres ærede computerbord, så De både 1. kan sidde online på Gaderummets hjemmeside og holde Gaderummets Spamcontroler fuldt beskæftiget 24 timer i døgnet, godt i disse arbejdsløshedstider, stærkt gået Mester; 2. pille ved deres barn; 3. sætte billede af Deres ærede barn ind på nettet, ikke billede af Dem selv – kun hundredvis af falske profiler uden billede af Dem selv, ærede Stormester Jan Ole Jørgensen; og derfor 4. ikke længere behøve hjemløsesex, lige for tiden.

DE VIL BLIVE KENDT MESTER, TRO MIG

Mester, sæt Dem venligst, Mester. Men undskyld Mester, selvfølgelig behøver De ikke blive nervøs, for hvad det betyder at se sit navn, et billede – og sin historie - på plakater på alle lygtepæle, døre og tavler, hvor man bor, arbejder og studerer, og hvor ens barn er på institution. Ingenting Mester.

De bliver bare kendt for dét, De er så god til: at chikanere andre, og tro det er gratis!

Vil De Mester, selv sætte det op, fx sætte Deres ærede sidste 3 skrivelser, med idiotens papir hver gang, op – eller skal Adolf Deres underdanige, gøre det?

Sådan som De PILLER ved idioten, Jan Ole, så er der sgu da ingen, der ikke tror på, at De Mester Jan Ole Jørgensen, han holder fingrene Deres, fra deres eget barn. Er det også derfor Mester, at de har krydset klinge med en pædofiljæger, og har slettet nogle indlæg om dem selv, Mester, ham Shark8, på deres blog, Mester? (Jf. Adolf i ”In the Early Age”).

Gad vide, Hr. Jan Ole Jørgensen, om andre så også vil have betaling af Dem, for ikke at anmelde Dem til de Social myndigheder. Men trøst Dem, Mester.

Al erfaring siger, at efter et stykke tid, er der ikke længere noget at frygte, for så har de været der og afhente det hele. Husk at ha’ billedet af Deres barn på Dem, Mester, sådan dér hvor man plejer at gemme tjalden, når man skal igennem politispærringerne, op i røven med det, så har De i hvert dette, til næste skidetur. Sidder De godt Mester?

Adolf ”Den skuffede”

Fortsættes til der er to skuddage i samme måned i samme år


2009-04-01 ikke april snar. Adolf Himler. Ja, Ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. Jeg Adolf Himler der Otte gør ”en lomme”: ../../a Dokumenter/a spand/2009-04-01 Adolf nr.9.htm
- ikke udarbejdet, men på vej

Kommentarer:

2009-03-29 joj svar på Adolf brev 8.5 Pakke.pdf

************************************************** RETUR TIL TOP

9.

2009-04-04 Brev 9. Dokument om identifikationsforstyrrelser

Adolf brev 9. Dokument om identifikationsforstyrrelser

Med markeringer Adolf brev 9. Dokument om identifikationsforstyrrelser, 4.april 2009

Kære Hr. Jan Ole Jørgensen. De Ærede Stormester, stiller spørgsmål som skidt fra en spædekalv. Her er lidt fra Deres sidste kollektion på Dkdebat.dk, fra perioden 28.marts 2009, kl.01.57 til 29.marts 2009, kl.01.16, fx:

- Har du haft sex med den hjemløse?

- Har du været indlagt på psykiatrisk hospital?

Men Mester, hvorfor spørger De? De har jo selv postuleret alt, hvad De spørger om? Nåh, jeg forstår Mester. De bruger sådan et særligt argumentationstræk: Først postulerer De, Mester, hvad De forestiller Dem, at den anden, dvs. én eller anden idiot har gjort mod Dem, så Mester beder De idioten, om at bekræfte, at Deres udtale om idiotens handlinger mod Dem, er sandere end idiotens egen udtale af sine egne ord og skygge, der taler Dem imod. De Mester, ved som den eneste om andre, hvad der foregår derinde i de andres små grå hjerneceller, om hvad andre end De selv, Mester, gør i et hvilket som helst øjeblik i eget liv, både i fremtiden, i nutiden og i fortiden. Hvorfor spørger De, Mester, egentlig?

9. 57

2009-04-04 Brev 9. Dokument om identifikationsforstyrrelser 57

AT KOMMUNIKERE.. 61

MISFORSTÅELSERNE, MESTER.. 61

EN RENÉ HANDBERG.. 62

MESTER JAN OLE JØRGENSENS GENIALE SVAR PÅ ”EN RENÉ”: 62

MESTER. SVARER DE EGENTLIG? ELLER SVARER DE UDENOM, VED AT GÅ INDENOM?  63

DE GLEMMER RENÈ, MESTER.. 63

EN ”JOJ” TIL INFORMATIONS GODTFOLK.. 63

PIV PIV PIV! 64

MESTER JAN OLE ER EN FLITTIG MAND.. 64

IDIOTEN ER FRA JORDLØSE, HÆVDER DE MESTER, MEN SELV SIGER IDIOTEN NOGET ANDET  64

ER DET NOGET GENERELT, MESTER?. 65

OGSÅ DEN SENERE IDENTITET VILLE DE HAVE, MESTER.. 65

TRUSLER.. 65

DET ARKÆOLOGISKE ARKIMEDESPUNKT. 66

BLOGGEN, DERES ÆREDE EMPERISKE MATERIALE, ER HER, MESTER.. 66

KOMMUNISTER: ”FORBUDT ÆKELHED” (Citat: Jan Ole Jørgensen) 67

GADERUMMET FLYTTER UD I GADERUMMET.  Uddrag. 68

FLERE TRUSLER I JAN OLE JØRGENSENS LIV.. 69

DE, MESTER, MÅ LEVE I ET EVIGT TRUSSLESBILLEDE.. 70

TONEN; STORMESTER JAN OLE JØRGENSEN. DE TRUER, MESTER.. 70

OG RENE IGEN! 71

INFORMATION IGEN! 72

AT KOMMUNIKERE

Men Meste…r! Onde tunger hævder, at kommunikation er gensidig tale. Men genialt Mester: De taler bare gensidigt med Dem selv, Mester, både når De spørger, og når De svarer. Og, Mester, De svarer som De spørger, nemlig udenom.

Mester Jan Ole Jørgensen. Jeg forstår på Dem, at De ønsker at kommunikere alligevel – ellers ville De vel ikke Mester, så ihærdigt forfølge idioten og alle hans psykisk syge sindslidende, nu på 15.tende år.

Aha, jeg forstår, Deres Adolf. De, Hr. Jan Ole Jørgensen , kan ligesom ikke komme ”ud over Dem selv”, siger De, Mester.

Derfor snakker De ’ikke udenom’, siger De, Mester, som onde tunger hævder, at De gør, men De snakker ’kun indeni Dem selv’, Mester, ikke udenom.

MISFORSTÅELSERNE, MESTER

Mester Hr. Jan Ole Jørgensen , ja det lyder alvorligt – men det er det også. Så længe De ikke behersker kommunikationens kunst, vil De Mester, blive misforstået og virkeligheden misforstået af Dem, Mester. Det er jo ikke så godt, vel? Men Mester! Der er håb. Deres ærede underdanige Adolf Himler der Otte vil gerne hjælpe Dem og virkeligheden med Deres misforståelser. Som Adolf tidligere har udtalt:

”Hvordan Mester, kan jeg sikre mig mod vildfarelse på et højere niveau, Mester, i vores kommunikation? Tror De der er håb? Eller er Deres frigivelse, Mester, af ordet, selve håbet, Mester, for frigørelse?”

(Adolf. ”The Seventh”, sidste side).

Mester, jeg forstår, ære være Deres Adolf, at De ikke kan “frigive håbet, ved at frigøre ordet” – for så havde De vel for længst gjort det, Mester Jan Ole Jørgensen , overfor René Handberg. Men Mester! Det skaber lidt problemer i deres omverdensforhold, fx ”En René”.

Hvorfor frigiver de ikke håbet for frigørelsen, Mester, af René Handberg, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen ? Så De kan komme videre ind i himlen Mester Jan Ole? Men det vil De ikke, Mester, hører jeg Dem sige, Mester. Så må himlens René Handberg, jo komme til Dem, Mester Jan Ole.

EN RENÉ HANDBERG

Hr. Jan Ole Jørgensen, De skriver om én af Deres trofaste venner fra 1995, som De i dag har brudt med:

”Rene Handberg begik et drab med en økse ud for Kvikly på Nørrebrogade”

(Jan Ole Jørgensen , Dkdebat.dk 14.marts 2008, kl.09.04)

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-03-14%20kl.09.04%20JOJ%20Blomst.%20DKDEBAT.DK%20-%20DIN%20DEBAT.pdf 

Jeg lovede Dem egentligt i næste brev, dette brev 9 fra Adolf, Mester, ”En Lomme”. Men det kan jeg, Deres ærede undersåt Adolf, ikke holde. Den må vente, men som René Handberg siger. ”Alt kommer til den, der kan vente”, så glæd Dem bare, Mester.

Deres ærede Adolf, har forsøgt at følge med i Deres storartede forsøg på at svare på det, til Dem stillede spørgsmål, stillet fordi De hævder René Handberg er morder, og formuleret således:

”Er René Handberg morder eller er René Handberg ikke morder foran Kvikly?”.

Spørgsmålet stilles første gang af René Handberg selv, efterfølgende gentaget utallige gange, og senest rekapituleret af Adolf i ”The Seventh”. Den falske jøde med den stjålne bibel”, og endelig genfremsat i Adolf der Otte, i ”Når to døde parrer sig”, til Dem ærede Stormester.

I Deres ærede skrivelser siden spørgsmålet sidst blev formuleret til Dem, har De, Mester Jan Ole gjort fire -  4 skrivelser er det blevet til - efter at lille Adolf havde været på spil med en kaliber brev 8.5-er, altså 3 tilløb og så Deres fjerde mesterværk, Mester, med sidste skrivelse, hvor De besvarer spørgsmålet om René Handberg fortsat skal forfølges af Dem, Mester, fordi han er, har været eller vedblivende vil være en morder.

Men Mester, Deres Adolf savner dog et svar, stadigvæk, i Deres ord. De skriver kun et sted, Mester, om René, så dét må være Deres ærede sidste og endelige svar, Mester, til René Handberg. Tro mig, Mester, det må være genialt, for jeg forstår Det ikke, Mester:

MESTER JAN OLE JØRGENSENS GENIALE SVAR PÅ ”EN RENÉ”:

”Rene Handberg har åbenbart din fulde sympati. Han var dit instrument. Du fik ham til at gå bersærk. Fem personer nåede han at overfalde. Hvor vover du at omtale ham som krænket,

Manden blev nødet af dig.

Dit svin.

Han kunne ikke komme i Gaderummet, fordi han ikke fik ramt på mig, dit svin. Han stod foran Kvikly og truede mig. Jeg skrev, at der var forskellige udsagn, om han var den sindslidende, der slog en tilfældig ihjel der.

Der var en, der bekræftede det.

Det er lige så synd for René, som for Søren – jeg ikke kender (Tilføjelse. A.)– at han kender dig”

(Hr. Jan Ole Jørgensen , Dkdebat.dk, 2009-03-29 kl.01.16),

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2009-03-29%2001.16%20joj.%20Braek.%20Svar%204,%20vedr.%20Adolf%20brev%208.5%20DKDEBAT_DK%20-%20DIN%20DEBAT.htm 

MESTER. SVARER DE EGENTLIG? ELLER SVARER DE UDENOM, VED AT GÅ INDENOM? 

De svarer udenom – og De går samtidig indenom i Deres udenoms svar, Mester, genialt Mester - på Deres klare domfældelse af René Handberg tidligere. Den er her, Mester. Der skrives, af Dem, Hr. Jan Ole Jørgensen , d.14.marts 2008 i Dkdebat.dk:

”Rene Handberg kom på den lukkede og blev hjulpet ud af Karl Erik. Nogle måneder senere begik Rene Handberg et drab med en økse ud for Kvikly på Nørrebrogade. Jeg havde nogen tid forinden mødt ham der gennem to uger, og valgt at holde pause med at komme på Nørrebro” (Stormester Jan Ole Jørgensen)

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-03-14%20kl.09.04%20JOJ%20Blomst.%20DKDEBAT.DK%20-%20DIN%20DEBAT.pdf

Men Mester! Jeg kan ikke se, med logikkens regler, at De har svaret René Handberg, på det af Dem postulerede drab, begået af René Handberg, på Nørrebrogade, der foran Kvikly – hvor René Handberg aldrig kom! Men genialt, Mester. De følger selv op sagen Deres. De går efterfølgende til Information, og skriver i avisen 21.april 08 følgende:

”Jeg blev passet op af Rene Handberg udenfor Kvickly på Nørrebrogade gennem cirka to uger. Jeg turde simpelthen ikke gå der mere på et tidspunkt.

Senere på sommeren læser jeg, at en sindslidende mand gik amok der udfor Kvickly og slog en tilfældig forbipasserende ihjel med en økse. Af folk, jeg har talt med har jeg godt nok fået modstridende oplysninger. Men jeg vælger at tro, at det var Karls ven og kollega, der stadig stod der” (Stormester Jan Ole Jørgensen i Information 21.april 2008), s. 7 i

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-04-21%20Information.%20Der%20boer%20vaere%20rum%20til%20unge%20hjemloese%20udskroftsudgave%20146264.pdf

DE GLEMMER RENÈ, MESTER

Mester, De glemmer René. Deres svar er ikke tilfredsstillende. Rene ved stadig ikke om han er købt eller solgt af Dem, af Deres ærede forfølgelse af ham, med falske rygter. Men som Rene Handberg læser Deres svar af 29.marts 2009 kl.01.16, er han stadig forfulgt af Dem, Mester, fordi det var hans egen skyld, at De Mester blev gal på ham.

Hvornår stopper De, Mester, Deres forfølgelse af René? Rene vil ikke i seng, Mester, så længe De siger sådan om ham, Mester. Og det er ikke gratis, Mester. René vil ikke i seng, fordi De påstår at han er morder, nu på 15.tende år, Mester. René har stået op og sovet siden, parat til aktion.

EN ”JOJ” TIL INFORMATIONS GODTFOLK

Det, Mester, er jeg sikker på, at alle godtfolkene på Information, gerne vil have mere at vide om. Det siges, at alle journalister er trætte af at skulle gå udenom Kvikly på Nørrebrogade, for der skulle være ”en gal morder løs, og han har fået sig en gun, en seksløber” – som De så genialt skriver til anden side, Mester.

Men Mester! Vent! Vent! Og Vent! Mester, De skal nok blive citeret herfor, senere, for ”alt kommer jo til den, der kan vente”, som den kærlige, sympatiske kammerat, ven og krigsfange, som han, Deres ærede prygelknabe René Handberg, i mere end 15 år, har udholdt at være, med heroisk stolthed, styrke og visdom.

PIV PIV PIV!

Der er et problem mere, Mester, med at give Dem svar, Mester. Det ved Piv alt om. Når De får svar Mester, så er svarene altid skrevet af idioten, i en anden persons navn, som De så sødt har sagt til Piv:

”Kære Piv eller skal jeg sige idioten”, og ”Hej Piv. Det er jo idioten, der skriver og dikterer. Piv, du har bare været en ukritisk nyttig idiot, der ikke har haft nogen udvikling. Hvis du ellers eksisterer. Det er formentlig … nok …Karl Erik, der sidder og "spinder" i baggrunden.” (4.maj 2007 kl.15.47 og 16.05, fra s.9 i På Gaden maj 2007,  

http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2009-04-02%20Paa%20Gaden%202007-10-04%20side1og2%2026583.pdf

Det blev Piv godt ikke glad for, så De afskar også Piv fra den videre debat, Mester, genialt sådan at lukke alle og alt ude fra Deres univers, undtagen idioten selv, Dem og Deres woodoodukke.

Det kan blive en spændende trekant, hva’ Stormester Jan Ole Jørgensen.

MESTER JAN OLE ER EN FLITTIG MAND

Men Mester! De er jo en flittig mand. De har også været efter ham idioten, for at komme med en falsk identitet. Han er ikke fra Roskildeegnen, som han idioten selv hævder, men fra Jordløse hvad De ved Mester.

IDIOTEN ER FRA JORDLØSE, HÆVDER DE MESTER, MEN SELV SIGER IDIOTEN NOGET ANDET

Jeg skal citere Dem, Mester, og læg særlig mærke til Deres argumentation, Mester, for at idioten er en falskner. Her er det:

”F.eks. fortæller Karl i et interview i Politiken i mandags, at han har boet ved Roskilde og har været inspireret af mange af hans kammeraters indlæggelser på Skt. Hans. Havde Karl boet i omegnen af Roskilde, (nu boede han faktisk i Jordløse i Nordvestsjælland) ville han vide at Skt. Hans hørte til det daværende Kommunehospitalet i København. Det var kun for Københavnere. Roskildegensere og de fra omegnen kom på Fjorden. En lille detalje, der fortæller hvilket lavt niveau spindet kommer fra. Opdigtet hen ad vejen og fundet virkningsfuldt. Og sådan er han kendt på hele Nørrebro”(Stormester Jan Ole Jørgensen ), TV2 Blog,

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2007-08-10%20TV%202%20Blog%20joj%20-%20Har%20mange%20meninger%20Kalle%20er%20ikke%20fra%20Roskilde.mht    


Der var godt nok nogle andre blogdeltagere, der bad Dem forklare Dem, Stormester Jan Ole Jørgensen , men smart træk. Som De sagde tilbage, det er idiotens eget problem. Kender de ham ikke, derude i Jordløse, så er idioten en endnu større fucking løgner. Også smart at afvise idioten selv, der skrev. Han er jo fucking inhabil. Hvad ved han om sig, vi ikke ved, os to Mester. Mester, De lugter af fuching sved, Hr. Jan Ole Jørgensen.

ER DET NOGET GENERELT, MESTER? 

Også genialt Mester, at skrive idiotens historie om, fra dengang han blev kommunist. Spændende at påstå, at idioten var udelukket helt fra undfangelsen, også fra sin egen hjemegn - så han i dag er egnsløs - og derfor simpelt hen så marginaliseret på psykologistudiet, at hvis ikke De, Mester, havde husket ham, så var han nok gået helt i den historiske glemmebog en gang til, og rådgivningsgruppen dengang aldrig blevet til noget.

Og Mester, ja, Mester, sikken en fejl at huske ham, for så havde De været fri for senere at skulle bruge kræfter på, at skulle slå et lille Gaderum ned, Mester. Som De skrev Mester, til Adrian, at havde det ikke været for idioten, så havde der været Gaderum sikkert mange steder:

”Havde det ikke været for Karl Erik, havde I også haft Gaderum andre steder, måske i Vordingborg. Det er Karl Eriks grænseoverskridende chikane og i øvrigt grove udnyttelse af jer som regulær pengemaskine, jeg har noget imod,. Ikke Gaderummet, det skal da op at stå igen som medicinfrit sted igen” (Re: Hvad skal der ske med Gaderummet Blomst (IP Logget) = Jan Ole Jørgensen 04 May 07 11:28),  

 http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2009-04-02%20Paa%20Gaden%202007-10-04%20side1og2%2026583.pdf

OGSÅ DEN SENERE IDENTITET VILLE DE HAVE, MESTER

De, Mester Jan Ole Jørgensen , er ude efter idioten. Aha, jeg forstår. "Tit ude og rekognisere", siger De, jeg skal skrive, Deres underdanige Adolf. De formulerer Dem også godt, Mester. Man skulle tro, De var idioten, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen , så godt De formulerer Dem, Mester.

De fortæller, Hr. Jan Ole Jørgensen, med Deres klare sprog, at De har siddet i ”supervisionen i 2 år”, og at det altså er Dem, Mester, der har superviseret idioten i Solidaritetshuset. Jeg citerer Dem, Deres ærede Stormester:

I den tid, jeg sad i Regnbuen hørte jeg ikke en beretning om folk, der fik det bedre. Jeg sad i supervisionen i knap to år”(2008-04-25, Mandala

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2009-03-12%20joj,%20mandala%20fra%202008-04-25%20joj%20i%20supervisionen.%20Gaderummet.htm

Mester, til senere uddybning. Var det ikke omvendt?

Er det, Mester, fordi De Mester, ikke er den, De udgiver Dem for, Mester. Er De en anden Mester? Er De identitetsløs, Mester? Men De har brug for en ”identitet”, hører jeg Dem sige i min øresnegl, Mester. Og den, identiteten, skulle De så få ved at true, Mester. Aha - siger Deres Adolf, højt!!

TRUSLER

Jeg kan høre på Dem, Mester, i min snegl, at De, siger De, med rette forfølger René Handberg, for han har overfaldet og truet Dem.

Mester, De hævder at René Handberg har overfaldet Dem, for 15 år siden, og truet Dem, Mester. Var det ikke Dem, Mester, der gik til angreb på Rene Handberg?

Aha Mester, jeg Adolf har opdaget noget nyt. Adolf kom til at konstatere, at De Hr. Jan Ole Jørgensen jo også føler Dem truet af ham idioten, som De også påstår, er ude efter Dem, Mester. Har De også angrebet idioten? Overfaldet og truet ham, Hr. Jan Ole Jørgensen ? Ja, det kan Adolf altså se på Dem, Mester, på deres ærede lumske, drillende og frække smil, at Deres ærede ene hjernecelle, er ved at skide i cellemembramen af frygt. Stærkt Hr. Jan Ole Jørgensen , at frygte Dem selv, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen !

Jeg ser, Mester, at De er i stand til at true Dem selv, og også blive bange for Dem selv, Mester. De er godt forberedt, Mester, på at møde idioten, ser jeg: De har både overfaldet og truet idioten, og venter nu på, at Deres angst for Deres egen handling overfor idioten, skal udbryde: ”Idioten har truet mig!”

DET ARKÆOLOGISKE ARKIMEDESPUNKT

Hvor kommer de fra, truslerne, Hr. Jan Ole Jørgensen ? De Stormester hævder jo om andre dét, De selv vil gøre ved de andre, besudling af deres fysiske legeme: De påstår Dem truet, overfaldet, opsøgt og chikaneret, trods at det er Dem, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen , der bevæger Dem rundt, for mest muligt at chikanere idioten og andre psykisk syge sindslidende mest muligt. Som De skriver, Mester, om disse vanskabninger, som De går rundt og truer med politiet:

”Jeg så ham en enkelt gang for knap to år siden, hvor jeg gik lige forbi ham og op på politigården og forklarede, at en psykisk syg måske lægger an til noget”, 26-10-2008, kl.11.31

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-10-28%20JOJ%20komm.%20Gaderummet%20flytter%20ud%20i%20gaderummet%20%2024_dk.htm

Jeg Adolf, har lavet en trusselsvurdering, ud fra Deres ærede skrifter, Hr. Jan Ole Jørgensen. Trusselsvurderingen kommer straks nedenfor. Det er første trusselsvurdering af 3, allerede gjort, men De andre må vente, Mester, som juleaften, synes De ikke Mester Jan Ole Jørgensen , at det er dejligt.

De, Hr. Mester Jan Ole Jørgensen har med sikker hånd, udstillet Dem som forfulgt og truet af en indre forfølger; og Jørgensen, genialt, samtidigt at udpensle det i detaljer i en blog, der ikke gad Deres ærede skriverier, men ’hvo intet vover, intet vinder’. Stormester Jan Ole Jørgensen, De skriver ufortrødent videre, bare i nye profilnavne, og laver nok, hvad den senere historie vil opsummere, en ”særlig art konkret joj”.

BLOGGEN, DERES ÆREDE EMPERISKE MATERIALE, ER HER, MESTER

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-10-28%20JOJ%20komm.%20Gaderummet%20flytter%20ud%20i%20gaderummet%20%2024_dk.htm

Pia Qu laver en ”joj” på Dem, ærede Stormester Jan Ole Jørgensen. Pia Qu stiller lidt inde i bloggen spørgsmålet om, hvornår idioten truede Dem, Hr. Jan Ole Jørgensen ? Og hvad der legitimerer hans, dvs. Deres, forfølgelse.

De, Hr. Jan Ole Jørgensen , fortæller herefter konkret om alle truslerne Deres, om at Deres De bliver passet op på gaden, om tagsten og brosten mod Dem og ikke mod Dem, men ingen informationer, andet end Deres ærede eget hovedspind. Og må konkludere, efter en hård uges arbejde på bloggen - der i sidste uge af oktober 2008 - at Mesteren, Hr. Jan Ole Jørgensen , ”aldrig har talt med idioten”: 

”Det har aldrig fundet sted. Alene det at vi har talt sammen på gaden, Pia, det er usandsynligt”

(Jan Ole Jørgensen , i slutningen),  ../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-10-28%20JOJ%20komm.%20Gaderummet%20flytter%20ud%20i%20gaderummet%20%2024_dk.htm

Samme fænomen, Hr. Jan Ole Jørgensen, står Rene Handberg med. Hvis han har set Dem, ærede Stormester, så har det været på sejlerafstand: kun muligt med kommunikation gennem lysglimt, på grund af afstanden. Alligevel er René Handberg blevet morder, i deres offentlighed Mester.

Mester Hr. Jan Ole Jørgensen : hvordan lurer De egentlig Deres trusler, mod Dem? Deres ærede Adolf ”The Nights”, er nemlig ikke til meget hjælp. Deres underdanige Adolf kan ikke øjne andre, end de trusler og overfald, De selv, Mester, foranstalter. Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen. Gør mig klog, gør mig vis, oplys mig om gerningsstedet, og dets bekræftelse. Ja, Mester, dér hvor De første gang blev nakket, og fik det dér sympatiske forhold til kommunisme: jeg er grænseoverskridende, voldelig og truende, derfor er jeg anti-kommunist.

Som De dog nakker idioten i Deres sidste skrivelse, Mester Jan Ole, Deres karakterbeskrivelse af det rigtigt onde, der kommer fra Deres ærede vildfarne intentionalitet, siger alt væsentligt om idioten. De giver ham råt for sødet, men Mester, er det forbudt at være kommunist, som De hævder, idioten er:

”Manden – det vil sige idioten (min tilføjelse, A) – har viet sit liv til den ækle kommunisme, hvor lands lov og ret er ugyldig” (Debat.dk 29.marts 2009, kl.01.16) ,

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2009-03-29%2001.16%20joj.%20Braek.%20Svar%204,%20vedr.%20Adolf%20brev%208.5%20DKDEBAT_DK%20-%20DIN%20DEBAT.htm


KOMMUNISTER: ”FORBUDT ÆKELHED” (Citat: Jan Ole Jørgensen)

Men, Mester. Det må være forbudt at være kommunist, siden De udtrykker det, Mester. Jeg tror Dem, Mester – indtil De, Mester, begynder at svare på idiotens spørgsmål, Mester.

Mester, De føler Dem truet af idioterne i idioten. Men Mester, Hr. Jan Ole? Er de sikker på, at De ikke, Mester, er ude for civil ulydighed, altså Mester, at de dér menneskelige subhominider, som De har kampe med, at disse for Dem undermennesker, at De kæmper en forsvarskamp mod Deres storartede overdrømme, om Deres det eneste ene puslespil, Deres puslespil, deres ærede Stormester Jan Ole Jørgensen, som De Mester, ser virkeligheden og alle væsenerne igennem.

Mester, Hr. Jan Ole. Totalitarismens tid er forbi. I fortællingernes historie kan De derimod, leve den ud Mester. Men skal Deres fortællinger, Mester Hr. Jan Ole, virke troværdige, så skal De gøre Dem mere umage. De, Mester, skal ikke opgive virkelighedens byggeklodser, Mester. De skal løse dem, og jeg Adolf, ved De kan, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen. Altså ikke mere sløs og lal med begravelse af Deres modsætninger, forhimling af Deres egen modsigelse, og opgivelsen og overgivelsen af Dem selv, Hr. Jan Ole Jørgensen, til den antagonistisk sans, Deres ærede natur, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen

Var Deres ærede bolledukke også gået i stykker i går, Mester, og De var jaloux på ventilen, som Deres muslimske delemand ville have før Dem, Mester, og så var det, at De tabte Deres ærede ene hjernecelle, og i stedet tænkte med mellemkødet? Ja, De ved Mester, det dér flapområde, hvor man både kan gå til det pæne og det smukke hul, Mester, men man kan ikke begge dele, samtidig. Læs selv, Mester, Deres egne ord fra bloggen ”Gaderummet flytter ud i gaden”:

GADERUMMET FLYTTER UD I GADERUMMET.  Uddrag fra

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2008-10-28%20JOJ%20komm.%20Gaderummet%20flytter%20ud%20i%20gaderummet%20%2024_dk.htm

26-10-2008 - 01:41 Skrevet af pia qu 54

Nå! Men hvornår er det så han truede dig, - det var da omkring det årstal..?

26-10-2008 - 11:31 Skrevet af kultur = Jan Ole Jørgensen

Det var omkring det sidste år, da jeg var et ligeværdigt medlem af Regnbuen, at jeg dels blev truet gennem hans "patienter", dels var udsat for et overfald, han havde nødet to patienter og en alvorligt psykotisk til at udfører.

Overfaldet var det femte. Dvs. jeg var den femte i Solidaritetshuset, der blev overfaldet. Det var dråben. Carl Erik blev sagt op.

1.

Jeg så ikke Carl Erik så meget lige efter. Han begyndte at antaste mig på gaden fra omkring 1998 til 2004, hvor jeg havde en samtale med politiet. Siden hørte jeg ikke noget fra Carl Erik.

Jeg så ham en enkelt gang for knap to år siden, hvor jeg gik lige forbi ham og op på politigården og forklarede, at en psykisk syg måske lægger an til noget.

Efter min samtale med politiet i 2004, da ved jeg ikke, Carl Erik blev indkaldt til en samtale på Bellahøj. Og jeg fortsatte med uformindsket styrke med at kontakte folk omkring Carl Erik.

Når jeg gik på gaden og mødte Dr. Klam Carl Erik, så stilede han hen mod mig og sagde, jeg skulle se mig over skulderen, for lige pludseligt ville jeg få en brosten i hovedet. Jeg skulle ikke føle mig tryg. Der var folk ude efter mig. Han fortalte mig, jeg angiveligt skulle være psykisk syg, eller at jeg ligefrem var psykotisk.

En enkelt gang kom han på 5A og skiftede sæde fem gange for at komme til at sidde lige foran mig. Der sad han med hovedet drejet og stirrede lige ind i hovedet på mig. Denne, i mine øjne, karakterafvigende adfærd er meget grænseoverskridende.

Jeg har gjort alt for at få vamle, klamme Carl Erik fjernet fra menneskers bevidsthed som et rigtigt menneske. Jeg skal aldrig bøje mig for et sygt og manipulerende menneske.

26-10-2008 - 11:34 Skrevet af kultur = Jan Ole Jørgensen

Rettelse: Carl Erik skiftede kun sæde tre gange. Det går så hurtigt med at skrive, og jeg skal heller ikke gøre historien bedre, eller dårligere. Jan

27-10-2008 - 10:34 Skrevet af udmeldt

Som jeg kan læse her, så har han efter at have truet mig med vold gået rundt og sagt, han ville hjælpe mig, så jeg ikke fik en tagsten i hovedet. Det er modbydeligt at være offer for trusler og så se på, at man bare beskrives som en fantast. Og det har han gjort stort set hele sit liv. Truet og bagefter begået karaktermord på sit offer. Det er uhørt og det er grænseoverskridende. Jeg kan ikke have stående til troende, at jeg har været udsat for voldstrusler af den klamme Carl Erik. Jeg bliver revet i næsen, at jeg bare har fantaseret mig til truslerne. Ole Henriksen bliver også svaret med, han bare har fantaseret om truslerne, han fik af Carl Erik. Et medlem af bestyrelsen i Studenterhuset blev truet til at gå.   

Vi får at vide, vi bare fantaserede.

2..

Jeg med historien om, at Carl Erik en dag jeg mødte ham blot fik en venlig bemærkning om, jeg skulle gå langs væggen, fordi det blæste og jeg kunne få en tagsten i hovedet.

Som om han ikke har sagt til mig, der konkret er "folk ude efter mig" som om, han ikke har sagt, jeg skal se mig over skuldrene, for jeg vil få en brosten i hovedet. Og som om, jeg ikke var udsat for et regulært overfald af en af Carls venner, der blev tvangsindlagt af politiet efterfølgende.

28-10-08 - 10:17 Skrevet af det-rigtige = Jan Ole Jørgensen

Du skrev: "Var det ikke i 1994 eller deromkring at Kalle og dig passerede hinanden på gaden, efter du havde fået afslag på at blive ansat i Gaderummet, i et vældigt stormvejr og Kalle gjorde lidt grin med dig og advarede dig mod at gå for tæt på huset fordi der var løse tagsten og det var den første trussel..?”

3..

Nej det var det slet ikke. Det har aldrig fundet sted.

Alene det at vi har talt sammen på gaden, Pia, det er usandsynligt.

4..

Pia, se på de andre situationer, hvor folk er blevet truet. Er det ok at slippe fra det med en løgnehistorie om, det var sjov?

*************

Og her slutter citaterne fra denne deres fantastiske blog, Mester, om Hr. Jan Ole Jørgensens voldelige overgreb på ”Gaderummet flytter på gaden”. Men Mester, De har jo også forberedt Dem, på Deres svar Mester.

FLERE TRUSLER I JAN OLE JØRGENSENS LIV

Men ærede Stormester, Jan Ole Jørgensen , når De har den dér klarhed, i Deres blogsvar til Pia, gjort gennem et stort forarbejde året før, så skal Deres arbejde også mindes her. Deres klarhed, Mester, når De svarer, findes ikke til anden side. De har gentaget Deres mantra, mantra og mantra – som De ser, Mester, nedenfor. Til Deres ærede åsyn, har Deres Adolf, været i arkiverne, og fra Deres egen hjemmeside Mester, fundet: Fra På Gaden maj 2007. Nedenstående uddrag indeholder Deres essens Mester.

1. Fx 4.maj 07, kl.11 ”For mig gælder det om at kunne gå på gaden uden Karl Erik kommer og siger til mig, der er en psykiater, der vil tvangsindlægge mig, eller at jeg skal passe på ikke at få en brosten i hovedet.”   

2. Fx 5.maj 07 kl. 12 ”Jeg vil blot advare ham om, jeg gør det igen, hvis jeg fremover på gaderummet bliver antastet på en overlegen facon med, jeg skal passe på ikke at få en brosten i nakken eller at jeg er sindslidende”.  

3. Fx 5.maj 07, kl.23 De første to år efter kunne jeg faktisk godt møde Karl Erik på gaden uden problemer. Men så begyndte han at stile mod mig og kalde mig navne eller sige, jeg var sindslidende. Og jeg fik at vide, jeg skulle se mig over skulderen, jeg ville få en brosten i hovedet”.   

 http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2009-04-02%20Paa%20Gaden%202007-10-04%20side1og2%2026583.pdf

DE, MESTER, MÅ LEVE I ET EVIGT TRUSSLESBILLEDE

Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen , har De eller har de ikke gjort det?

Jeg kan se på Deres ærede svarrespons, ligesom i Rorschachtestene, at Deres øjenbryn ’hang i anaelse’ længere end normalen. Ergo Mester. De er en numse, på grund af min stavefejl, Mester! Men, Mester, jeg Adolf, skal ikke tage opmærksomheden fra Dem og Deres ærede skrifter, Hr. Jan Ole Jørgensen. De er her, begge dele: 

”Kære Piv. Da jeg smed Karl ud af Solidaritetshuset var jeg chokeret og traumatiseret længe efter.

Denne gang havde jeg næsten klare billeder af forløbet og kendte mekanismerne, da Karl kom og fortalte mig, jeg skulle flytte fra Nørrebro.

I dag går jeg rundt med telefon med video og lydoptager funktioner. Og jeg går direkte ud på Bellahøj og lægger det materiale i forlængelse af mine anmeldelser. På Gadens læsere skal nemlig vide, at Karl har været til samtale med en betjent fra kriminalpolitiet grundet hans ekstreme adfærd.   

På Gadens læsere skal også vide, jeg har siddet en samtale overhørig, hvor Karl Erik Og NN har omtalt en forsvunden pistol. Karl Erik blev beskyldt for at have gemt den for sig selv efter politiet stormede Studenterhuset. For mig er det en alvorlig sag at man tiltager sig retten til at chikanerer og mobbe samtidigt med, pistolen udgører et seriøst pressionsmiddel.

Dvs. at jeg kan regne med, det kun er et spørgsmål om lejlighed før jeg evt. kan forvente at blive passet op igen. Og valget er mellem at lade en ækel mand som Karl mobbe eller tage kampen op uanset prisen. Det kan da godt ligge i baghovedet på mig, om Karl Erik griber sin pistol i afmagt”, (Re: Hvad skal der ske med Gaderummet, Indsendt af: Blomst (IP Logget) = Jan Ole Jørgensen , Dato: 05 May 07  12:02)

http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2009-04-02%20Paa%20Gaden%202007-10-04%20side1og2%2026583.pdf

TONEN; STORMESTER JAN OLE JØRGENSEN. DE TRUER, MESTER

Tonen, Mester. Jeg håber ikke det skyldes Deres ærede numse, Mester, på grund af stavefejlen. Men, Mester, Har De nogen sinde skidt i Gaderummet? Nej, hører jeg, De har aldrig været der, ved jeg, og det vil De også gerne citeres for, Mester, at De ikke og aldrig har været der, og derfor De alligevel udtaler Dem som den ekstra medarbejder, der blev ansat efter at Gaderummet var smidt ud af Deres lokaler i Rådmandsgade.

Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen, jeg ville også melde Dem selv, Mester, til fremmedpolitiet, som De selv ønsker at gøre det, Mester. Eller som De siger, Mester, med klar autoritær voice om idioten, her i sidste måned, d.29.marts 09, kl.01.16

”Jeg har anmeldt dine indlæg til politiet. Jeg mener, du er syg. Hvad du end antyder, så er der "Back up"",

../../a%20Dokumenter/a%20spand/2009-03-29%2001.16%20joj.%20Braek.%20Svar%204,%20vedr.%20Adolf%20brev%208.5%20DKDEBAT_DK%20-%20DIN%20DEBAT.htm

Mester! Det har De gjort i 15.ten år, melde idioten, og De har sagt det i 15.ten år - og idioten har stadig ikke snakket med Dem, altså ikke politiet, og heller ikke med Dem, Mester, som De jo selv siger, at De ikke med idioten, har udvekslet lyd og tegnsætning, i 15.ten år. Det er Dansk Folkepartis skyld, kan jeg høre Dem sige, Mester.

Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen. Er Deres ”Back up” én af de dér Kritiske Psykologer, der altid stiller op til hvad og hvilket som helst blomsterparty, om det så er at rense lokummer, eller er hun en frafalden, hende psykologen, som De truer med selvmord - og at hun skal være barnepasser efter Deres ærede død - Hr. Jan Ole Jørgensen ? Fandt for øvrigt et snedigt papir, fra 28. februar 1992, fra hende forleden dag, om dengang, De siger, Mester, at Adolf har lavet en løgn på Dem – og derfor forfølger De ham, Hr. Jan Ole Jørgensen.

TV2 Blog. Jan Ole Jørgensens Blog, 21. april, 2008
"Til Karl Erik Birch Madsen, tidligere indlagt på Rigshospitalets psykiatriske afdeling hos psykiater Tom Bolvig.

Du har aldrig superviseret mig og har derfor ingen tavshedspligt. Du har opdigtet en usand historie, der skal intimiderer mig, så jeg vil afholde mig fra at oplyse bloggens læsere om, du har haft et forhold til en yngre hjemløs i dit Gaderum. ...I mellemtiden har andre stået frem, psykiatrien har forholdt sig til mit spørgsmål, om du er karakterafvigende og om du misbruger de hjemløses situation. ".
http://www.gaderummet.dk/a%20Dokumenter/a%20spand/2008-05-25%2040%20pravda%20joj%20%20om%20psykologforeningen%20og%20sex%20TV%202%20Blog%20-%20Gaderummet%20-%20Stoet%20udsmidningen%20af%20lederen.htm
 


Men hvad mener De selv, Mester, hvad mener De Mester, om Deres ærede øjebæ, som De nu Mester, ser, er ved at gære foran Dem, Mester. Idioten synes at vokse, når De kritiserer ham, og jo mere De forfølger ham, Mester. Hør selv, Mester:  


”Det er trusler og tilsvining pakket ind i en sindslidendes jargon”(Jan Ole Jørgensen , Dkdebat.dk, jf. sidste link)

Måske De, Mester, er ved at fremmane Djævlen, der jo venter, Mester, på sådan nogen som os?

OG RENE IGEN!

Mester! Er De ikke, Hr. Jan Ole Jørgensen, frustreret over, at De ikke kan svare på, om René Handberg er en morder, som De siger, han er, selv om han ikke er det alligevel, men selv er skyld i, at have været det, fordi De Mester, har set Dem sur på ham? Eller var det ”skuffet”, Mester, De blev over Rene Handberg, siden de nu på 15.tende år fortsætter med at lede efter ham, dér foran Kvivly på Nørrebrogade, hvor René Handberg aldrig kommer?

INFORMATION IGEN! 

Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen. De, Mester, skal svare hurtigt, så De kan komme med i første forsendelse af særligt joj-stof til redaktionen, De ved den dér enhed, der holder stalkere ude, og lukker godtfolk ind. Mester. Er De hurtig, så laver vi en fælleshenvendelse til Informationsredaktionen om, at De skal slettes når De fremover skriver ”bræk” over idioten – sådan for Deres ærede mavesæks velbefindendes skyld - som De så smukt skriver i starten af Deres autoritative erklæring om idioten:

”Jeg har læst Carl Eriks indlæg igennem. Nu ved jeg hvorfor jeg er ved at kaste op, når jeg læser det. Det, han skriver er bræk”

(Hr. Jan Ole Jørgensen , Dkdebat.dk, 2009-03-29 01-16, jf. sidste link)    

Mester, er De klar over at de "rekapitulerer" den af Adolf tidligere indførte distinktion, mellem "lyd i verden" og "hyl i hjernen". Stærkt Mester, at ophæve det nødvendige menneskelige subjektforhold, og gøre lyd og hyl identisk. Måske, Mester, De er ved at finde Deres ærede identitet, Mester? I denne symbiotiske identitet, i dette intense indre receptorforhold, mellem "lyd i verden" og "hyl i hjernen", Mester?

Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen, de reagerer faktisk som de dér indbyggere i Jordløse - i Adolf "The Seventh" - da de alle spiste et stykke af en nedfalden fane, med Deres ærede billede på, Mester. Ja, Mester Deres symptombillede er nærmest mere end identisk - måske De her Mester finder Deres identitet, Mester? - med bestemmelsen af alle indbyggernes beskrevne mavekramper i samlet udgave. Stærkt Mester, at De har taget imod lærdom fra Adolf.

Mester, Hr. Jan Ole Jørgensen! De kan være af den vildfarelse, at De brækker Dem over idiotens skriverier, men det er kun begyndelsen til, at De brækker Dem over Dem selv, Mester. Som Deres ærede Adolf skrev i sidste brev til Korridorerne:

”AT BRÆKKE SIG, OG AT BRÆKKE SIG IGENNEM TIL INDSIGTEN

Først kommer bræk, ganske almindeligt, som De har det nu Mester. Det er første fase. Anden fase kommer, når der ikke er mere at brække op, og det er pinefyldt, så endelig begynder kramperne, denne vejviser for ”Indsigten”, hvor det er som mavesækken er oppe og vende i halsen hver gang, De brækker Dem og alligevel ikke brækker Dem, ærede Stormester Jan Ole Jørgensen!! Dette er uden tvivl, det mest sælsomme stade. Men herefter, så kommer fasen hvor mavesækken bliver ved med at sidde i halsen, nærmest som en livmoder.   

Andre mennesker tror på dette tidspunkt, at de står over for en blomsterstander, uden blomster men hvor det gamle slim stadig sidder i kanterne, og de går videre; andre benytter lejligheder og lader deres vand, deres ærede gylle, i den ærede blomsterskål, Dem Jan Ole Jørgensen.   

Jeg hører Dem, Mester, det er kun formen, jeg beskriver, og det er ganske rigtigt set. Indholdet er helt Deres eget Mester, og det må De selv kløs i, Mester.

I DAG ER INGENTING GRATIS”


De kan svare på ”René-en”, Mester Hr. Jan Ole Jørgensen , og komme med i fælleshenvendelsen til Information, og De kan undlade at svare, Mester, og blot læne Dem tilbage, med Deres bolledukke, barnepilleri, dødstrusler, chikane af Gaderummets hjemmeside, udgive Dem for at være psykolog, medarbejder i Gaderummet, og se de næste analyser om Dem - fra råmaterialet på Pia Qu’s blog.


Deres Adolf The Ninth

Fortsættes uden omsvøb

Kommentarer:
1. 2009-04-04 23.02 pjm Det var en lang historie DKDEBAT_DK - DIN DEBAT.mht
2. 2009-04-05 08.53 annelise til pmj i DKDEBAT_DK - DIN DEBAT.mht
3.2009-04-05 18.49 joj svar 1 på adolf 9. idioten selv indlagt. i DKDEBAT_DK - DIN DEBAT.mht 4.2009-04-07 11.56 joj svar 2 på adolf 9 Rene selv skyld i DKDEBAT_DK - DIN DEBAT.mht


****************************************************************

9.5

Adolf. Et mellempreludium, musik og balladebrev

Forfatter: Adolf Otte Himler (89.186.162.---)

Dato: 18-05-09 18:14

Men vi venter på næste sturmnummer, en lille Adolf The 10.ende, så en joj-ballade, 5 minutter:

../../tvg/2009-03-31%20joj%20demo.mp3

Eller måske, dén er den 10.ende.

Det forlyder fra Jordløse, at det er muligt at tage toppen af spændingerne, ved at høre den igen og igen - og til sidst er alt igen helt normalt. Måske får andre samme erfaringer.

Skriv gerne om dem.

Adolf Den Gudsfrygtige

**********************

DEBAT.DK: http://www.dkdebat.dk/dkdebat2007/read.php?f=1&i=52017&t=51361

************************************* RETUR TIL TOP

9.9

Kalle. Stalking og syllogisme

Tidligere analyse og indlæg, brev 1-9.9 fra Adolf.

STALKING I DEN PERVERSE UDGAVE.. 47

JOJ-EN.. 48

KOMMUNISTER, HJEMLØSE, BRØDKASSER FRA SCHULSTAD, PSYKISK SYGE OG SEX   48

Dine hadebilleder, Hr. Jan Ole Jørgensen. 48

Fra: kugle-bob alias Jan Ole Jørgensen. 48

Fra: blommen alias Jan Ole Jørgensen. 48

DEN FØLELSESMÆSSIGE STRØM... 49

SYLLOGISMENS BEGRÆNSNING.. 49

Fra Kalle Kodreng – www.gaderummet.dk - 50

STALKING I DEN PERVERSE UDGAVE

Det er blevet triviel, Hr. Jan Ole Jørgensen. Du gentager dig selv, og du gør det fortsat uden kontakt til dine omgivelser.

Men det er godt nok noget af et yderligere nulpunkt, du Hr. Jan Ole Jørgensen, præsterer i dine sidste svar. Du diskuterer med dig selv, hvilket af dit eget lort, du skal sætte på den anden. Og hælder så dit eget lort ud, og prøver at få det til at sidde på andre, og du gør det gennem krænkelse af deres rum, som om det skaber sandhed.

Det indikerer at debatten er ved at være slut.

Til gengæld foregriber jeg Adolf Himler der Ottes kommende analyser om fænomenet, af dig Hr. Jan Ole Jørgensen, også benævnt joj-fænomenet. Omvendt skubber jeg på empirien herom og praksis, da jeg anvender endnu ikke indførte begreber fra analysen, såkaldte før-begreber, til påvirkning af samme genstandsmæssige felt, joj-en.

JOJ-EN

For det hidtidige se Adolf. Opsummeringer. Jeg knuser dig med kærlighed og konsekvens

KOMMUNISTER, HJEMLØSE, BRØDKASSER FRA SCHULSTAD, PSYKISK SYGE OG SEX

Dine hadebilleder, Hr. Jan Ole Jørgensen

Tidligere postulerer du, Hr. Jan Ole Jørgensen, at jeg

”har viet mit liv til den ækle kommunisme¸ hvor lands lov og ret er ugyldig”, dkdebat.dk 29.marts 2009, kl.01.16, her;

og nu er jeg i sidste indlæg

”ortodoks kommunist”

(dkdebat.dk her  

Hvad er der galt med ”KOMMUNISTER”?? Men du er selvfølgelig også racist, Hr. Jan Ole Jørgensen! Eller hvad?

Og hvad er der galt med ”HJEMLØSE”, for hjemløse er du også hele tiden ude efter. Som du Hr. Jan Ole Jørgensen også skrev d.02.december 2008:

Fra: kugle-bob alias Jan Ole Jørgensen
Emne:

”Jeg kigger forbi Carl Erik i aften. Hvis der er hjemløse i hans lejlighed, så kontakter jeg boligselskabet og kommunen. Jan Ole Jørgensen”. Her:

Tror du virkelig, at du ville komme ind i min lejlighed, din skide chikanist; og hvilke andre end dine nazivenner kan involvere sig – eller er hele din aktivitet, at se som en talen til den ”mulige indre nazist i andre”, så du kan skabe dem som dine venner. Måske derfor du altid tager afdøde til indtægt for dine synspunkter.  

Din stærkt nazistiske fremtoning, som du praktiserer og udtrykker, kan selvfølgelig blænde, være et upåagtet forsvar. Men dit skarpe blik, Hr. Jan Ole Jørgensen, overser ingenting, end ikke d.11.oktober 2008, hvor du på din spionjagt, for dit indre åsyn, så ”BRØDKASSERNE  FRA SCHULSTAD” foran Gaderummets hus – og som du efterfølgende skriver rundt om til tilfældige private, trods de for længst har frabedt sig enhver yderligere gylpen fra dig, fordi du er dem ukendt.

Fra: blommen alias Jan Ole Jørgensen
Afsendt:  11. oktober 2008 - 15:52

Emne: Kasser fra Schulstad.

Mail:  Kære A, Jeg har skrevet til Schulstad og fortalt hvor deres kasser kan afhentes.
Det er heller ikke jeres.
Jan Ole Jørgensen

Her.

Hvorfor skrev du ikke bare til Schulstad!

Og også på gaden, væk fra Gaderummet, kan ingen være sikker på dig, Hr. Jan Ole Jørgensen. Selv de ”PSYKISK SYGE” er du hele tiden ude efter:

”Jeg så ham en enkelt gang for knap to år siden, hvor jeg gik lige forbi ham og op på politigården og forklarede, at en psykisk syg måske lægger an til noget”, 26-10-2008, kl.11.31

Her.

Man behøver ikke være nazist, for at være et dumt svin, men i dit tilfælde med dine klatter af tilfældige løgne på andre og dit kommunisthad, og din sparken nedad, synes det at være det samme, og det er svært at se forskel.

Om alle nazister er dumme svin, skal jeg ikke udtale mig om, men forhenværende behøver ikke være det. Men der er vist ikke noget ”forhenværende” omkring dig, Hr. Jan Ole Jørgensen, og hvorfor er det nu at du har en pædofiljæger efter dig? ”SEX” optager dig meget. Hvad munden er fuld af, løber åbenbart ud af nosserne på dig! Fordi du ikke bare sidder bag din computer, men i praksis handler, som du skriver – og derfor er det, at Shark8 vælger at skrive at ”du er sådan én, der skal have dilleren skåret af”, jf. punkt 11 Her

Og du hævder, du både har kone og barn!

Om alle nazier også er pædofile, det synes jeg du, Hr. Jan Ole Jørgensen skal svare på overfor dine ærede kammerater og venner, hvis du tør – eller du taler også her til den ”mulige indre pædofile i andre”, som hvis den ikke er der, så skal du nok få den puttet derind, som med alt andet.

Jeg vil ønske Shark8 held og lykke med at finde dig.

Siden du startede din chikane af mig for 15.år siden, har du gjort følgeskab med andre i jeres særegne aktivitet, da internettet kom frem. Nu er du og dine blevet døbt ”STALKERE”. Og til lykke, Hr. Jan Ole Jørgensen. Du har været fødselshjælper for et nyt begreb. Men du var også allerede på banen med grundig chikane af alle mulige, specielt af hjemløse, psykisk syge, psykiatere og af psykologer, længe før min udsmidning af dig, så førte til din chikane af mig.

Ja. Hva’ med at anmode om Stalkernes Ærenspris, for den længste tjeneste i forbundet. Hvem ved!

DEN FØLELSESMÆSSIGE STRØM

Du udfolder ”din følelsesmæssige strøm” igen og igen, og den er som dens praksis, helt uden for diskussion, selv med sig selv. Du er helt din egen i din argumentation og i dine forestillinger. Og du forbliver uden for facts, argumenter og oplysning. Du præsterer en uendelig logisk modsigelse, men det er du ikke ene om. Der er masser af idioter, som dig, men ikke alle skilter med det. Men såfremt du ikke kan mærke, kan du Hr. Jan Ole Jørgensen, jo heller ikke mærke dette.

I starten ser det tilforladeligt ud, hvad du skriver. Men hvor er klangbunden, der bærer det? Den er der ikke. Den er enten kuk-kuk-logikken, og/eller hvis den er der, så er det i form af ”syllogismen”, jvf. ”Syllogisme: Sammentænken, slutning på grundlag af to el. flere præmisser der indeholder et fælles led, slutning fra noget alment til noget specielt” (Gyldendals Fremmedordbog).

Du sammenstiller på simpel vis hvad der optræder sammen, i din egen fantasi. Derfor er du blind, døv og dum overfor facts, og derfor mener du, at du kan stille andre til regnskab for dine forestillede facts. Det er som at diskutere med en psykotisk. Du Hr. Jan Ole Jørgensen i din fantasi, og nedfældet på skrift i en sendt mail, tage ud og kigge i min lejlighed? Og du ville ind? Og min lille knægt var hjemme? Spændende idioti!

Eller om syllogisme her Philosophisches Wörterbuch. / dansk og tysk

Se også Psykologhåndbogen.

Og du har kone og barn, hvad finder du ikke på med dem? Har du underrettet de Sociale Myndigheder om dig selv?

SYLLOGISMENS BEGRÆNSNING

Syllogismen indfanger ikke, hvilken emotionel tilstand, der styrer de kognitive udtryk og ytringer. Herfra, fra syllogismens logos, er kun den totale orienteringsløshed mulig, og derfor bliver styreaspektet alene de dominerende affektive forhold, i deres uberegnelige egenart ift. deres virkelighed, styret som de er af isolerede ophobede spændingsforhold - og af deres udladninger. I dit tilfælde, Hr. Jan Ole Jørgensen, er der vist kun 2 alternativer på dette område: det psykopatiske ud i det sociopatiske eller det skizofrene nedi paranoid retning. Eller er der et tredje alternativ, ud over projektionen af selve alternativet på den anden? Og hvad er så det? At du er blevet klogere?

Hr. Jan Ole Jørgensen, god rejseenergi til dig, for det kan være farligt at betræde dette område, såfremt der ikke haves snor i sine egne psykotiske processer. Husk at gribe i de personaliseringsprocesser, der er dine egne, ellers taber du bunden.

Glæder mig til at analyse dit svar. Det siges, at hvor syllogismer er styrende, dér forsvinder de logiske modsigelse, som fx når du Hr. Jan Ole Jørgensen gentager om dig selv, at du er ”marxist”, og samtidig praktiserer antikommunisme, hetz mod hjemløse og psykisk syge, pervers sex - og end ikke brødkasser under du de udstødte at sove i. Næh, du Hr. Jan Ole Jørgensen vil ”sladre til Schulstad”!

Jeg ser du gentager samme svarstruktur i din respons til andre:

- modsigelseseliminering: undlader at svare på eget postulerede; og

- modsigelsesforblænding: at postulere noget nyt usandsynligt uvedkommende tilbage

Når andre har et for dig andet synspunkt, eller ikke vil domineres af dig, eller ha´ kontakt med dig, så er den anden idiot, og selv ude om at blive svinet til, truet og opsøgt. Næh. Forskellige meninger om samme sag, det findes ikke på noget virkelighedsniveau, så den anden idiot er mindst landsforræder. Er du medlem af Dansk Folkeparti, Hr. Jan Ole Jørgensen? Og ville de ha´ dig, i Dansk Folkeparti, nu du er ”marxist”?

Du ”ruller” så specielt med den anden, når du går i dialog, også særlig tydeligt i en af dine sidste kreationer. Siger den anden fx ”smage på”, så siger du også i dit svar ”fx smage på”. Når det ikke kan være mundhuggeri, som på syllogismens område, så må analysen være stødt på en ny dimension i genstandsfeltet.

Se ikke så utilfreds ud, Hr. Jan Ole Jørgensen, analysen heraf vil sikkert også komme dig og dine til gavn fremover.

Og jeg er sikker på at Adolf Himler der Otte, Gaderummets stalkernavigator, også glæder sig til at analysere nærmere på den kommende praksis og empiri fra din side, Hr. Jan Ole Jørgensen. Jeg har på den mest ubetænksomme måde afsløret lidt af analyseresultaterne fra Adolfs endnu ikke offentliggjort analysebrev, ”Brev 10 af Adolf den Tænksomme”. Men Adolf, tror jeg, er ikke utilfreds. Det er jo også kun autoritært-totalitære personer, der med ”sygelig fryd bestemmer” deres egen empiri, der kan have problemer hermed. For tidligere analyser fra Adolfs side, med kommentarer, se. Adolf. Opsummeringer

Fra Kalle Kodreng – www.gaderummet.dk -

der stadig ikke er fra Jordløse, som du Hr. Jan Ole Jørgensen hævder. Havde du joj, haft den mindste kontakt til mit liv, dengang før eller efter du blev smidt ud for 15 år siden, eller efterfølgende haft nogen kontakt med mig eller nogen fra Gaderummet, så ville du da vide, hvor jeg kom fra, i stedet for at hævde, at Månen kredser om Solen, og fortælle alle og enhver, at det er min skyld, at der er færre skudår nu om dage. Alle ved da hvor jeg kommer fra nede ved Roskilde.

Godt jeg ikke er i Stalkernavigator Adolfs sted. Tænk at skulle skrælle modsigelse efter modsigelse væk, og tro på der er en kerne, om den så bare er forestillet analytisk, der kan fremanalyseres –

og så mig, der ikke helt tror herpå.

PS: Du har ikke svaret på mit sidste indlæg på din af dig postulerede foretrukne nazihjemmeside, Junikredsen. Her.  Men du er jo selvfølgelig også igen taget i een af dine utallige løgne!

Er det op af bakke med modsigelserne for tiden, Hr. Jan Ole Jørgensen? Så tag en ballede Hr. Jan Ole Jørgensen, 5 minutter

<../../tvg/2009-03-31%20joj%20demo.mp3>

************************************* RETUR TIL TOP